- 8 Ocak 2016
- 2.335
- 2.425
- 41
- Konu Sahibi Citolesgen
- #42.981
Evet yaaa o paha biçilmez zatenBirde bebekle Yanyana yatmak gerçekten çok keyifli onun kokusu burnumun dibinde olması çok güzel
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet yaaa o paha biçilmez zatenBirde bebekle Yanyana yatmak gerçekten çok keyifli onun kokusu burnumun dibinde olması çok güzel
Bebeğe kullanıyorum sağlık ocağı vermişti damla şeklinde
Üçüncüyü yap ayakta alkışlarım seni :))))
Ben hepsini bıraktım içmiyorum uzun zamandır. Hatta saece doğumdan sonra 1 ay kullandım heralde. Yarın doktora gidicem tahlil yaptırcam. Bende gebelik şekeri de çıkmıştı bi kontrol ettireyim dedim herşeyi.
Bizim çocuk doktoru trio acde verdi onu kullanıyoruz
Memnunum çocuğa bi rahatsızlık vermedi hiç. İlk günden beri onu kullanıyorumMemnunsundur kullandığına göre bende değiştireceğim de saol canım
tiroit hastası biri olarak 1 ay sonra testi tekrarlatmanı öneririm canım.tsh çok düşük.benimde önce tsh ım çok düşüktü.t3t4 ler daha sonra yükselmeye başladı.paspartum tiroit olabilir.Bugün doktora gittim kan idrar verdim. Şeker, kolesterol allah ne verdiyse baktırdım :) Bende gebelik şekeri çıkmıştı ama şuanda normal çıktı problem yok. Tsh 0,01 çıktı. T3 ve T4 normal çıktığı için bir anlam ifade etmiyor dedi bir sonraki ay tekrar baktırcam. Demir, vit d, b12, kan değerlerim hep normal çıktı çok şükür. Doktor kilo ver artık 5 ay olmuş dedi. Üfff nasıl vercem bu kiloları yaaaa
Canım öbür ay tsh tekrar baktır derim çok düşük çıkmış kilo veremiyorum diyorsun triod kilo alıp vermeyi zorlaştırıyorBugün doktora gittim kan idrar verdim. Şeker, kolesterol allah ne verdiyse baktırdım :) Bende gebelik şekeri çıkmıştı ama şuanda normal çıktı problem yok. Tsh 0,01 çıktı. T3 ve T4 normal çıktığı için bir anlam ifade etmiyor dedi bir sonraki ay tekrar baktırcam. Demir, vit d, b12, kan değerlerim hep normal çıktı çok şükür. Doktor kilo ver artık 5 ay olmuş dedi. Üfff nasıl vercem bu kiloları yaaaa
Bilmem ben duymadım bir sıkıntısını görmedim neden kullanmayın diyorlarmış kiAynen bebek için zaten canım, ben de onu kullanıyordum ama onu kullanmayın diyen çok
bir ay sonra tekrar baktırırsın inşallah düzelir yaa kızlar bu kilo olayı benim takıldım bir ayda bir kilo ancak veriyorum sizinde öylemi oysa mzirsiğim için daha çabuk veririm diy düşünüyordumBugün doktora gittim kan idrar verdim. Şeker, kolesterol allah ne verdiyse baktırdım :) Bende gebelik şekeri çıkmıştı ama şuanda normal çıktı problem yok. Tsh 0,01 çıktı. T3 ve T4 normal çıktığı için bir anlam ifade etmiyor dedi bir sonraki ay tekrar baktırcam. Demir, vit d, b12, kan değerlerim hep normal çıktı çok şükür. Doktor kilo ver artık 5 ay olmuş dedi. Üfff nasıl vercem bu kiloları yaaaa
Ben eski kiloma ilk hafta dönmüştüm hatta altına inmiştim. Gel gör ki sütüm azalmasın diye çok yiyorum. Zaten çok acıyorum kilo aldımBilmem ben duymadım bir sıkıntısını görmedim neden kullanmayın diyorlarmış ki
bir ay sonra tekrar baktırırsın inşallah düzelir yaa kızlar bu kilo olayı benim takıldım bir ayda bir kilo ancak veriyorum sizinde öylemi oysa mzirsiğim için daha çabuk veririm diy düşünüyordum
Evet dr öyle dedi hamilelikten sonra olabilir dedi mutlaka baktırcamtiroit hastası biri olarak 1 ay sonra testi tekrarlatmanı öneririm canım.tsh çok düşük.benimde önce tsh ım çok düşüktü.t3t4 ler daha sonra yükselmeye başladı.paspartum tiroit olabilir.
Gerçelten düşük olsa kilo verirdin dedi. Tekrar baktırcamCanım öbür ay tsh tekrar baktır derim çok düşük çıkmış kilo veremiyorum diyorsun triod kilo alıp vermeyi zorlaştırıyor
Ben 6 aylık olsun bebiş diyetisyene gitcemBilmem ben duymadım bir sıkıntısını görmedim neden kullanmayın diyorlarmış ki
bir ay sonra tekrar baktırırsın inşallah düzelir yaa kızlar bu kilo olayı benim takıldım bir ayda bir kilo ancak veriyorum sizinde öylemi oysa mzirsiğim için daha çabuk veririm diy düşünüyordum
Göbek gider mi sence sezeryan göbişi çok zorBugün doktora gittim kan idrar verdim. Şeker, kolesterol allah ne verdiyse baktırdım :) Bende gebelik şekeri çıkmıştı ama şuanda normal çıktı problem yok. Tsh 0,01 çıktı. T3 ve T4 normal çıktığı için bir anlam ifade etmiyor dedi bir sonraki ay tekrar baktırcam. Demir, vit d, b12, kan değerlerim hep normal çıktı çok şükür. Doktor kilo ver artık 5 ay olmuş dedi. Üfff nasıl vercem bu kiloları yaaaa
Normal benmki son iki seferdir 5 gün arayla yapıyo. Ki dün doktorla görüşüp fitil verdim öle yaptı anne sütünde 1 haftaya kadar normal karnı sertleşir çok kusarsa getir dedi
Kızlar bebişimde sürekli bi uyku hali var uyusa bile uyanınca uykusu var gibi hafif sersemleşmiş gibi neden acaba ya her şeyi kafaya takıyom nerden çıktı şimdi bu
Sıcaktandır.bende aynı o haldeyim.sende panikatak falan olsbilir bak.sağlık üzerine çok takıyorsun.ben de öyleyim mesela büyük kızım bişey yemediği için çok tedirginim 2-3 ayda bir kan aldırıp değerlerine baktırıyorum.kalbim hızlı atıyor dedi bu ara bir iki sefer.bu hafta kardiyolojiden randevu aldım .kendimdeki değişikliklerde çok korkutuyor beni.gerçi korkuttuğu kadarda var sürekli bişey çıkar bende.Kızlar bebişimde sürekli bi uyku hali var uyusa bile uyanınca uykusu var gibi hafif sersemleşmiş gibi neden acaba ya her şeyi kafaya takıyom nerden çıktı şimdi bu
Bizimki değişmedi.Kızlar demir ilacı bebeğinizin kakasinin rengini değiştirdi mi
Hep 60 la yikıyorumKızlar bebişlerinizin kıyafetlerini kaç derecede yıkıyorsunuz? Ben 40 ta yıkıyordum 60 derecede mi yıkasam acaba?
Göbeği giden sezaryenli tanıdıklarım var. Ama sürekli spor yapmak lazımGöbek gider mi sence sezeryan göbişi çok zor
Benim oğlanda öyle. Uyanıyo ama mızmızlık yapıyo emip uyumak istiyo hemen. Havalardan heraldeKızlar bebişimde sürekli bi uyku hali var uyusa bile uyanınca uykusu var gibi hafif sersemleşmiş gibi neden acaba ya her şeyi kafaya takıyom nerden çıktı şimdi bu
Benimkinin az ateşi de var diş mi çıkartıyo anlamadımGöbeği giden sezaryenli tanıdıklarım var. Ama sürekli spor yapmak lazım
Benim oğlanda öyle. Uyanıyo ama mızmızlık yapıyo emip uyumak istiyo hemen. Havalardan heralde