- 30 Mayıs 2009
- 4.210
- 5.174
-
- Konu Sahibi Citolesgen
- #43.041
Zararı varmı bilmem ama ben boyatmayı düşünmüyorum zaten beyaz yok saçımda makyaj bile yapmıyorum ben doğumdan beri saçımı hiç boyatmam
Bende aynen eşim geçen sen neden dışarı çıkarken makyaj yapmıyorsun dedi ceren yüzümü elliyor elini ağzına alıyor ondan dedim tamam o zaman yapma dediBeyazlarım olmasına rağmen boyamayı düşünmüyorum. Makyaj da yapmıyorum :)) Baya rahat takılıyorum, iyi böyle
Ben ilk kızımda gece kalkıp nefesini dinlerdim sonra zamanla alışıyor insan hala takıntılıyım ama eskisi gibi değil.ama o kaybetme korkusu hiç geçmedi.bütün annelerde öyle sanırım.Sade e serviste unutulan çocuk olsa neyse aklına gelecek herşeyi takıyorum hastalık ölüm kaza
Bilemiyorum ama ileriki zamanda kızımın hayatını olumsuz etkilemekten korkuyorumBen ilk kızımda gece kalkıp nefesini dinlerdim sonra zamanla alışıyor insan hala takıntılıyım ama eskisi gibi değil.ama o kaybetme korkusu hiç geçmedi.bütün annelerde öyle sanırım.
Benim eşimde sen ne zaman kuaföre gideceksin diye sordu geçende. Dedim çocuk ek gıdaya başlasın giderim :) kafamın yarısı kahverengi yarısı sarı adam garipsedi :)Bende aynen eşim geçen sen neden dışarı çıkarken makyaj yapmıyorsun dedi ceren yüzümü elliyor elini ağzına alıyor ondan dedim tamam o zaman yapma dedi
Biz böyle değildik yaşarken olduk :))Benim eşimde sen ne zaman kuaföre gideceksin diye sordu geçende. Dedim çocuk ek gıdaya başlasın giderim :) kafamın yarısı kahverengi yarısı sarı adam garipsedi :)
Ben sadece d vitamini kullanıyorum kan damlasını altıncı ayda tahlil yapılacak ona göre başlicazKızlar bebeklere hangi ilaçları kullanıyorsunuz ben sadece d kullanıyordum.bugün Demir ilaçı verdi ebe siz kullanıyor musunuz
Canım ya izletme bencede çizgi filmler masum değiller bilinç altını kirletiyor sürekli görüntünün değişmeside çocukların hazıfasızını olumsuz etkileyip bazı hastalıkları tetikliyor ki bunlardan biri otizm. Bebişe kuş sesi dinlet çocuk şarkıları dinlet ilahiler özellikle sakin bir kelimeyi tevhid çocukta dinginlik yapıyor dene derimKizlar ben oğluma çizgi film açıyorum oda izliyor tepki veriyor onlara bende işimi yapıyorum yoksa yanından ayrılmama izin vermiyor ağlıyor hiçbir iş yapamıyorum yoksa. kötü mü yapıyorum daha erken mi bütün gün değil sadece ev işlerinde bitirene kadar .genellikle uyurken yapmaya çalışıyorum .
teşekkür ederimB
Ben sadece d vitamini kullanıyorum kan damlasını altıncı ayda tahlil yapılacak ona göre başlicaz
Meches yapsana canim onu dipe kadar sürmiyorlArOrganik boyaların organik olduğuda şüpheli
Günaydın kızlar size birşey danışacam bir çoğunuz biliyordur ben iki kez düşük yaşadıktan sonra kızım doğdu çok şükür ondan mıdır bilmiyorum ben sürekli kızımı kaybetme korkusu yaşıyorum haberlerde ölen bebek haberi duydum zaman sanki benim kızımında başına gelecek gibi düşünüp bütün günü gergin geçiriyorum babası dahil kimseye emanet edemiyorum kızım fazla uyusun bir panikle odasına gidiyorum bişeymi oldu diye bunun gibi bir sürü şey normal mi bu durum bilmiyorum ama ilerde bu halim devam ederse kızıma zarar verir diye korkuyorum geçer diye bekliyorum geçmiyor sizce ne yapmalıyım
Beyazlarım var baya birde rengi açmak istiyorun meches nedir canımMeches yapsana canim onu dipe kadar sürmiyorlAr
Ben ara ara veririm belki kullanmıyorum şuan kan ilacı kakasının rengini değişti sinir oldum belkide ihtiyacı yok vucudunun ölçüm yapıp uygun doz tavsiye edilmeliKızlar bebeklere hangi ilaçları kullanıyorsunuz ben sadece d kullanıyordum.bugün Demir ilaçı verdi ebe siz kullanıyor musunuz
Benim beyazın yoktu hamilelikte beyazım çıktı yaa hemde bayaBeyazlarım var baya birde rengi açmak istiyorun meches nedir canım
Olmadı altıncı ayda aşığa gidince tahlil yaptırı ona göre veririm şimdilik vermeyeyim benBen ara ara veririm belki kullanmıyorum şuan kan ilacı kakasının rengini değişti sinir oldum belkide ihtiyacı yok vucudunun ölçüm yapıp uygun doz tavsiye edilmeli
Beyazlarım var baya birde rengi açmak istiyorun meches nedir canım
He yok o bana uymaz benim beyazları falan kapamam lazım bi kereden bişi olmaz diyo şeytan ama ya olursaMec varya canim tüm kafayi boyamak degil cizgi seklinde :)