Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim yaşımda ileri. Kilomda var. Bakalım yarın ne dıyecek doktor. İnşallah ultrasonda kese görunur. Bır sıkıntı çıkmaz[/QUOTE]Bol bol dua etmekten başka çaremiz yok ilk 3 ay herkes için tehlikeli olabilir emin ol aslında bende çok tedirginim ama aklıma kötü birşey geldiği an duaya sarılıyorum allah inşallah kısmet etmiştir gelir kuzucuklar sağlıklı bir şekilde içini ferah tutmaya çalış yoksa bebekte etkilenir senin gerginliğinden
Geçen ay bütün belirti vardı test yaptım pozitif cikti ama kanda negatif ti çok üzüldüm bu ay hiç bir belirti yok sadece sol kaşığım ağrıyor
Beta düzgün arttığına göre görünür bence İnşallah herşey gönlünce olur haberlerini bekliyoruz[/QUOTE]Benim yaşımda ileri. Kilomda var. Bakalım yarın ne dıyecek doktor. İnşallah ultrasonda kese görunur. Bır sıkıntı çıkmaz
Beta düzgün arttığına göre görünür bence İnşallah herşey gönlünce olur haberlerini bekliyoruz[/QUOTE]Benim yaşımda ileri. Kilomda var. Bakalım yarın ne dıyecek doktor. İnşallah ultrasonda kese görunur. Bır sıkıntı çıkmaz
İnan benimde pek bilgim yok. Ama ciddi bir düşüş olmadığına dair bir kanı var bende. Yarın muhtemelen progestan takviyesi verecektir. Hamile kaldığımı öğrendiğimde hemen doktoru aradım. Çünkü çatlatma iğnesinden sonra progestan kullanıp regle yakın burakmıştım. Telefon edip devam edip etmeyeceğimi sordum. Muhakkak devam et demişti. Bende hala kullanıyorum.Gecen Cuma 19 küsürdü progesteron bugun 16 ya düşmüş
Evet idrar testim pozitifti çok mutlu oldum kan verdim malesef negatif diİdrar testiniz pozitif çıkıp kanda negatif mi çıktı. Eğer hamilelik yoksa idrar testinin pozitif çıkması çok zor.
benim hep oluyor sanki birazdan adet olacakmışım gibi ilk hamileliğimde de oyle olmustu hep alttan baskılı bir ağrıKızlar adet olacakmış gıbı agrınız oluyormu
Yaa bende çok oluyor heralde lavabo ihtiyacı duyuyorum.m bişeyi var diyeKızlar adet olacakmış gıbı agrınız oluyormu
Seninki kac haftalık takvim yapmamışsın[/QUOTE]Beta düzgün arttığına göre görünür bence İnşallah herşey gönlünce olur haberlerini bekliyoruz
Evet hemde feciiiii suratım bakılacak gibi degilgebelikte atak yapıyor biliyorsun değil minapıcaz bilmiyorum
Ben 9 kilo aldım veremeden hamile kaldım napcaksammmmevlendikten sonra alınan kilolarr herkes aynımı yaa bende almıştım Ama verdikten sonra hamile kaldımm . NEyse senin herşey yolundaa maaşallahh inşallah devam eder böyle..
Kotu dusunme lutfen, bak normal demis dr.Dün gittim Can'ım beta hcg hala yavaş artıyo. Vajinal baktı kese var. Bide progesterona baktırdı benim doktor 40 üzeri çıktı net sayı yazmamışlar. Doktor bu normal gebelik olduğunu gösterir dedi. Lekelenme azaldı biraz haftaya tekrar çağırdı kese gelişimine bakacak tabi bu sürede kendi düşmezse durum böyle işte
İdrarda beta HCG düzeyinin yuksek olmasi gerekir ki pozitif ciksin o yüzden idrarda gebelik saptanması güvenli değil ama pozitif cikipta kandaki negatif cikmasi ilginç olmuş kaç gelmisti kan sonucu HCG ?Evet idrar testim pozitifti çok mutlu oldum kan verdim malesef negatif di
tam 9 kere tahlil verdim başından beri işkenceden başka bişey değildi. Çok Tşk ederim Can'ım iyi dileklerin için inşallah hepimiz hep güzel haberler alırız.Kotu dusunme lutfen, bak normal demis dr.
Bu benim ikinci gebeligim, ikisinde de ikinci kez betahcg bakmak isteyen dr olmadi, burda herkes katlanarak ilerlemekten falan bahsediyor. Ultrasonda keseyi gordukten sonra niye tekrar kandan bakiliyor ben anlayamadim. Sen hic bunlara kafa yorma, bir sey olmaz insallah.
Haftaya da guzel haberler alirsin umarim.