Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Can'ım bizim aynı gün sat. Sen ultrasona gittin miMerhaba, benim şuan gebeliğim 6. haftasında .. Allah kısmet ederse ocak 13 - 14 gibi bebeğimi kucağıma alabileceğim inşallah..
BAT - 8 Nisan 16
4+5 bugün keseyi gördüm çok şükürBizde beşinci haftasında gittik yani geçen cumartesi kese görülüyor.. kalp sesini duyamadık yalnız :)
Hayirli olsun. Benim bhcg 4+4'te 3646 idi. Iki gunde ikiye katlandigini dusunursek benim 4+1'de 800 falanmis demek. Yuksek olmasi erken dollenmeye mi isaret acaba?İyi akşamlar hanımlar.
Bugün doktora gittim. Mini minnacık bir kesecik gördü doktor. 15 gün bekleyeceğiz dedi. 4+1 de beta hcg değerinin 335 olmasının normal olduğunu söyledi.
Bende hafif bulantı, hazımsızlık durumları var. Şimdilik başedemeyeceğim bir durum değil. Akşamları daha iyiyim. Oğlumda hatırlıyorumda kabus gibiydi bulantılar. Gerçi daha çok erken.
iyotsuztuz canım bende 55 kiloyum. Herhangi bir cinsiyet tahminim yok.
Benim de sat 13 Nisan. Gecen Persembe cift çizgiyi gördüm. Hayirli olsunSlm kızlar Allah hepimizin gönlüne göre verir insaAllah. ..benim son sat 13 nisan ..hamilemiyim bilmiyorum birkacgun beklemek istiyorum..bakalım kısmet ama içimden hamile olduğum geçiyor :) idrar testi yapsam olurmu kanda hemen çıkıyor ama bana sağlık ocağı uzak ..
Cok gecmis olsun insallah bebegin tutunur sana.Kizlar bugün çok ağır seyler yasadim öğlen 2 den beri hastanede yatıyorum öğlen kanamam başladı ve yoğun sekilde bu saate kadar müdahale edildi ama malesef yoğun kanamam devam ediyo düşünün regl hafif kalir çok yıprandım bugün bebeğimin kalp atışlarını duydum bugün 3 kere ultrasona girdim bebegim hala yasiyor buna seviniyorum ama kanamam devam ediyor bu yuzden cok karamsarim doktor artik kanamanin durmasini beklicez dedi ama durmuyorcok üzülüyorum bugun cok agladim cok kötü bi durum kimse karsilasmaz insAllah dikkat edin kendinize gozumde yas kalmadi aglamaktan kanama yaşayacağım aklıma gelmezdi dunden beri agrim vardi ayni regl sancısı gibi ve suan hala kasiklarimda agri var
Canım İnşallah bugunkü kan sonucum iyi çıkar. Yükselmiştir İnşallah. Aksam sonuç için arayacagım doktoru. Bu ilaç işinide soracagım. Bakalım ne dıyecek. Heyecanla sonuç beklıyorum bugün. Dua edın sızdeGünaydın güzeller lekelenmesi olan arkadas umarım iyidir, dorti folbiol midene dokunuyorsa gece yatmadan folik plus iç. Ben hiç kan vermedim kan tahliline takılmayın hiç kısmetse gelecekler inşallah.
bende aynı durumdayım hemen uykum geliyor çok yorgun hissediyorum kendimi ilk hamileliğimde böyle olmamıştım hiçSunrise82 bende aynıyım 2 gündür halsizim. Canım hiçbirşey yapmak istemiyor. Ama mecbur yapacağım temizlik yemek offff düşününce bile yoruluyorum
Nuru seninle ayniyiz hemen hemwn. Benim de 8 ocak bdt, bulantilar falan ne alemde?Sunrise82 bende aynıyım 2 gündür halsizim. Canım hiçbirşey yapmak istemiyor. Ama mecbur yapacağım temizlik yemek offff düşününce bile yoruluyorum
Hayırlı olsun bebeğiniz sağ salim kucağınıza alın inşallah Tsh değeriniz kaç çıktı merak ettim benim 3 çıktı doktorum normal saydı ama 2.5 olması gerektiğini okuyorum her yerde biraz tedirginim açıkçası doktor size ne dedi ?çok teşekkür ederim senin de hayırlı olsun :)
henüz çok yeni ve çok heyecanlıyım.. ultrasonda keseyi gördük kalp atışı için önümüzdeki haftayı bekliyoruz :) umarım herşey sağlıkla devam eder..
kan testinde tsh hormonu yüksek çıktı yarın dr. kontrolü var onu dengelememiz lazım dedi.. sizde yaptırdınız mı?
Bende yarın insaAllah test yapıcam..Saol cnmBenim de sat 13 Nisan. Gecen Persembe cift çizgiyi gördüm. Hayirli olsun
Benimde 8 ocak sizinle aynıyız demek. Ultrasona girdiniz mi ne durumdasınız? Benimki biraz geç ilerliyor sanki ama endişelenmiyorum geç döllenmiş demek ki, her şey yolunda oldun da. Zaten olmayacaksa da endişelenmek birşeye çare değil. Mutlu gebeliklerimiz olsunNuru seninle ayniyiz hemen hemwn. Benim de 8 ocak bdt, bulantilar falan ne alemde?
Hiç endişe etme canım gerekirse iğne yapar doktor sakin kalHerkeze çok teşekkür ederim bakalim kanama çok acik pembe ve çok hafif bugün tekrar kontrole gidicem..şuan dinleniyorum annemdeyim