2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
Oda var hapşırınca uykudan atıyor ağlıyor her şeyde n korkup ağlıyo kalabalığı hiç sevmedi ama çok üzülüyorum böyle yapınca sorunumu var diyorum :KK43:
canım yavaş yavaş özellikle bu aylarda çoçuklar anneyi babayı iyi tanıdığı için diğer insanları yabancılaya biliyor canım

Biraz aşırı sanki öyle çok ağlıyo ki

Offf benimki de tam tersi insan çok sevmeye başladı. 2 gün gezdik, kucaklarda çok keyifliydi. Bugün yalnız kaldık sabahtan beri ağlıyor. Zor zaptediyorum. Annemle babam uğradı 5 dakika, iki insan gördü diye gör nasıl seviniyor. Başbaşa kalalım ağlamaya devam ediyor :işsiz: Hergün de dışarılarda olamam ki :işsiz:

Merhaba kızlar çok özledim sizi hepinize Hayırlı bayramlar.

Ailelere gittik gezdik bugün geldik.
Bizim bebek millete şeker oldu bayram şekeri herkes onu yemeye çalıştı napicaz böyle :KK200::p:confused:

Offf benimki de tam tersi insan çok sevmeye başladı. 2 gün gezdik, kucaklarda çok keyifliydi. Bugün yalnız kaldık sabahtan beri ağlıyor. Zor zaptediyorum. Annemle babam uğradı 5 dakika, iki insan gördü diye gör nasıl seviniyor. Başbaşa kalalım ağlamaya devam ediyor :işsiz: Hergün de dışarılarda olamam ki :işsiz:
Bu çocukların bi ortası yok napacakları belirsiz

Günaydın yine bizi sabah bülbülü olan bebisimiz uyandırdı.
erkenden işi ne acaba bu çocuğun?

azıcık daha uyusam diyorum aaaa diye bağırıyor.
Ileride ergen bir delikanlı olduğunda anne biraz daha uyusam anne dediğinde aaaa diyeceğim :KK66: :KK66: :KK66:

Ihlamuru demlerken içine papatya çayı atıyorum birazda. Ama oğluma hiç vermedim yaa. Tek ıhlamur versem bişey olmazmı ki? 133 günlük oğlum
yok canım bişi olmaz bizim dr. Önerdi bize doğal sonuçta 2-3 çay kaşığı birşey olmaz akıntısını baya azlattı

O
Günaydın yine bizi sabah bülbülü olan bebisimiz uyandırdı.
erkenden işi ne acaba bu çocuğun?

azıcık daha uyusam diyorum aaaa diye bağırıyor.
Ileride ergen bir delikanlı olduğunda anne biraz daha uyusam anne dediğinde aaaa diyeceğim :KK66: :KK66: :KK66:
O günleri görmeyi de nasip etsin Rabbim

kizlar sagsolsun benim kv israrla bebek mamasina sut ekleme dememe ragmen acik alinan sutle yapmis dun gece eve nir gittim hemen emzirdim bir baktim ishal olmus gece yine hapti su gibi halsiz bitkin sabaha kadar uyumadim simdi isteyim jalen aklim onda arayip soramiyirumda

Merhaba arkadasim 4753 4753 , sen daha evde bebeginle zaman gecirmen gerekirken işe gitmeyi birak bence eşin evin erkefi ne yapsin ne etsim gecindirsin sizi o kadar zir oluyorsa kayinbaban veya kv. gitsin sen evde bebeginle kal sonra kafani cok vurursun duvarlara

Merhaba arkadasim 4753 4753 , sen daha evde bebeginle zaman gecirmen gerekirken işe gitmeyi birak bence eşin evin erkefi ne yapsin ne etsim gecindirsin sizi o kadar zir oluyorsa kayinbaban veya kv. gitsin sen evde bebeginle kal sonra kafani cok vurursun duvarlara

ah canim simdiden canim yaniyor hemde nasil ama kocam miymiy iki calistimi yoruldum. kv cocukla zaman gecirmemi bile kiskaniyor illa once ev temizlenecek yemek yapilacak hersey duEnli olacak elimden hic bisi gelmiyor psikolojik olarak yoruldum . kayinpeder hayatta destekcolmaz zamaninda ben hamileyken annem dedi kv ve kayinpedere gecin calisin diye de kayinpeder cekti beni kenara bak benim anladigim is degil ki bu saatten yastan sonra benim yapacagim iste degil dedi atti konuyu. ve kv surekli esime benim gelmek istemedigimi cocugun meme aradigini yanina yardimci birini bul diye diyor ama esim o sirada verecek param yok diyor. evet maddi olarak sıkıntı cekiyoruz ama en buyuk sıkıntıyı da oglumla ben cekiyoruz malesef hatta sutumde kesildi gibi butun gun sadece 100ml sut geliyo toplam iki gogusten.

ve gorsen sanki evin erkegi benim gibi. psikolojimhepten gitti

X