2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
Kızlar emziriken saç boyanır mı zararlı diyen var zararlı olduğuna dair ispat yok diyen var kaldım arada
Cnm ben sacimi kestiriken kuaföre sordum boya konusunu hepsinde kimyasal var dedi önermedi bende boyatmadim. Zaten saçların çok dökülüyor 3 numaraya vurdurasim var .

Ben terlediğim ve sürekli döküldükleri için saçımı sık sık kesiyorum ta kalöalarımdan başladım şimdi omzumda kendim kestim hep şimdi yine kescem ama boyamak istiyorum kilo dersen ben göbek ve kollardan fazla umutlu değilim illa spor lazım işe dönünce bisiklet almayı düşünüyorum nasip olursa.
Serviste unutulan çocuğu bende aklımdan çıkaramıyorum tüm gün orda nasıl acı çekmiştir düşünmek çok ağır çok evlatlarımız önce Allaha emanet sonra bize ve inşallah onları çok iyi korumamız lazım

Kizlar ben oğluma çizgi film açıyorum oda izliyor tepki veriyor onlara bende işimi yapıyorum yoksa yanından ayrılmama izin vermiyor ağlıyor hiçbir iş yapamıyorum yoksa. kötü mü yapıyorum daha erken mi bütün gün değil sadece ev işlerinde bitirene kadar .genellikle uyurken yapmaya çalışıyorum .

Cnm ben sacimi kestiriken kuaföre sordum boya konusunu hepsinde kimyasal var dedi önermedi bende boyatmadim. Zaten saçların çok dökülüyor 3 numaraya vurdurasim var .
Bende öyle biliyorum kimyasal ve kana karışıyor kremler bile makyaj malzemeleri de keza öyle.saç dökülmesi hepimizin ortak kaderi bu aralar ben saçımı kesip duruyorum ama bi etkisi yok düşen saç biraz kısa o kadar kel mi kalcaz ne bu

Kestirmek çözüm değil, ben kısacık kestirdim, hala çok dökülüyor :/ Kel kalmazsak iyidir.

Kel ve şişko mu olucaz yani :))))

Böyle devam ederse bende gidecem kesin hem kendini hem çocuğumu yıpeatıyorum

Canım bize Dr tv kesinlikle yasak dedi 2 yaşına kadar. Masallar ninniler şarkılar indir istersen, onları dinlet belki yine ilgisini çeker. Ben öyle yapıyorum, telefonu da uzağına koyuyorum az biraz oyalanıyor.

Böyle devam ederse bende gidecem kesin hem kendini hem çocuğumu yıpeatıyorum

O korku bende hep var.hatta çok sakin eşimde bile ara ara oluşuyormuş böyle bir duygu.o serviste unutulan çocuk bizide bir iki gün çok fena etkiledi.

Ben 18 kilo almıştım 8 i gitti 10 kilosu kaldı.1-72 boyum 68 kiloyum ama olduğumdan daha kilolu görünüyorum.belimdeki simit vegöğüslerimin büyümüş olması buna etken.ilk kızımda 1 yıl sonra gitmişti göbeğimde.

Zararı varmı bilmem ama ben boyatmayı düşünmüyorum zaten beyaz yok saçımda makyaj bile yapmıyorum ben doğumdan beri saçımı hiç boyatmam

eylul ayina diyetisyene randevu aldim.yuzmeye de yazilicam.2 sene duzenli spor yapmistim vucudum sikilasmisti.
Simdi dogumda kalcam cok genislemis ben de anlamadim.14 kilo ile doguma girdim.sadece 4 kilosu kalmisti.sonra biraz saldim.gece durmuyordu ben de gece yedim.ustune 4 kilo aldim.ama eski kilomda fazla benimm.kilo tasinmiyor gercekten.rabbim kararlilik versin saglikla kilo verelim ins.ben de istemiyorum kilolu olmak

kiz cocuk haberleri cogaldi birden
Hersey sanki onlarin basina geliyor.nasil koruyacagim diyorum.endilesenmek yersiz degil ama fazlasi zarar.ilk dogummda olumden donmusum.bir de etraf onemlo anlatip durdular sagolsunlar.ben baya bir olum korkusu yasadim.sanki her an olum yok gibi..
Tuhafiz....

Haberler o kadar çoğaldı ki insanın etkilenmemesi imkansız ama benim ki fazla abartı gibi gelmeye başladı bana

Haberler o kadar çoğaldı ki insanın etkilenmemesi imkansız ama benim ki fazla abartı gibi gelmeye başladı bana
ben soyle dusunuyorum hayatta hersey basimiza gelebilir.sukretmemiz lazim
İmtihan dunyasi ...saglam durmaliyiz.her gun duamizi etmeliyix.kendimiz ve tum muslumanlar icin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…