2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
Kızlar eşim kızımı kucağa alıştırdı. O da meraklı Melahat kucakta olayım da etrafı izleyeyim derdinde. Kanguru kullanan var mı yada düşünen araştıran. Sizce almalı mı?

Kızlar eşim kızımı kucağa alıştırdı. O da meraklı Melahat kucakta olayım da etrafı izleyeyim derdinde. Kanguru kullanan var mı yada düşünen araştıran. Sizce almalı mı?
Bende var ama içinde durmayı sevmiyor nede olsa kısıtlı hareket ediyor hoşlanmadı benimki

Arkadaşlar mama sandalyesi olarak ne almayı düşünüyorsunuz? Alanlar yada alacak olanlar fikir verebilirler mi? İnternette çok çeşit var, çoğu da çok pahalı geldi bana, netten mi almalı gidip görerek mi kafam karıştı :/
Bebiş oturmaya başladımı canım erken sanki mama sandalyesi için orta yollu bişi görerek al derim ben bebek arabasını netten aldım bin pişmanım.

Bebiş oturmaya başladımı canım erken sanki mama sandalyesi için orta yollu bişi görerek al derim ben bebek arabasını netten aldım bin pişmanım.

Yok canım oturtmuyorum. Araştırma aşamasındayım :) Ben bir şeyi zor beğenir alırım da anca bir kaç ayı bulur :KK48: Sizlere sorayım dedim önereceğiniz bir ürün var mı diye.
Ben bebek arabasını görerek aldım da ne oldu kullanamıyorum. Tamam sağlam araba güzel araba ama bana göre çok ağır.

Arkadaşlar mama sandalyesi olarak ne almayı düşünüyorsunuz? Alanlar yada alacak olanlar fikir verebilirler mi? İnternette çok çeşit var, çoğu da çok pahalı geldi bana, netten mi almalı gidip görerek mi kafam karıştı :/

Ben Joie Mimzy markali olani begendim canim ebebekde var hem tam oturmuyor ayarlanabiliyor ben onu alacam :)

bende jöie alacaktım baya kulllanışlı felan ama blw düşünüyorum oradaki sayfadakilerin çoğu şu ikea antilop kullanıyor

Bizim bir kere bile gitmedi basıyor çığlığı kucakta dışa dönük sabah kadar gezdirsen gıkı çıkmaz bizimkininde kollar kad yaptı sayesinde

Yok canım oturtmuyorum. Araştırma aşamasındayım :) Ben bir şeyi zor beğenir alırım da anca bir kaç ayı bulur :KK48: Sizlere sorayım dedim önereceğiniz bir ürün var mı diye.
Ben bebek arabasını görerek aldım da ne oldu kullanamıyorum. Tamam sağlam araba güzel araba ama bana göre çok ağır.
Bende hafif olsun dedim ama tekerlekler sağa çekiyo yüzü bana dönünce araba zor gidiyo büyük pişmanlık yaniii mama sandalyesi alırsam görmekten yanayım bir pişmanlığa daha yer yok :KK70:

Ben mama sandalyesini 2 gün önce ikea antilop aldım. Görerek aldım. Hem kullanışı çok rahat, hafif, taşınabilir önündeki çıkıp yıkanabiliyor ve fazla yer kaplamıyor. Ayrıca kurup kaldırması çok kolay fiyatıda çok iyi. Yer kaplamayıp hantal olmaması şart. He bende erken aldım gitmişken alayım dedim zaten aklımdaki de oydu çok memnun kalan var.

Kanguru konusu da, ben aldım aslında rahat ama fazla kullanmadım dışarda arabasını kullanıyorum. Evde zaten bunalır içinde durmaz. Ben kanguruyla işlerimi de yaparım diyordum ama olmadı, çok kısıtlıyor hareketleri. Hülasa fuzuli masraf :)

Günaydın arkadaşlar ben bebegimi yavaş yavaş destekli oturtmaya başladım . Günde beş on dk arası oturtuyorum. O da çok seviyor oturmayı.

Su vermeye de başladım.
Sadece anne sütü alıyor. Sizde durumlar nasıl ?

Bende kucağımda kısa süreli oturtuyorum. Tek başına destekli oturunca çok seviniyo gülücükler atıyo :)
Ben suyu 1-2 aydır veriyorum çünkü bebeğim ek olarak mamada alıyo ve yaşadığım şehir sıcaklığınında etkisiyle içiriyorum oda istiyo. Mamayı diliyle itiyo su verince içiyo :)

Günaydın arkadaşlar ben bebegimi yavaş yavaş destekli oturtmaya başladım . Günde beş on dk arası oturtuyorum. O da çok seviyor oturmayı.

Su vermeye de başladım.
Bende başladım destekli oturtmaya ben oturtmasamda kendi istiyor zaten oturmak su veriyorum bir aydır doktor önerisiyle

Su vermeye de başladım.
Ben 4.aydan beri su veriyorum 5. Aydan beri kendime yaslayarak yada kucağımda tutarak oturtuyorum dün ek gıdaya başladım birde günde 1 kez arı mama yapıyorum sütüm yetmemeye başladı hala dönüyo üstüne bişi eklemedi bakalım ne zamannsürünürler

X