- 5 Eylül 2015
- 3.050
- 3.271
- 38
-
- Konu Sahibi Citolesgen
- #43.001
Hep 60 la yikıyorum
Bendeki anneden gelme bi durum ondan aldım bu halleri tabi panik atak gibi bişi kafamı bi türlü rahatlayamıyorum nolacak halimSıcaktandır.bende aynı o haldeyim.sende panikatak falan olsbilir bak.sağlık üzerine çok takıyorsun.ben de öyleyim mesela büyük kızım bişey yemediği için çok tedirginim 2-3 ayda bir kan aldırıp değerlerine baktırıyorum.kalbim hızlı atıyor dedi bu ara bir iki sefer.bu hafta kardiyolojiden randevu aldım .kendimdeki değişikliklerde çok korkutuyor beni.gerçi korkuttuğu kadarda var sürekli bişey çıkar bende.
Bizimki değişmedi.
Biraz ateşi var diş mi çıkarıyo anlamadımbndede oyle oluyo gav serinleduginde
Benim değiştirdi vermiyorum ben ara da veririm belkiKızlar demir ilacı bebeğinizin kakasinin rengini değiştirdi mi
Valla şu emzirme olayı bitsin hemen antidepresana başlıycam ben.bendeki panikatak beni iyice zorlar oldu.Bendeki anneden gelme bi durum ondan aldım bu halleri tabi panik atak gibi bişi kafamı bi türlü rahatlayamıyorum nolacak halim
Ben kolay kolay ilaç düşünmem ya başka bi yolu olmalıValla şu emzirme olayı bitsin hemen antidepresana başlıycam ben.bendeki panikatak beni iyice zorlar oldu.
Hah Benimkide öyle ama uyuyamıyo uyusa bile uykusu var gğneş tutulmasından etkilendiler herhalBenim kız da 4-5 gündür gündüz kafasını uykudan kaldıramıyor. Sürekli uyumak istiyor. Hep uykulu. Neden acaba?
Dün bir panikle annemle babamı çağırdım hatta. Gelin kız hasta galiba sürekli uyuyor dedim. Geldiler annem uyandırdı. Başladı şımarıklık yapmaya :)) Annem bir şeyi yok dedi. Gündüz uyumayan kıza bir haller oldu, benim de tuhafıma gitti
Ben bazen kırkta bazen otuzdan bile yıkıyorum ama mutlaka ütü yapıyorum ütü leke olursa atmışa atıyorumBen de 60 derecede yıkayım madem. Sağol canım cevabın için.
Organik boyalar var canım onlardan deneye bilirsinKızlar emziriken saç boyanır mı zararlı diyen var zararlı olduğuna dair ispat yok diyen var kaldım arada
troid cikti bende de .3 ay sonra kontrol.kiyafet almaua gittim aman allah im .yemek yemeden tiksindim o anBugün doktora gittim kan idrar verdim. Şeker, kolesterol allah ne verdiyse baktırdım :) Bende gebelik şekeri çıkmıştı ama şuanda normal çıktı problem yok. Tsh 0,01 çıktı. T3 ve T4 normal çıktığı için bir anlam ifade etmiyor dedi bir sonraki ay tekrar baktırcam. Demir, vit d, b12, kan değerlerim hep normal çıktı çok şükür. Doktor kilo ver artık 5 ay olmuş dedi. Üfff nasıl vercem bu kiloları yaaaa
Olabilir bi baksana kabarmışmı diş etleriBenimkinin az ateşi de var diş mi çıkartıyo anlamadım
Süte geçiyormuş diyorlar ben 6 ay bitince boyatcam ama artık dayanamıyorum.Kızlar emziriken saç boyanır mı zararlı diyen var zararlı olduğuna dair ispat yok diyen var kaldım arada
troid cikti bende de .3 ay sonra kontrol.kiyafet almaua gittim aman allah im .yemek yemeden tiksindim o an
Eve geldim herwey normal
Nasil vericez offf
Bulursan başka yol banada söyle:)Ben kolay kolay ilaç düşünmem ya başka bi yolu olmalı
Tatil deli gibi eğlenmekBulursan başka yol banada söyle:)
Ya herşeyde zararlı kendime bakamayacam kurudum kaldımOlabilir bi baksana kabarmışmı diş etleri
Süte geçiyormuş diyorlar ben 6 ay bitince boyatcam ama artık dayanamıyorum.
Ben seneye yaza bu kiloda olmak istemiyorum. Allah kşlolu olanların yardımcısı olsun sürekli nasıl yaşıyorlar o kiloyla. Ek gıdayla birlikte bende rejime başlicam ve de spora çok kararlıyım.
Organik boyaların organik olduğuda şüpheliOrganik boyalar var canım onlardan deneye bilirsin
Hiç sorma ya devamlı topuz yapıyorum açamıyorum saçı. Hamilelikte çok güzel uzadı saçlarım kestirmeyede kıyamıyorum. O değil adamlar bıkacak bizden. Biz kendimşzden bıkıyoruz onlar nasıl bılmasın. O yüzden ben kendime 6. ay bitişini tarih olarak koydum. Hem kuaföre gidicem hemen hem de diyetisyene :)Ya herşeyde zararlı kendime bakamayacam kurudum kaldım
Aynen bende de var o korku. Hatta geçen gün kreş servisinde unutulan çocuk vardı ya bir programda ondan bahsediliyordu. Onu bulan öğretmen anlatıyordu nasıl bulduğunu falan ay sinirlerim bozuldu anneme kapattırdım hemen o kanalı. O gün de hep aklımda o vardı. Ben de kreşe göndercem nasıl göndercem böyle falan diye düşündüm. Birinin kucağına versem düşürür bişey olır diye korkuyorum. Bu bir psikolojik rahatsızlıksa gidip tedavi olalım hiç iyi birşey değil.Günaydın kızlar size birşey danışacam bir çoğunuz biliyordur ben iki kez düşük yaşadıktan sonra kızım doğdu çok şükür ondan mıdır bilmiyorum ben sürekli kızımı kaybetme korkusu yaşıyorum haberlerde ölen bebek haberi duydum zaman sanki benim kızımında başına gelecek gibi düşünüp bütün günü gergin geçiriyorum babası dahil kimseye emanet edemiyorum kızım fazla uyusun bir panikle odasına gidiyorum bişeymi oldu diye bunun gibi bir sürü şey normal mi bu durum bilmiyorum ama ilerde bu halim devam ederse kızıma zarar verir diye korkuyorum geçer diye bekliyorum geçmiyor sizce ne yapmalıyım
Ben organikle boyatıyorum, hamileyken de boyatıyordumKızlar emziriken saç boyanır mı zararlı diyen var zararlı olduğuna dair ispat yok diyen var kaldım arada