2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
Ben size şunu söyliyim kız ya da erkek çocuk farketmez gözümüzü üzerlerinden ayırmayacağız. Bir sürü pedofili var. Kimse konduramaz belki ama kardeşlerimiz, amcalar vs en yakınlarımızda bile olabilir bilemeyiz. Kimse ben pedofiliyim diye gezmiyor ama ortamını bulunca içinden geleni yapıyor. O yüzden birisiyle yaşnız bırakmayın, birinin kucağına verdiyseniz aile de olsa gözünüz hep onda olsun. Bu devirde böyle olmak lazım bence.

Zararı varmı bilmem ama ben boyatmayı düşünmüyorum zaten beyaz yok saçımda makyaj bile yapmıyorum ben doğumdan beri saçımı hiç boyatmam

Beyazlarım olmasına rağmen boyamayı düşünmüyorum. Makyaj da yapmıyorum :)) Baya rahat takılıyorum, iyi böyle

Beyazlarım olmasına rağmen boyamayı düşünmüyorum. Makyaj da yapmıyorum :)) Baya rahat takılıyorum, iyi böyle
Bende aynen eşim geçen sen neden dışarı çıkarken makyaj yapmıyorsun dedi ceren yüzümü elliyor elini ağzına alıyor ondan dedim tamam o zaman yapma dedi

Sade e serviste unutulan çocuk olsa neyse aklına gelecek herşeyi takıyorum hastalık ölüm kaza
Ben ilk kızımda gece kalkıp nefesini dinlerdim sonra zamanla alışıyor insan hala takıntılıyım ama eskisi gibi değil.ama o kaybetme korkusu hiç geçmedi.bütün annelerde öyle sanırım.

Ben ilk kızımda gece kalkıp nefesini dinlerdim sonra zamanla alışıyor insan hala takıntılıyım ama eskisi gibi değil.ama o kaybetme korkusu hiç geçmedi.bütün annelerde öyle sanırım.
Bilemiyorum ama ileriki zamanda kızımın hayatını olumsuz etkilemekten korkuyorum

Bende aynen eşim geçen sen neden dışarı çıkarken makyaj yapmıyorsun dedi ceren yüzümü elliyor elini ağzına alıyor ondan dedim tamam o zaman yapma dedi
Benim eşimde sen ne zaman kuaföre gideceksin diye sordu geçende. Dedim çocuk ek gıdaya başlasın giderim :) kafamın yarısı kahverengi yarısı sarı adam garipsedi :)

Kızlar bebeklere hangi ilaçları kullanıyorsunuz ben sadece d kullanıyordum.bugün Demir ilaçı verdi ebe siz kullanıyor musunuz

Canım ya izletme bencede çizgi filmler masum değiller bilinç altını kirletiyor sürekli görüntünün değişmeside çocukların hazıfasızını olumsuz etkileyip bazı hastalıkları tetikliyor ki bunlardan biri otizm. Bebişe kuş sesi dinlet çocuk şarkıları dinlet ilahiler özellikle sakin bir kelimeyi tevhid çocukta dinginlik yapıyor dene derim

Canim benim yengemde öyle oldu dogumdan sonra tedavi olman lazim yengem 2 yil oldu yeni atlatdi bi doktora gitmene tavsiye ederim

Kızlar bebeklere hangi ilaçları kullanıyorsunuz ben sadece d kullanıyordum.bugün Demir ilaçı verdi ebe siz kullanıyor musunuz
Ben ara ara veririm belki kullanmıyorum şuan kan ilacı kakasının rengini değişti sinir oldum belkide ihtiyacı yok vucudunun ölçüm yapıp uygun doz tavsiye edilmeli

Ben ara ara veririm belki kullanmıyorum şuan kan ilacı kakasının rengini değişti sinir oldum belkide ihtiyacı yok vucudunun ölçüm yapıp uygun doz tavsiye edilmeli
Olmadı altıncı ayda aşığa gidince tahlil yaptırı ona göre veririm şimdilik vermeyeyim ben

Arkadaşlar çocuk aşıları hakkında ne düşünüyorsunuz aşı karşıtlığı gittikçe artıyor içeriklerinin insan sağlığına zarar verdiği kanısı yüksek.çocuklarun hastalığı geçirip atlatmalarının daha güçlü olacakları konusunda eskilerin böyle yaşamış olmalarıda etkili bende aşı yaptırmamayı düşünüyorum bize içeriklerinin ve yan etkilerinin bildirilmesi gerekmez mi direk bacağına saplıyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…