2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
Üçüncüyü yap ayakta alkışlarım seni :))))

Ben hepsini bıraktım içmiyorum uzun zamandır. Hatta saece doğumdan sonra 1 ay kullandım heralde. Yarın doktora gidicem tahlil yaptırcam. Bende gebelik şekeri de çıkmıştı bi kontrol ettireyim dedim herşeyi.

Bizim çocuk doktoru trio acde verdi onu kullanıyoruz

Memnunsundur kullandığına göre bende değiştireceğim de saol canım

Bugün doktora gittim kan idrar verdim. Şeker, kolesterol allah ne verdiyse baktırdım :) Bende gebelik şekeri çıkmıştı ama şuanda normal çıktı problem yok. Tsh 0,01 çıktı. T3 ve T4 normal çıktığı için bir anlam ifade etmiyor dedi bir sonraki ay tekrar baktırcam. Demir, vit d, b12, kan değerlerim hep normal çıktı çok şükür. Doktor kilo ver artık 5 ay olmuş dedi. Üfff nasıl vercem bu kiloları yaaaa :KK43:

Bugün doktora gittim kan idrar verdim. Şeker, kolesterol allah ne verdiyse baktırdım :) Bende gebelik şekeri çıkmıştı ama şuanda normal çıktı problem yok. Tsh 0,01 çıktı. T3 ve T4 normal çıktığı için bir anlam ifade etmiyor dedi bir sonraki ay tekrar baktırcam. Demir, vit d, b12, kan değerlerim hep normal çıktı çok şükür. Doktor kilo ver artık 5 ay olmuş dedi. Üfff nasıl vercem bu kiloları yaaaa :KK43:
tiroit hastası biri olarak 1 ay sonra testi tekrarlatmanı öneririm canım.tsh çok düşük.benimde önce tsh ım çok düşüktü.t3t4 ler daha sonra yükselmeye başladı.paspartum tiroit olabilir.

Canım öbür ay tsh tekrar baktır derim çok düşük çıkmış kilo veremiyorum diyorsun triod kilo alıp vermeyi zorlaştırıyor

Aynen bebek için zaten canım, ben de onu kullanıyordum ama onu kullanmayın diyen çok:işsiz:
Bilmem ben duymadım bir sıkıntısını görmedim neden kullanmayın diyorlarmış ki
bir ay sonra tekrar baktırırsın inşallah düzelir yaa kızlar bu kilo olayı benim takıldım bir ayda bir kilo ancak veriyorum sizinde öylemi oysa mzirsiğim için daha çabuk veririm diy düşünüyordum

bir ay sonra tekrar baktırırsın inşallah düzelir yaa kızlar bu kilo olayı benim takıldım bir ayda bir kilo ancak veriyorum sizinde öylemi oysa mzirsiğim için daha çabuk veririm diy düşünüyordum
Ben eski kiloma ilk hafta dönmüştüm hatta altına inmiştim. Gel gör ki sütüm azalmasın diye çok yiyorum. Zaten çok acıyorum kilo aldım:KK43:

tiroit hastası biri olarak 1 ay sonra testi tekrarlatmanı öneririm canım.tsh çok düşük.benimde önce tsh ım çok düşüktü.t3t4 ler daha sonra yükselmeye başladı.paspartum tiroit olabilir.
Evet dr öyle dedi hamilelikten sonra olabilir dedi mutlaka baktırcam
Canım öbür ay tsh tekrar baktır derim çok düşük çıkmış kilo veremiyorum diyorsun triod kilo alıp vermeyi zorlaştırıyor
Gerçelten düşük olsa kilo verirdin dedi. Tekrar baktırcam

Ben 6 aylık olsun bebiş diyetisyene gitcem

Göbek gider mi sence sezeryan göbişi çok zor

Kızlar bebişimde sürekli bi uyku hali var uyusa bile uyanınca uykusu var gibi hafif sersemleşmiş gibi neden acaba ya her şeyi kafaya takıyom nerden çıktı şimdi bu

Kızlar bebişimde sürekli bi uyku hali var uyusa bile uyanınca uykusu var gibi hafif sersemleşmiş gibi neden acaba ya her şeyi kafaya takıyom nerden çıktı şimdi bu
Sıcaktandır.bende aynı o haldeyim.sende panikatak falan olsbilir bak.sağlık üzerine çok takıyorsun.ben de öyleyim mesela büyük kızım bişey yemediği için çok tedirginim 2-3 ayda bir kan aldırıp değerlerine baktırıyorum.kalbim hızlı atıyor dedi bu ara bir iki sefer.bu hafta kardiyolojiden randevu aldım .kendimdeki değişikliklerde çok korkutuyor beni.gerçi korkuttuğu kadarda var sürekli bişey çıkar bende.

Kızlar demir ilacı bebeğinizin kakasinin rengini değiştirdi mi
Bizimki değişmedi.

Göbek gider mi sence sezeryan göbişi çok zor
Göbeği giden sezaryenli tanıdıklarım var. Ama sürekli spor yapmak lazım

Benim oğlanda öyle. Uyanıyo ama mızmızlık yapıyo emip uyumak istiyo hemen. Havalardan heralde

X