2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
Günaydın güzeller lekelenmesi olan arkadas umarım iyidir, dorti folbiol midene dokunuyorsa gece yatmadan folik plus iç. Ben hiç kan vermedim kan tahliline takılmayın hiç kısmetse gelecekler inşallah.

İyi akşamlar hanımlar.
Bugün doktora gittim. Mini minnacık bir kesecik gördü doktor. 15 gün bekleyeceğiz dedi. 4+1 de beta hcg değerinin 335 olmasının normal olduğunu söyledi.
Bende hafif bulantı, hazımsızlık durumları var. Şimdilik başedemeyeceğim bir durum değil. Akşamları daha iyiyim. Oğlumda hatırlıyorumda kabus gibiydi bulantılar. Gerçi daha çok erken.
iyotsuztuz iyotsuztuz canım bende 55 kiloyum. Herhangi bir cinsiyet tahminim yok.
Hayirli olsun. Benim bhcg 4+4'te 3646 idi. Iki gunde ikiye katlandigini dusunursek benim 4+1'de 800 falanmis demek. Yuksek olmasi erken dollenmeye mi isaret acaba?

Slm kızlar Allah hepimizin gönlüne göre verir insaAllah. ..benim son sat 13 nisan ..hamilemiyim bilmiyorum birkacgun beklemek istiyorum..bakalım kısmet ama içimden hamile olduğum geçiyor :) idrar testi yapsam olurmu kanda hemen çıkıyor ama bana sağlık ocağı uzak ..
Benim de sat 13 Nisan. Gecen Persembe cift çizgiyi gördüm. Hayirli olsun

Kizlar bugün çok ağır seyler yasadim öğlen 2 den beri hastanede yatıyorum öğlen kanamam başladı ve yoğun sekilde bu saate kadar müdahale edildi ama malesef yoğun kanamam devam ediyo düşünün regl hafif kalir çok yıprandım bugün bebeğimin kalp atışlarını duydum bugün 3 kere ultrasona girdim bebegim hala yasiyor buna seviniyorum ama kanamam devam ediyor bu yuzden cok karamsarim doktor artik kanamanin durmasini beklicez dedi ama durmuyor:KK43:cok üzülüyorum bugun cok agladim cok kötü bi durum kimse karsilasmaz insAllah dikkat edin kendinize gozumde yas kalmadi aglamaktan kanama yaşayacağım aklıma gelmezdi dunden beri agrim vardi ayni regl sancısı gibi ve suan hala kasiklarimda agri var:KK43:
Cok gecmis olsun insallah bebegin tutunur sana.

Günaydın güzeller lekelenmesi olan arkadas umarım iyidir, dorti folbiol midene dokunuyorsa gece yatmadan folik plus iç. Ben hiç kan vermedim kan tahliline takılmayın hiç kısmetse gelecekler inşallah.
Canım İnşallah bugunkü kan sonucum iyi çıkar. Yükselmiştir İnşallah. Aksam sonuç için arayacagım doktoru. Bu ilaç işinide soracagım. Bakalım ne dıyecek. Heyecanla sonuç beklıyorum bugün. Dua edın sızde

Günaydınn kızlar sayfalar nasıl ilerlemeye başlamıış. akşamları yorgunluktan saat 9 gibi yatıyorum kaç gündür tv karşısında sızıyorum eşimin dürtüp hadi yatağa demesiyle yatıyorum :)
öncellikle P pamukprenses60 çok çok geçmiş olsun umarım kanaman durmuştur tatlım Allah yardımcınız olsun burda yaşamakdan korktuğumuz en son şey inşallah daha iyisinizdir:KK200:
iyotsuztuz iyotsuztuz canım sende güzel haberlerle gelirsin inşallah karamsarlık yook

P pamukprenses60 , cok cok geçmiş olsun. Allah gonlune gore versin insallah.
Ben de bu hafta rapor aldim arkadaslar, bu haftaki calisma tempom cok yoğundu. Bir taraftan kanama olurken bir taraftan o temponun icine girmek bebegime haksizlik olur diye dusundum. Anneme geldim dinleniyorum.
Cok az lekelenme disinda kanama olmadi ama karnim agriyor surekli, bir de su gibi akinti oluyor, renksiz. Bilmiyorum neye isaret. Sizlerde de oluyor mu?

çok teşekkür ederim senin de hayırlı olsun :KK200: :)

henüz çok yeni ve çok heyecanlıyım.. ultrasonda keseyi gördük kalp atışı için önümüzdeki haftayı bekliyoruz :) umarım herşey sağlıkla devam eder..

kan testinde tsh hormonu yüksek çıktı yarın dr. kontrolü var onu dengelememiz lazım dedi.. sizde yaptırdınız mı?
Hayırlı olsun bebeğiniz sağ salim kucağınıza alın inşallah:anneadayı: Tsh değeriniz kaç çıktı merak ettim benim 3 çıktı doktorum normal saydı ama 2.5 olması gerektiğini okuyorum her yerde biraz tedirginim açıkçası doktor size ne dedi ?

Nuru seninle ayniyiz hemen hemwn. Benim de 8 ocak bdt, bulantilar falan ne alemde?
Benimde 8 ocak sizinle aynıyız demek. Ultrasona girdiniz mi ne durumdasınız? Benimki biraz geç ilerliyor sanki ama endişelenmiyorum geç döllenmiş demek ki, her şey yolunda oldun da. Zaten olmayacaksa da endişelenmek birşeye çare değil. Mutlu gebeliklerimiz olsun :anneadayı::KK200:

P pamukprenses60 çok geçmiş olsun. Seni çok iyi anlıyorum çok üzücü bir durum ama sakin kalmaya çalış. Bol bol dua et her şey Allah tan ve her şey olacağına varıyor içini ferah tut

X