2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
Kızlar bütün gün kk ya giremedim malum pazartesi işimdi yoğunluğu ama bütün yazılanları okumak 1 saatten fazla zamanımı aldı :)) iyotsuztuz iyotsuztuz tablo süper olmuş ellerine sağlık

Haklısın canım. Çok tedırgınım bu aralar
Niye tedirginsinki canim onceki hamileliginde bir sorunmu yasadin.ben ilkinde bir kere baktirdim betaya bir daha baktirmadim bunda uc kere baktirdim lekelenmem vardi dis gebelik riskim vardi o yuzden baktirdik.sen neden korkuyorsun

Kizlar benim gibi kucuk bebegi olan varmi
Benimki de 15 aylık canım ama seninki çok daha minikmiş Allah kolaylık versin hepimize ben çalışıyorum da aynı zamanda oğluma annem bakıyor ben çalışırken annem olduğu için biraz rahatım

Niye tedirginsinki canim onceki hamileliginde bir sorunmu yasadin.ben ilkinde bir kere baktirdim betaya bir daha baktirmadim bunda uc kere baktirdim lekelenmem vardi dis gebelik riskim vardi o yuzden baktirdik.sen neden korkuyorsun
Bende dış gebelık geçırdım acil amelıyat oldum hemde.

Benimki de 15 aylık canım ama seninki çok daha minikmiş Allah kolaylık versin hepimize ben çalışıyorum da aynı zamanda oğluma annem bakıyor ben çalışırken annem olduğu için biraz rahatım
Rabbim veriyorsa sabrinida verir.bende calisiyom

Bana özel den olsun.
Buradan olsun...
Kendini hatırlatan arkadaşlar...
Listeyi yarın gündüz halledeceğim.

Şu an kaynanama kek yapıyorum:p

gitmez olur muyum canım hemen gittim progestan kullanıyorum vajinadan ayrıca 3 tane igne verdi onu kullanılyorum. doktorda yerleşme kanaması dedi ama emin olamıyorum malesef . birde kan pıhtılaşması var bende onunda hergün ignesi var. Allah hepimize saglıkla kucagımıza almayı nasip etsin evlatlarımızı.
Amin canım allah şifa versin bebeklerimizi korusun

Geçen ay bütün belirti vardı test yaptım pozitif cikti ama kanda negatif ti çok üzüldüm bu ay hiç bir belirti yok sadece sol kaşığım ağrıyor

X