- 15 Şubat 2024
- 1.956
- 2.516
- 33
Yok canım kimse demedi ama eşim şimdi gitti emboli çorabı almayaBebeğim varis çorabı yada emboli çorabı kullanıyor musun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok canım kimse demedi ama eşim şimdi gitti emboli çorabı almayaBebeğim varis çorabı yada emboli çorabı kullanıyor musun
Yapıp tepkinden korkmasıda çok tatlı ya çok saf ya çok uyanık kayınvaliden. Çünkü hareketleri hiç tutarlı değilAslında eşim gerçekten iyi bi insan ama anası manyak ben hamile kaldım eşim bana süpürge yaptırmadı makine boşalttırmadı hep kendi yaptı ama kadın fena çok fena bugün de kardeşi gelmiş eve bebek görmeye gelmek istediler ama tepkimden korkmuşlar o kadar lafı söyleyip yüzsüz bir de buraya gelecek kızıyla üç tane tulum alıp göndermiş ne bu dedim bende dilenciye sadaka verir gibi istemiyoruz bizim herşeyimiz var bizim dedim
Bende varis çorabı kullandım canım ayaklarım öyle bi hal almıştı ki shrekteki fiyonaya dönmüştüm kemik namına birşey gözükmüyordu zamanla indi ama çorap önemliYok canım kimse demedi ama eşim şimdi gitti emboli çorabı almaya
Ayyy adama bu saatte emboli çorabı getirttimBende varis çorabı kullandım canım ayaklarım öyle bi hal almıştı ki shrekteki fiyonaya dönmüştüm kemik namına birşey gözükmüyordu zamanla indi ama çorap önemli
Kv tek tatlı olan şeyi tatlıları başka hiç bir şeyi tatlı değilYapıp tepkinden korkmasıda çok tatlı ya çok saf ya çok uyanık kayınvaliden. Çünkü hareketleri hiç tutarlı değil
Bana göre Eve gelen herkes misafir ben kendi öz babamın evinde bile misafirim evlendikten sonra herkesin kendi evi kendi düzeni bende lohusalığımı kaynana kayınbaba ve annemle beraber geçiriyorum gereksiz bir kalabalık stres sıkıntı kayınbabam salında oturuyor sürekli asla rahat rahat evimde takılamıyorum geçenlerde kapı açık kalmış göğsümü gördü o kadar yani dün masada biz misafir miyiz sanki diye konuşuyor zaten hem lohusalık hem sinir stres hem göğsümü görmesi üst üste geldi sert bir şekilde misafirsiniz dedim adam torununun düğünü olmasa benim evde yaza kadar kalacakmış normalde asla evime gelen misafire surat asmam ama adamın suratına bakmıyorum suratım hep füşük bunlara rağmen vicdanım sızlıyor bu tavrımdan dolayı ne demek başkasının evinde aylarca kalmak ben bebeğim kocamla baş başa kalmak vakit geçirmek istiyorum ne alaka kocaman adam fikir sıfır ne vardı ilk zamanlarımda sadece annem gelseydi de onlar sonra gelseydi her durumun başında ortasında olacaklar eksik kalırlar erkek ailesi yaBak inan ki. Geldiklerine falan asla laf etmedim kadın öyle bir şey ki kafasında kurup onu yaşıyor evde bişey yapmak istemiş eşimde hayır elleme demiş neymiş benden korkuyormuşta eşim annesini azalrlıyormuş halbuki alakası yok eşim fıtrat olarak sakin bi insan ama stresini stres anınını yönetemiyor kadın bunu çok iyi kullanıyor yaşadıklarım dile kolay kalbe gerçekten zormuş evladımla bile tam anlamı ile asla uğraşamadım bkamabakamadım diye vicdan yapıyorum sürekli resmen sütüm kesilmeye yön tuttu ama hanımefendiye göre ben kocamı doldurduğum için huzur bulamayacak mışım ben bu eve gelin geldiğimden beri çalışıyorum bitmişler yemek yapıp evime bakıp temizlik yapmış insan değillerdir benden hürmet bekliyor misafir olarak görüyor kendi çünkü beni hep el kızı olarak gördü oda bu saatten sona bu evde misafir sadece eşim herşeyin farkında ama asla ne o tarafı ne bu tarafı küstürmek istemiyor
Tok olursaniz spinal sezeryan olurKızlar ben şimdi suniyle baslayacagim doğuma ama olmazsa sezeryana döneceğim ya doktor kahvaltı yapabilirsin dedi ama sezeryan için aç olmak gerekmiyor mu? Aç olmazsak sezeryana almama gibi bı durum olmaz dimi
Allah sabır versin sinir krizi geçirmelik. Hadi diyelim kayınvaliden yemeğini yapar temizliğine yardım eder ama erkek adamın ne işi var bu kızın kendine göre bir mahrem alanı olması gerekir ya ne düşüncesiz insanlar var. Hadi geldin gördün torununu çek git 3-5 gün sonra. Evde oturup bir işe yaramayıp bir de hizmet beklerler nefrettt.Bana göre Eve gelen herkes misafir ben kendi öz babamın evinde bile misafirim evlendikten sonra herkesin kendi evi kendi düzeni bende lohusalığımı kaynana kayınbaba ve annemle beraber geçiriyorum gereksiz bir kalabalık stres sıkıntı kayınbabam salında oturuyor sürekli asla rahat rahat evimde takılamıyorum geçenlerde kapı açık kalmış göğsümü gördü o kadar yani dün masada biz misafir miyiz sanki diye konuşuyor zaten hem lohusalık hem sinir stres hem göğsümü görmesi üst üste geldi sert bir şekilde misafirsiniz dedim adam torununun düğünü olmasa benim evde yaza kadar kalacakmış normalde asla evime gelen misafire surat asmam ama adamın suratına bakmıyorum suratım hep füşük bunlara rağmen vicdanım sızlıyor bu tavrımdan dolayı ne demek başkasının evinde aylarca kalmak ben bebeğim kocamla baş başa kalmak vakit geçirmek istiyorum ne alaka kocaman adam fikir sıfır ne vardı ilk zamanlarımda sadece annem gelseydi de onlar sonra gelseydi her durumun başında ortasında olacaklar eksik kalırlar erkek ailesi ya
Kesinlikle yaa erkek ailesi kendilerinde herşeyi hak görüyorlar bak torunları gelsin görsün ben yine bişey demiyorum hastaneden çıktık hastane de yattığım yatak çok vasattı yada benim ağrım olunca bana öğle geldi bilmiyorum sürekli dizlerimi dikerek yattım uyku nedir bilmeden geri evime geldim ikindin saat 5 gibi bir geldim yemek yapmışlar gelmişler hazırlanmışlar neyse yedik falan annem de var yanımızda kv sürekli görümceme sen mi kalsan ben mi kalsam diyor ben ameliyatlı halimle koltukta oturuyorum kaç saattir ben biraz uzanacağım dddim akşam saat 10 kadın yada adam demiyor ki gidelim de dinlensinler bende annem kalacak ya başka kimseye gerek yok dedim çocuğu da emzireceğim bekliyorum kp dışarı çıksın oğlumu seviyorum ben diyor oğlum dediği torunu neyse gittiler ben çocuğu emziremedim bile sabaha kadar yorgunluk üstüne yorgunluk eklendi diğer günde öğlen kapı çaldı görümcem direk içer girdi bebeğe bakmaya geldim diyor bende bak daha yatıyor orda dedim yok size yardım edeyim diyor iyi de bizim bebek bakımı ile ilgili desteğe ihtiyacımız yok ki akşama doğru benim göğsüm başladı ağrımaya ağlıyorum göğsüme masaj yapmam lazım duşa girmem gerekiyor hepsi toplanmış gelmiş acile gidelim dedi eşim tamam dedim gittik geldik kapıdan girer girmez direk ben oğluma geldim kucağıma aldım öptüm demesin bana mikrop alıp gelmişsindir üstünü değiştir elini yıka öte sev diye çok bilmiş görümcem sensin mikrop dedim bende sen kimsin de karışıyorsun bana dedim zaten koptu herşey orda bilmiyorum ben mi abartıyorum hastaneden gelen herşeyi yıkamışlar hastane pis diyorlar psikolojileri bozuk manysklarBana göre Eve gelen herkes misafir ben kendi öz babamın evinde bile misafirim evlendikten sonra herkesin kendi evi kendi düzeni bende lohusalığımı kaynana kayınbaba ve annemle beraber geçiriyorum gereksiz bir kalabalık stres sıkıntı kayınbabam salında oturuyor sürekli asla rahat rahat evimde takılamıyorum geçenlerde kapı açık kalmış göğsümü gördü o kadar yani dün masada biz misafir miyiz sanki diye konuşuyor zaten hem lohusalık hem sinir stres hem göğsümü görmesi üst üste geldi sert bir şekilde misafirsiniz dedim adam torununun düğünü olmasa benim evde yaza kadar kalacakmış normalde asla evime gelen misafire surat asmam ama adamın suratına bakmıyorum suratım hep füşük bunlara rağmen vicdanım sızlıyor bu tavrımdan dolayı ne demek başkasının evinde aylarca kalmak ben bebeğim kocamla baş başa kalmak vakit geçirmek istiyorum ne alaka kocaman adam fikir sıfır ne vardı ilk zamanlarımda sadece annem gelseydi de onlar sonra gelseydi her durumun başında ortasında olacaklar eksik kalırlar erkek ailesi ya
Hahaha ay aşkolsun hepimiz yaşıyoruz işte öyle böyle ikisinde de sancım yeterli değildi açılmam vardı 2 cm kadar ve suyum gelmişti. Genelde açılmayı bekleyebiliyolar ama su geldiyse ilk 12 24 saat içinde doğum olsun istiyolar.İlk doğumunuzda neden suni takılmıştı peki. Bi de o kaçıncı haftadaydı. Ay kusura bakma bizim derdimize benzeyen bi tecrübe bulunca soruya boğduk ama
Valla yavrum kaka yaparken kıvranıyor doktor sütünle alakalı olabilir dedi . Gaz damlası için 10. Günden sonra bakalım dedi salı kontrole gidicez. İlk bebeğim bende bilmiyorum inan kiCanm gaz olduğundan emin misin 15-20 günden sonra başlıyor çoğunlukla gaz yeterince doyuyor mu ondan emin ol
Süt var ama uyuyor memede . Anlayamıyorum ki canımCanım tam doymuyor olabilir
Ultrason ile baktı içerden ödemin yok zamanla geçecek dedi bana yavrum ama baya acıyorBen kontrole yarın gideceğim inşallah önemli bişey yoktur neden olurmuş ne dedi acaba doktorun
Maşallahh subhannallah3650 doğdu minnoş 52 cm şükür kesisiz doğurdum bu defa
Sen ne zmn suni ile başliyosun canım doğumaa aa atlamişimKızlar ben şimdi suniyle baslayacagim doğuma ama olmazsa sezeryana döneceğim ya doktor kahvaltı yapabilirsin dedi ama sezeryan için aç olmak gerekmiyor mu? Aç olmazsak sezeryana almama gibi bı durum olmaz dimi
Canm bazı bebekler her şey yolunda olsa da ağlar ama açlık ve gaz daha çok o yüzden emin olmaya çalış tok olduğundanValla yavrum kaka yaparken kıvranıyor doktor sütünle alakalı olabilir dedi . Gaz damlası için 10. Günden sonra bakalım dedi salı kontrole gidicez. İlk bebeğim bende bilmiyorum inan ki
Ben kan sulandırıcı kullanıyordum doğruAyyy adama bu saatte emboli çorabı getirttim
Varis çorabımı doktora sordum tekrar oda sen kullanma emboli olur yazmış kan sulandırıcı kullanan gebelerin ameliyatında kullanıyoruz varisi dedi