2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
Canım yanlış anlama eleştirmek haddine değil ama annenden en az kv kadar şuçlu şu durumuna kv gıcık olabilir ama sen kızısın annen acımazsa kimse sana acıyıp arkanda durmaz bende kız kardeşimin kv hiç hoşlanmam ama ne hamileliğinde yalnız bıtaktım ne doğumunda kadın deli oldu kırk gün orda kalınca gözleriyle yedi resmen rahatsız etti ama ne duydum ne gördüm inan sonra pes eden o oldu kırk gün kaldım yanında bebek üç aylık olana kadarda ara ara gittim kardeşimi muhtaç etmedim o kadına yazdıklarımı yanlış anlama sen onların gelinisin kızı değilsin seni kızları gibi düşünüp sarıp sarmalamalarını bekleme

İyi yapmışsınız deniz havasını özledim yaaa Tokat'ta bir Mersinli olarak bebekte uyumuştur temiz hava alınca
Kızlar sahile gittik ne iyi geldi, temiz hava bol gıda gözlerim açıldı vallahi
Kızım da arabasında mışıl mışıl uyudu, biz de mis gibi havanın tadını çıkardık.

Günaydın kızlar gece dört kez emzirmeye kalkmamış sabahın altısında çocuk gibi pantolon soran koca tarafından uyandırılmamış ve güne enerjik başlamışım gibi düşünün
Günaydın ne güzel gece aralıklı uyandığı için insan uykusundan hiçbirşeyi anlamıyor .iki saatte bir mi kalkıyor bebek

Cnm yanlış anlama hatanın büyüğü sende böle alıştrmndan,ayrıca dıceksn bn yuruyemem edemem yapamamm onlarda hıııı dıcekler

Günaydın kızlar gece dört kez emzirmeye kalkmamış sabahın altısında çocuk gibi pantolon soran koca tarafından uyandırılmamış ve güne enerjik başlamışım gibi düşünün
Maşallah kızınaaaaa :)) bir önceki gece de benim oğlan saat başı kalktı sağolsun dün hayalet gibiydim ama bu gece 2 kere kalktı.

aynen oyle ikisi yakin oturuyorlar .sirayi bindirdim.gunduz kv gece annem kaliyordu.zaten 15 gune ayaga kalktim
Sukur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…