- 12 Ocak 2012
- 4.304
- 2.180
-
- Konu Sahibi Citolesgen
- #42.901
Boyu uzuyorsa yeter zaten canım.bırak sen dışarıdan gelen seslere.çocuk mutluysa uykusuda iyiyse yediği ona yetiyordur zaten.İnşallah canım, milletin çenesi de sinirimi bozuyo yok sütün yaramıyor yok zayıf, allahtan boyu iyi de öyle teselli ediyorum kendimi
Benimki bu ara huysuzluğu aştı nasıl mutlu olacak bilmiyorum düğüne gitmesem daha iyi olur kesinCanım benim kız da düğunlerde çok güzel uyuyor. Bizimkini 1 aylıktan beri götüruyoruz. Maşallah müzik sesine hemen uyuyor.
Ben kafa dağıtmak istiyorum çok yorgunumBizde gitti huysuzlandı on dk durup kalktık göründük düğün sahiplerine yetti
Bence eşinle dertleşmelisiniz bi sorunu olabilirYani hastalandım çok kötü hiç sormadı. Yüzüme bakmıyor günlerdir. Bilmiyorum ben de öyleyimdir belki.
aynen benmde görümcem evlendi baya bi ağladı düğünde korktuu ve bende gelin odasında susturayım dedim emzir uyut salinleitir derken bi çıktım son dans ediliyodu düğün bitmişti :) eylülde bir düğün daha var bakalım onda napıcak :)Kızlar ben şimdiden heyecanlaniyorum şu 2 ay gecsede ek gıdaya başlasak çorba tarifleri bakıyorum netten benim oglan pek iştahlı olmayacak belli ama inşallah açılır sonradan iştahı.aksam düğüne gittik çok korktu oğlum ağla ağla susturamadik geri döndük artık ilk düğün deneyimimiz ağlayarak gecti
Ben kafa dağıtmak istiyorum çok yorgunum
Al bendende o kadar.sürekli bebek taşımaktan sırtım tutuldu .2 gün önce robot gibi oldum.bide bende 2 tane.bu saat oldu hala uyutamadım ikisinide.şöyle 24 saat boyunca uyusam kendime yine gelemem diye düşünüyorum.Ben kafa dağıtmak istiyorum çok yorgunum
Sen bize göre *X2 yani Allah sabır versin sanaAl bendende o kadar.sürekli bebek taşımaktan sırtım tutuldu .2 gün önce robot gibi oldum.bide bende 2 tane.bu saat oldu hala uyutamadım ikisinide.şöyle 24 saat boyunca uyusam kendime yine gelemem diye düşünüyorum.
Yooo burdaki en takıntılı kişi bnmdirSen beni tanısan varya haline şükredersin o kadar takıntılıyım ki ve yoruldum bundan
Amin canım.klişe olacak ama tek çocuk hiç çocukmuş herkesin dediği gibi:)ya peşpeşe yapıcaksın ikisi bir arada çıkacak ya da arayı açıcan büyüğe küçüğü baktıracaksın:)bizim tam 4 yaş var aralarında.kıskançlık evimizin bir numaralı sorunu.Sen bize göre *X2 yani Allah sabır versin sana
canım hiç takıp kendi ruhuna yük etme bak çoçuklara kendi dünyalarındalar ve büyüyorlarYooo burdaki en takıntılı kişi bnmdirbni kımse geçemez
oooo o zaman senin X4 diyelim en tehlikeli zaman valla hamileliği gözüm kesmiyor yani illa iki olacak diye birşey de Yok dimi kendimi kandırımbiraZAmin canım.klişe olacak ama tek çocuk hiç çocukmuş herkesin dediği gibi:)ya peşpeşe yapıcaksın ikisi bir arada çıkacak ya da arayı açıcan büyüğe küçüğü baktıracaksın:)bizim tam 4 yaş var aralarında.kıskançlık evimizin bir numaralı sorunu.
Tek çocuk bırakma ya.bence herkesin bir kardeşi olmalı bu dünyada.heleki aynı cinsiyet olunca süper oluyor.ben ilk başta bir kızım var diğeri erkek olsun diyordum ama sonradan iyiki ikiside kız olmuş çok iyi anlaşacaklar diyorum.canım hiç takıp kendi ruhuna yük etme bak çoçuklara kendi dünyalarındalar ve büyüyorlar
oooo o zaman senin X4 diyelim en tehlikeli zaman valla hamileliği gözüm kesmiyor yani illa iki olacak diye birşey de Yok dimi kendimi kandırımbiraZ
Hepümiz birbirimizden çılgın yıpranıyoruzYooo burdaki en takıntılı kişi bnmdirbni kımse geçemez
Ben bi tane ile yaşlandım Rabbim kolaylık versin tutulma bende de çok oluyo ya sezeryandan mı acaba eskiden böyle bişi yoktu şimdi belim kitleniyoAl bendende o kadar.sürekli bebek taşımaktan sırtım tutuldu .2 gün önce robot gibi oldum.bide bende 2 tane.bu saat oldu hala uyutamadım ikisinide.şöyle 24 saat boyunca uyusam kendime yine gelemem diye düşünüyorum.
Ya neden öyle oldu çok insafsızca bir durumhamileyken dogum yaptigim gune kadar calis dogum yap 8 gun ise git ev is cocuk kafayi yixem
Günaydın mesai bitiyor mu kiSabah olur mesai başlar
Herkese günaydın ...
Günaydın mesai bitiyor mu ki
Günaydın bizim mesai 6.00 da başlıyo, 6 dan beri anca şimdi memede uyudu ve cok tatlı minnoş minnoş gözü kapalı emiyo ☺Sabah olur mesai başlar
Herkese günaydın ...
Benim de her sabah kalkınca ayaklarım ağrıyor hatta üstüne basıp yürüyemiyorum. Kilolardan mı acaba yorgunluktan mı?Benim gece mesaiye ara veriliyor, 4-5 saatte olsa uyuyorum, ama sabah bi kalkıyorum ayaklarım vücudum hala ağrıyor hiç dinlenememişim
Sanırım topluca 24 saat falan kesintisiz bir uykuya ihtiyacımız var