2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
Hep ikiz bebek hayalim vardı, hemde bir kız bir erkek, isimlerini bile düşünmüştüm Asil ile Asel :KK70:Tövbe yarabbim sanki siparişle oluyor bu işler.. Ben bir taneyle başa çıkamıyorum fıttırmak üzereyim :confused:İki tane olsaymış şuan size tımarhaneden yazıyor olurdum herhalde :KK70:Ya gerçekten bazı bebekler çok uslu oluyor, benimki maşallah fenalıktan kudurcak, ağlamaları beni çok yoruyor :işsiz:6 aydan sonra huysuzlukları kalmaz inşallah..

Ben bi tane ile yaşlandım Rabbim kolaylık versin tutulma bende de çok oluyo ya sezeryandan mı acaba eskiden böyle bişi yoktu şimdi belim kitleniyo
Sürekli bebeği kaldırıp indirmekle alakalı sanırım.biran önce emeklesin yürüsün istiyorum bu yüzden.gerçi o zamanda çekmece dolap karıştıracak falan sürekli başında olcan ama evde robot gibi kucağında gezdirmekten iyidir.

Sürekli bebeği kaldırıp indirmekle alakalı sanırım.biran önce emeklesin yürüsün istiyorum bu yüzden.gerçi o zamanda çekmece dolap karıştıracak falan sürekli başında olcan ama evde robot gibi kucağında gezdirmekten iyidir.
Bencede taşımakla felan alakalı şimdi hiç yoksa bebekler en az 6 kilo benim kollarım çok kötü evde tur atmaktan evi tavaf etmekten artık başım dönüyor

Ah ah bende ikinci için sağlık kalmayacak sanırım

Ah ah bende ikinci için sağlık kalmayacak sanırım
Merak etme allah yaşadıklarını unutturuyor insana.yoksa çoğu insan yeniden cesaret edemezdi.benim ilk kızımda çok zor bir bebekti.şimdi 4 yaşında ve hala problemli bir çocuk.ama yeni doğan bebeğim çok şükür çok daha uslu bir bebek hemde çok stresli bir hamilelik geçirmeme rağmen.inşallah senin ikincide aynı olur.

Ya neden öyle oldu çok insafsızca bir durum

bir bilsem ama içimde kalan bir isyan var ofke dogum yaptim 3 gun eim gidemediginden kimlik cikartmaya ben gittim sgk icin dikislerimden geberiyordum agrilardan ve kayinpeder sirf otopark parasi vermemek icin arabayi taaa cehennemin dibine park etmisti ve hic utanmadan yurutmustu o gunden beri belim agriyor.halen aklima geldikce cildiriyorum insan bu kadar mi dusuncesiz olur edepsiz adam insallah kendi kizinada aynisi yapilir

bir bilsem ama içimde kalan bir isyan var ofke dogum yaptim 3 gun eim gidemediginden kimlik cikartmaya ben gittim sgk icin dikislerimden geberiyordum agrilardan ve kayinpeder sirf otopark parasi vermemek icin arabayi taaa cehennemin dibine park etmisti ve hic utanmadan yurutmustu o gunden beri belim agriyor.halen aklima geldikce cildiriyorum insan bu kadar mi dusuncesiz olur edepsiz adam insallah kendi kizinada aynisi yapilir
Cidden sövesim geliyo böylesini paranız batsın bir insandan nasıl daha kıymetli olabiliyor rabbim inşallah bundan sonra hep kolaylıklarla güzelliklerle karşılaştırır

Merak etme allah yaşadıklarını unutturuyor insana.yoksa çoğu insan yeniden cesaret edemezdi.benim ilk kızımda çok zor bir bebekti.şimdi 4 yaşında ve hala problemli bir çocuk.ama yeni doğan bebeğim çok şükür çok daha uslu bir bebek hemde çok stresli bir hamilelik geçirmeme rağmen.inşallah senin ikincide aynı olur.
Rabbim hayırlısını nasip etsin hepimize evlat öyle güzel ki ama yardım edenin destek çıkanın işini kolaylaştıranın olacak yoksa cidden çok yıpranabiliyor insan

Kıyamam ya.senin kurtuluşun şartlarınız el verdiğinde iş yerine çalışan almanız olacak.

Rabbim hayırlısını nasip etsin hepimize evlat öyle güzel ki ama yardım edenin destek çıkanın işini kolaylaştıranın olacak yoksa cidden çok yıpranabiliyor insan
Aynen yardımcı olmayınca psikolojinde düzgün olmuyor.sen de gurbettesin sanırım.ben iki çocukla tek başıma uğraşıyorum aylardır.annem doğumuma gelemedi bile.teyzem geldi o da 10. Gün geri döndü evine.sezeryan yaralarım bile tam iyileşememişti.öyle böyle beş ay geçti bile.

Kızlar siz ikinci diyorsunuz yaaa ben üçüncüyü bile istiyorum :) seviyorum kalabalık aile şöyle üç tane kızım olsa boy boy ne güzel olur
Neeee 3 mü :))) valla benim yaş ilerliyor ancak 2 yi yaparım. 34 yaşındayım psikologlar 2. çocuğu düşünmek için en az arada 4 yaş olsun diyorlar. Yani 38-39 belki 40 yaşımda ikinciyi yapcam e yeter bana :)) senin yaş küçükse yap gitsin :))

Neeee 3 mü :))) valla benim yaş ilerliyor ancak 2 yi yaparım. 34 yaşındayım psikologlar 2. çocuğu düşünmek için en az arada 4 yaş olsun diyorlar. Yani 38-39 belki 40 yaşımda ikinciyi yapcam e yeter bana :)) senin yaş küçükse yap gitsin :))
Yok valla aynı yaştayız seneye bu zamanlar ikinci birinci kreş yaşına gelince üçüncü inşAllah gözümü karartım :)

X