- 26 Eylül 2013
- 3.194
- 3.907
Kizlar benim gibi kucuk bebegi olan varmi
benim var canım 14 aylık
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kizlar benim gibi kucuk bebegi olan varmi
Kizlar bugün çok ağır seyler yasadim öğlen 2 den beri hastanede yatıyorum öğlen kanamam başladı ve yoğun sekilde bu saate kadar müdahale edildi ama malesef yoğun kanamam devam ediyo düşünün regl hafif kalir çok yıprandım bugün bebeğimin kalp atışlarını duydum bugün 3 kere ultrasona girdim bebegim hala yasiyor buna seviniyorum ama kanamam devam ediyor bu yuzden cok karamsarim doktor artik kanamanin durmasini beklicez dedi ama durmuyorcok üzülüyorum bugun cok agladim cok kötü bi durum kimse karsilasmaz insAllah dikkat edin kendinize gozumde yas kalmadi aglamaktan kanama yaşayacağım aklıma gelmezdi dunden beri agrim vardi ayni regl sancısı gibi ve suan hala kasiklarimda agri var
Ben hamile kalmayı düşünmeye başlarken kan verdim ferritin 3 çıkmıştı doktor bana böyle bakmıştı :))) iki ay da kanda ki tüm değerlerimi kontrol altına aldık şükür hemen peşine de korunmayı bıraktım hamile kaldım. Kendine dikkat edersen bişey olmaz. Hele şekere dikkat edersen bu sayede fazla kilo da almamış olursun faydası bile okurAmma konuşmuşsunuz be.
Bu slim nasıl okuyacak bunları diye düşünmeye hiiiiç niyetiniz olmamış...
Doktordan geliyorum. Kan tahlillerimi verdim. Kötü çıkacak biliyorum. Zaten kronik sorunlar hep.
Hashimoto tiroidim var, şekerim var. Gebelikte daha da kötü olacaklar.
Öfff Öfff.
Aranızda benim gibi çürükler var mı?
Bel fıtığı ameliyatım var. Ondan başka bir fıtığım daha var.Amma konuşmuşsunuz be.
Doktordan geliyorum. Kan tahlillerimi verdim. Kötü çıkacak biliyorum. Zaten kronik sorunlar hep.
Öfff Öfff.
Rabbim yardimcin olsun ..çok üzüldüm. ..geçecek insaAllah bol dua et benimde dularim sizinleKizlar bugün çok ağır seyler yasadim öğlen 2 den beri hastanede yatıyorum öğlen kanamam başladı ve yoğun sekilde bu saate kadar müdahale edildi ama malesef yoğun kanamam devam ediyo düşünün regl hafif kalir çok yıprandım bugün bebeğimin kalp atışlarını duydum bugün 3 kere ultrasona girdim bebegim hala yasiyor buna seviniyorum ama kanamam devam ediyor bu yuzden cok karamsarim doktor artik kanamanin durmasini beklicez dedi ama durmuyorcok üzülüyorum bugun cok agladim cok kötü bi durum kimse karsilasmaz insAllah dikkat edin kendinize gozumde yas kalmadi aglamaktan kanama yaşayacağım aklıma gelmezdi dunden beri agrim vardi ayni regl sancısı gibi ve suan hala kasiklarimda agri var
slm benimde tiroid var gidip birdaha baktirmaz lazım degerlerimeAmma konuşmuşsunuz be.
Öfff Öfff.
Amma konuşmuşsunuz be.
Öfff Öfff.
Çok tatlısın ya. Çook güldüm ilk yazdığın cümleyeBen hamile kalmayı düşünmeye başlarken kan verdim ferritin 3 çıkmıştı doktor bana böyle bakmıştı :))) iki ay da kanda ki tüm değerlerimi kontrol altına aldık şükür hemen peşine de korunmayı bıraktım hamile kaldım. Kendine dikkat edersen bişey olmaz. Hele şekere dikkat edersen bu sayede fazla kilo da almamış olursun faydası bile okur
Merhaba, benim şuan gebeliğim 6. haftasında .. Allah kısmet ederse ocak 13 - 14 gibi bebeğimi kucağıma alabileceğim inşallah..
BAT - 8 Nisan 16
Günaydın güzeller
hayırlı olsun canım inşallah
Baktır görünürse bizede yol göstermiş olursun bende cumaya randevu aldım ama erken mi ertelesem mi diye düşünüyorum da.Günaydın kızlar ben bugün ultrasona baktıracam daha çok erken biliyorum ama bi deneyeyim diyorum
Günaydın kızlar ben bugün ultrasona baktıracam daha çok erken biliyorum ama bi deneyeyim diyorum
Günaydın kızlar ben bugün ultrasona baktıracam daha çok erken biliyorum ama bi deneyeyim diyorum
çok teşekkür ederim senin de hayırlı olsun :)
henüz çok yeni ve çok heyecanlıyım.. ultrasonda keseyi gördük kalp atışı için önümüzdeki haftayı bekliyoruz :) umarım herşey sağlıkla devam eder..
kan testinde tsh hormonu yüksek çıktı yarın dr. kontrolü var onu dengelememiz lazım dedi.. sizde yaptırdınız mı?