2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
Kızlar kan ilacı yada vitamin kullanıyor musunuz? Hani emziriyoruz ya acaba gerekli mi? Ben kendimi çok bitkin hissediyorum, arada gynoferon içiyorum ama düzenli değil.

Kıyamam ya.senin kurtuluşun şartlarınız el verdiğinde iş yerine çalışan almanız olacak.

guvenilir kimse yokki birde birsuru borc var offf offf goya gorumcen gelip abisine yardımediyordu bir hafta daha idare edenedi salak annemi özledim tatil yapamadim esimde rize gonderdi

Aynen bende gurbette bende 15.gün olmuştu belki o günden beri öyle tekim arada geliyolar bende bayramdan bayrama yakınız ama yol çekilmiyo

Yok valla aynı yaştayız seneye bu zamanlar ikinci birinci kreş yaşına gelince üçüncü inşAllah gözümü karartım :)
Üçüncüyü yap ayakta alkışlarım seni :))))

Kızlar kan ilacı yada vitamin kullanıyor musunuz? Hani emziriyoruz ya acaba gerekli mi? Ben kendimi çok bitkin hissediyorum, arada gynoferon içiyorum ama düzenli değil.

Ben hepsini bıraktım içmiyorum uzun zamandır. Hatta saece doğumdan sonra 1 ay kullandım heralde. Yarın doktora gidicem tahlil yaptırcam. Bende gebelik şekeri de çıkmıştı bi kontrol ettireyim dedim herşeyi.

Kızlar d vitamini ne kullanıyorsunuz ?
Bizim çocuk doktoru trio acde verdi onu kullanıyoruz

Ben de tahlil yaptırmak istiyorum aslında. Aşırı derecede dikkat dağınıklığım ve unutkanlığım var. Vücutta bir şeyler eksik ama ne öğrenmem lazım

Canım yazdıklarını okuyunca sana çok üzülüyorum annen ablam yokmu sana sahip çıkacak

annem kv deme gicik oluyo bir kere geldi bebegi gormeye birde surekli memlekwte gidiyor babami 4 seneoldu kaybedeli ablam ankara kiz kardesim adana ben ist tek kaldim birde kayinvalidemde kaliyorum oda rizeye gitti goya kizini birakti bana yardim etsin abisine destek olsun benim yerime oda annemi ozledim okul acilacak taril yapmadim dedi esimde.gonderdi rizeye cok yoruldum bunaldim stresten sistim ki hamilelik boyunca sadece 4 kg almistim dusun.

İş zor gelmiştir.

allah askina zor is yok ki ben hamile halimle sesimi cikarmadan ettim. ki kv cok guzel cocuk yetistirmis hepsi usengec ve tembel. anam gorumcemi gorsen oturuyo dusunuyo yaaaa kim simdi kalkip su icecek yaaaa kim simdi dusa girecek bir tabak kaldirsa sukredersin usengeclikte 100 numara tiksindim resmen

kizlar oglum en son cuma tuvaletini yapti ve halen cikaramadi sizce normalmi sadece anne sutu aliyo

Kızlar sahile gittik ne iyi geldi, temiz hava bol gıda gözlerim açıldı vallahi
Kızım da arabasında mışıl mışıl uyudu, biz de mis gibi havanın tadını çıkardık.
Oh ne güzel 2-3 günde bir yapın böyle hatta mümkünse hergün. Havalar soğumaya başlayınca evlere tıkılcaz yine.

kizlar oglum en son cuma tuvaletini yapti ve halen cikaramadi sizce normalmi sadece anne sutu aliyo

Benim oğlan 3 aylık olduğundan beri hergün yapmıyor. Bende sadece anne sütü veriyorum. Bazen 3-4 gün yapmıyor. Şu andaki rutinimiz 2 günde 1 kaka yapmak. Doktor sıcaklarda normal dedi.

İkinciden sonra konuşalım diyorsun :))) kısmet bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…