- 5 Eylül 2015
- 3.050
- 3.271
- 38
- Konu Sahibi Citolesgen
- #42.941
Kızlar kan ilacı yada vitamin kullanıyor musunuz? Hani emziriyoruz ya acaba gerekli mi? Ben kendimi çok bitkin hissediyorum, arada gynoferon içiyorum ama düzenli değil.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kıyamam ya.senin kurtuluşun şartlarınız el verdiğinde iş yerine çalışan almanız olacak.
Kıyamam ya.senin kurtuluşun şartlarınız el verdiğinde iş yerine çalışan almanız olacak.
Bende alıyorum kan ilacı ama düzenli değilKızlar kan ilacı yada vitamin kullanıyor musunuz? Hani emziriyoruz ya acaba gerekli mi? Ben kendimi çok bitkin hissediyorum, arada gynoferon içiyorum ama düzenli değil.
Seviyorum ben çocukları yaaa :)Valla baya karartmışsın küçükken baya yıpratıcı oluyor yani daha ilkleri anlatamadık baksana
Canım yazdıklarını okuyunca sana çok üzülüyorum annen ablam yokmu sana sahip çıkacakkendi kizi olsa arabayi degil park etmek kizini tasirdi ahhhh ahhhh o halimle kv ben senin gibi olani hic gormedim demezmi
Aynen bende gurbette bende 15.gün olmuştu belki o günden beri öyle tekim arada geliyolar bende bayramdan bayrama yakınız ama yol çekilmiyoAynen yardımcı olmayınca psikolojinde düzgün olmuyor.sen de gurbettesin sanırım.ben iki çocukla tek başıma uğraşıyorum aylardır.annem doğumuma gelemedi bile.teyzem geldi o da 10. Gün geri döndü evine.sezeryan yaralarım bile tam iyileşememişti.öyle böyle beş ay geçti bile.
bende öyle o ilaç baya etkili birde balık yağı kullanıyorum benBende alıyorum kan ilacı ama düzenli değil
İş zor gelmiştir.guvenilir kimse yokki birde birsuru borc var offf offf goya gorumcen gelip abisine yardımediyordu bir hafta daha idare edenedi salak annemi özledim tatil yapamadim esimde rize gonderdi
Kim benim gibi son güne kadar çalıştı deseydin.sen vücudunu dinlendiremeden doğuma girdin.o yüzden ağrıların falan çok normal.kendi kizi olsa arabayi degil park etmek kizini tasirdi ahhhh ahhhh o halimle kv ben senin gibi olani hic gormedim demezmi
Bebeğe kullanıyorum sağlık ocağı vermişti damla şeklindeKızlar d vitamini ne kullanıyorsunuz ?
Üçüncüyü yap ayakta alkışlarım seni :))))Yok valla aynı yaştayız seneye bu zamanlar ikinci birinci kreş yaşına gelince üçüncü inşAllah gözümü karartım :)
Kızlar kan ilacı yada vitamin kullanıyor musunuz? Hani emziriyoruz ya acaba gerekli mi? Ben kendimi çok bitkin hissediyorum, arada gynoferon içiyorum ama düzenli değil.
Bizim çocuk doktoru trio acde verdi onu kullanıyoruzKızlar d vitamini ne kullanıyorsunuz ?
Üçüncüyü yap ayakta alkışlarım seni :))))
Ben hepsini bıraktım içmiyorum uzun zamandır. Hatta saece doğumdan sonra 1 ay kullandım heralde. Yarın doktora gidicem tahlil yaptırcam. Bende gebelik şekeri de çıkmıştı bi kontrol ettireyim dedim herşeyi.
Bizim çocuk doktoru trio acde verdi onu kullanıyoruz
Canım yazdıklarını okuyunca sana çok üzülüyorum annen ablam yokmu sana sahip çıkacak
İş zor gelmiştir.
Oh ne güzel 2-3 günde bir yapın böyle hatta mümkünse hergün. Havalar soğumaya başlayınca evlere tıkılcaz yine.Kızlar sahile gittik ne iyi geldi, temiz hava bol gıda gözlerim açıldı vallahi
Kızım da arabasında mışıl mışıl uyudu, biz de mis gibi havanın tadını çıkardık.
kizlar oglum en son cuma tuvaletini yapti ve halen cikaramadi sizce normalmi sadece anne sutu aliyo
İkinciden sonra konuşalım diyorsun :))) kısmet bakalımÜçüncüyü yap ayakta alkışlarım seni :))))
Ben hepsini bıraktım içmiyorum uzun zamandır. Hatta saece doğumdan sonra 1 ay kullandım heralde. Yarın doktora gidicem tahlil yaptırcam. Bende gebelik şekeri de çıkmıştı bi kontrol ettireyim dedim herşeyi.
Bizim çocuk doktoru trio acde verdi onu kullanıyoruz