2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
İyi akşamlar hanımlar.
Bugün doktora gittim. Mini minnacık bir kesecik gördü doktor. 15 gün bekleyeceğiz dedi. 4+1 de beta hcg değerinin 335 olmasının normal olduğunu söyledi.
Bende hafif bulantı, hazımsızlık durumları var. Şimdilik başedemeyeceğim bir durum değil. Akşamları daha iyiyim. Oğlumda hatırlıyorumda kabus gibiydi bulantılar. Gerçi daha çok erken.
iyotsuztuz iyotsuztuz canım bende 55 kiloyum. Herhangi bir cinsiyet tahminim yok.

Slm kızlar Allah hepimizin gönlüne göre verir insaAllah. ..benim son sat 13 nisan ..hamilemiyim bilmiyorum birkacgun beklemek istiyorum..bakalım kısmet ama içimden hamile olduğum geçiyor :) idrar testi yapsam olurmu kanda hemen çıkıyor ama bana sağlık ocağı uzak ..

Kızlar degerleriniz nasıl sizin bnm bugün 363 çıktı 4+1 im suan normal mi sizce bu bna az gibi geldi sanki hesaplarıma göre 500 ün üzerinde olması gerekiyordu :KK43:

Mehaba herkese bende bugun ogrendim supriz beklenmeyen hamilelik benimki soklardayim:kızgın::-)biraz takip etmeye calistim ama cok hizlisiniz :KK48: sat 16 nisan bugun yaptirdigim kan tahlili beta 951 cikti dr gitmeyi henuz dusunmuyorum bende biraz bekleme taraftariyim ama bilemedim:KK12:kan tahlilini bir kac gun sonra tekrar ettirmelimiyim sizce ?kilom 52 bdt 22 ocak 2017 sanirim 2.gebeligim ev hanimiym cin takviminin tahminide erkek benide eklerseniz mutlu olurum :KK200:saglikla mutlulukla kucagimiza alalim :emir_bebek:evlatlarimizi hepinizi cok operim takipteyim artik :KK200:

Benim son adetim 14 nisanda 11 mayısta gittiğimde 37 kusurdu bugün gidecektim tekrar aksaklık oldu yarına kaldı bakalım kaç çıkacak değerim.

sincan koru'yu veya etimedi düşündüm. pazartesi günü için randevu aldım etimede. Doktoru iyiyse oraya devam ederim evime çok yakın benim için iyi olur[/QUOTE]
Gidince bizimlede paylaş memnun kalırsan bende deneyebilirim bana uzak ama iyiyse giderim inşallah.

Kizlar bugün çok ağır seyler yasadim öğlen 2 den beri hastanede yatıyorum öğlen kanamam başladı ve yoğun sekilde bu saate kadar müdahale edildi ama malesef yoğun kanamam devam ediyo düşünün regl hafif kalir çok yıprandım bugün bebeğimin kalp atışlarını duydum bugün 3 kere ultrasona girdim bebegim hala yasiyor buna seviniyorum ama kanamam devam ediyor bu yuzden cok karamsarim doktor artik kanamanin durmasini beklicez dedi ama durmuyor:KK43:cok üzülüyorum bugun cok agladim cok kötü bi durum kimse karsilasmaz insAllah dikkat edin kendinize gozumde yas kalmadi aglamaktan kanama yaşayacağım aklıma gelmezdi dunden beri agrim vardi ayni regl sancısı gibi ve suan hala kasiklarimda agri var:KK43:

Kizlar bugün çok ağır seyler yasadim öğlen 2 den beri hastanede yatıyorum öğlen kanamam başladı ve yoğun sekilde bu saate kadar müdahale edildi ama malesef yoğun kanamam devam ediyo düşünün regl hafif kalir çok yıprandım bugün bebeğimin kalp atışlarını duydum bugün 3 kere ultrasona girdim bebegim hala yasiyor buna seviniyorum ama kanamam devam ediyor bu yuzden cok karamsarim doktor artik kanamanin durmasini beklicez dedi ama durmuyor:KK43:cok üzülüyorum bugun cok agladim cok kötü bi durum kimse karsilasmaz insAllah dikkat edin kendinize gozumde yas kalmadi aglamaktan kanama yaşayacağım aklıma gelmezdi dunden beri agrim vardi ayni regl sancısı gibi ve suan hala kasiklarimda agri var:KK43:
Çok geçmiş olsun bebeğin direndiği sürece umudunu yitirme dualarımız seninle

Canım çok geçmiş olsun inşallah bir an önce geçer kanaman

Çok geçmiş olsun canım. İnşallah durur kanaman. Neden olmuşki kanama

Amma konuşmuşsunuz be.
Bu slim nasıl okuyacak bunları diye düşünmeye hiiiiç niyetiniz olmamış...
Doktordan geliyorum. Kan tahlillerimi verdim. Kötü çıkacak biliyorum. Zaten kronik sorunlar hep.
Hashimoto tiroidim var, şekerim var. Gebelikte daha da kötü olacaklar.
Öfff Öfff.

Aranızda benim gibi çürükler var mı?

Çok üzüldüm canım. inşallah durur kanaman. bak kalbide atıyormuş. sen güçlü kal ki bebeğinde güçlü olsun. biliyorum zor bir durum. inşallah durur kanaman. bizi haberdar et

Amma konuşmuşsunuz be.
Bu slim nasıl okuyacak bunları diye düşünmeye hiiiiç niyetiniz olmamış...
Doktordan geliyorum. Kan tahlillerimi verdim. Kötü çıkacak biliyorum. Zaten kronik sorunlar hep.
Hashimoto tiroidim var, şekerim var. Gebelikte daha da kötü olacaklar.
Öfff Öfff.

Aranızda benim gibi çürükler var mı?
Bende kilolu hamile kaldım. ama umutluyum hersey iyi gidecek az kilo ile tamamlayıp bebişimi kucağıma alacağım. bir akrabam tüm gebeliği boyunca kendine kan sulandırıcı iğne yaptı. seninde iyi gececek inşallah. pozitif olalım bayanlar

X