- 16 Mart 2016
- 2.711
- 2.549
-
- Konu Sahibi Citolesgen
- #43.021
Organik boyanın içeriğinin diğerleri ile yakın olduğu söyleniyor kullandığın marka ne acabaBen organikle boyatıyorum, hamileyken de boyatıyordum
Cnm ben sacimi kestiriken kuaföre sordum boya konusunu hepsinde kimyasal var dedi önermedi bende boyatmadim. Zaten saçların çok dökülüyor 3 numaraya vurdurasim var .Kızlar emziriken saç boyanır mı zararlı diyen var zararlı olduğuna dair ispat yok diyen var kaldım arada
Ben terlediğim ve sürekli döküldükleri için saçımı sık sık kesiyorum ta kalöalarımdan başladım şimdi omzumda kendim kestim hepHiç sorma ya devamlı topuz yapıyorum açamıyorum saçı. Hamilelikte çok güzel uzadı saçlarım kestirmeyede kıyamıyorum. O değil adamlar bıkacak bizden. Biz kendimşzden bıkıyoruz onlar nasıl bılmasın. O yüzden ben kendime 6. ay bitişini tarih olarak koydum. Hem kuaföre gidicem hemen hem de diyetisyene :)
Aynen bende de var o korku. Hatta geçen gün kreş servisinde unutulan çocuk vardı ya bir programda ondan bahsediliyordu. Onu bulan öğretmen anlatıyordu nasıl bulduğunu falan ay sinirlerim bozuldu anneme kapattırdım hemen o kanalı. O gün de hep aklımda o vardı. Ben de kreşe göndercem nasıl göndercem böyle falan diye düşündüm. Birinin kucağına versem düşürür bişey olır diye korkuyorum. Bu bir psikolojik rahatsızlıksa gidip tedavi olalım hiç iyi birşey değil.
Bende öyle biliyorum kimyasal ve kana karışıyor kremler bile makyaj malzemeleri de keza öyle.saç dökülmesi hepimizin ortak kaderi bu aralar ben saçımı kesip duruyorum ama bi etkisi yok düşen saç biraz kısa o kadar kel mi kalcaz ne buCnm ben sacimi kestiriken kuaföre sordum boya konusunu hepsinde kimyasal var dedi önermedi bende boyatmadim. Zaten saçların çok dökülüyor 3 numaraya vurdurasim var .
Cnm ben sacimi kestiriken kuaföre sordum boya konusunu hepsinde kimyasal var dedi önermedi bende boyatmadim. Zaten saçların çok dökülüyor 3 numaraya vurdurasim var .
Bende öyle biliyorum kimyasal ve kana karışıyor kremler bile makyaj malzemeleri de keza öyle.saç dökülmesi hepimizin ortak kaderi bu aralar ben saçımı kesip duruyorum ama bi etkisi yok düşen saç biraz kısa o kadar kel mi kalcaz ne bu
Kestirmek çözüm değil, ben kısacık kestirdim, hala çok dökülüyor :/ Kel kalmazsak iyidir.
Böyle devam ederse bende gidecem kesin hem kendini hem çocuğumu yıpeatıyorumHiç sorma ya devamlı topuz yapıyorum açamıyorum saçı. Hamilelikte çok güzel uzadı saçlarım kestirmeyede kıyamıyorum. O değil adamlar bıkacak bizden. Biz kendimşzden bıkıyoruz onlar nasıl bılmasın. O yüzden ben kendime 6. ay bitişini tarih olarak koydum. Hem kuaföre gidicem hemen hem de diyetisyene :)
Aynen bende de var o korku. Hatta geçen gün kreş servisinde unutulan çocuk vardı ya bir programda ondan bahsediliyordu. Onu bulan öğretmen anlatıyordu nasıl bulduğunu falan ay sinirlerim bozuldu anneme kapattırdım hemen o kanalı. O gün de hep aklımda o vardı. Ben de kreşe göndercem nasıl göndercem böyle falan diye düşündüm. Birinin kucağına versem düşürür bişey olır diye korkuyorum. Bu bir psikolojik rahatsızlıksa gidip tedavi olalım hiç iyi birşey değil.
Kizlar ben oğluma çizgi film açıyorum oda izliyor tepki veriyor onlara bende işimi yapıyorum yoksa yanından ayrılmama izin vermiyor ağlıyor hiçbir iş yapamıyorum yoksa. kötü mü yapıyorum daha erken mi bütün gün değil sadece ev işlerinde bitirene kadar .genellikle uyurken yapmaya çalışıyorum .
Böyle devam ederse bende gidecem kesin hem kendini hem çocuğumu yıpeatıyorumHiç sorma ya devamlı topuz yapıyorum açamıyorum saçı. Hamilelikte çok güzel uzadı saçlarım kestirmeyede kıyamıyorum. O değil adamlar bıkacak bizden. Biz kendimşzden bıkıyoruz onlar nasıl bılmasın. O yüzden ben kendime 6. ay bitişini tarih olarak koydum. Hem kuaföre gidicem hemen hem de diyetisyene :)
O korku bende hep var.hatta çok sakin eşimde bile ara ara oluşuyormuş böyle bir duygu.o serviste unutulan çocuk bizide bir iki gün çok fena etkiledi.Günaydın kızlar size birşey danışacam bir çoğunuz biliyordur ben iki kez düşük yaşadıktan sonra kızım doğdu çok şükür ondan mıdır bilmiyorum ben sürekli kızımı kaybetme korkusu yaşıyorum haberlerde ölen bebek haberi duydum zaman sanki benim kızımında başına gelecek gibi düşünüp bütün günü gergin geçiriyorum babası dahil kimseye emanet edemiyorum kızım fazla uyusun bir panikle odasına gidiyorum bişeymi oldu diye bunun gibi bir sürü şey normal mi bu durum bilmiyorum ama ilerde bu halim devam ederse kızıma zarar verir diye korkuyorum geçer diye bekliyorum geçmiyor sizce ne yapmalıyım
Kel ve şişko mu olucaz yani :))))
Sade e serviste unutulan çocuk olsa neyse aklına gelecek herşeyi takıyorum hastalık ölüm kazaO korku bende hep var.hatta çok sakin eşimde bile ara ara oluşuyormuş böyle bir duygu.o serviste unutulan çocuk bizide bir iki gün çok fena etkiledi.
eylul ayina diyetisyene randevu aldim.yuzmeye de yazilicam.2 sene duzenli spor yapmistim vucudum sikilasmisti.Olabilir bi baksana kabarmışmı diş etleri
Süte geçiyormuş diyorlar ben 6 ay bitince boyatcam ama artık dayanamıyorum.
Ben seneye yaza bu kiloda olmak istemiyorum. Allah kşlolu olanların yardımcısı olsun sürekli nasıl yaşıyorlar o kiloyla. Ek gıdayla birlikte bende rejime başlicam ve de spora çok kararlıyım.
kiz cocuk haberleri cogaldi birdenGünaydın kızlar size birşey danışacam bir çoğunuz biliyordur ben iki kez düşük yaşadıktan sonra kızım doğdu çok şükür ondan mıdır bilmiyorum ben sürekli kızımı kaybetme korkusu yaşıyorum haberlerde ölen bebek haberi duydum zaman sanki benim kızımında başına gelecek gibi düşünüp bütün günü gergin geçiriyorum babası dahil kimseye emanet edemiyorum kızım fazla uyusun bir panikle odasına gidiyorum bişeymi oldu diye bunun gibi bir sürü şey normal mi bu durum bilmiyorum ama ilerde bu halim devam ederse kızıma zarar verir diye korkuyorum geçer diye bekliyorum geçmiyor sizce ne yapmalıyım
Haberler o kadar çoğaldı ki insanın etkilenmemesi imkansız ama benim ki fazla abartı gibi gelmeye başladı banakiz cocuk haberleri cogaldi birden
Hersey sanki onlarin basina geliyor.nasil koruyacagim diyorum.endilesenmek yersiz degil ama fazlasi zarar.ilk dogummda olumden donmusum.bir de etraf onemlo anlatip durdular sagolsunlar.ben baya bir olum korkusu yasadim.sanki her an olum yok gibi..
Tuhafiz....
ben soyle dusunuyorum hayatta hersey basimiza gelebilir.sukretmemiz lazimHaberler o kadar çoğaldı ki insanın etkilenmemesi imkansız ama benim ki fazla abartı gibi gelmeye başladı bana