- 8 Ocak 2016
- 2.335
- 2.425
- 41
- Konu Sahibi Citolesgen
- #42.961
Benim kızım da iki güne bir yapıyor doktor normal.dedikizlar oglum en son cuma tuvaletini yapti ve halen cikaramadi sizce normalmi sadece anne sutu aliyo
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim kızım da iki güne bir yapıyor doktor normal.dedikizlar oglum en son cuma tuvaletini yapti ve halen cikaramadi sizce normalmi sadece anne sutu aliyo
Canım yanlış anlama eleştirmek haddine değil ama annenden en az kv kadar şuçlu şu durumuna kv gıcık olabilir ama sen kızısın annen acımazsa kimse sana acıyıp arkanda durmaz bende kız kardeşimin kv hiç hoşlanmam ama ne hamileliğinde yalnız bıtaktım ne doğumunda kadın deli oldu kırk gün orda kalınca gözleriyle yedi resmen rahatsız etti ama ne duydum ne gördüm inan sonra pes eden o oldu kırk gün kaldım yanında bebek üç aylık olana kadarda ara ara gittim kardeşimi muhtaç etmedim o kadına yazdıklarımı yanlış anlama sen onların gelinisin kızı değilsin seni kızları gibi düşünüp sarıp sarmalamalarını beklemeannem kv deme gicik oluyo bir kere geldi bebegi gormeye birde surekli memlekwte gidiyor babami 4 seneoldu kaybedeli ablam ankara kiz kardesim adana ben ist tek kaldim birde kayinvalidemde kaliyorum oda rizeye gitti goya kizini birakti bana yardim etsin abisine destek olsun benim yerime oda annemi ozledim okul acilacak taril yapmadim dedi esimde.gonderdi rizeye cok yoruldum bunaldim stresten sistim ki hamilelik boyunca sadece 4 kg almistim dusun.
Kızlar sahile gittik ne iyi geldi, temiz hava bol gıda gözlerim açıldı vallahi
Kızım da arabasında mışıl mışıl uyudu, biz de mis gibi havanın tadını çıkardık.
Günaydın ne güzel gece aralıklı uyandığı için insan uykusundan hiçbirşeyi anlamıyor .iki saatte bir mi kalkıyor bebekGünaydın kızlar gece dört kez emzirmeye kalkmamış sabahın altısında çocuk gibi pantolon soran koca tarafından uyandırılmamış ve güne enerjik başlamışım gibi düşünün
Aynen iki saate bir kalkıyor hiç birşey anlamıyorum uykudan tam dalacam ağlama sesiGünaydın ne güzel gece aralıklı uyandığı için insan uykusundan hiçbirşeyi anlamıyor .iki saatte bir mi kalkıyor bebek
Acaba kabız mı diycem anne sütü alan bebeklerde kabızlık olmaz benim kızımın bir sıkıntısı olmuyor
Cnm yanlış anlama hatanın büyüğü sende böle alıştrmndan,ayrıca dıceksn bn yuruyemem edemem yapamamm onlarda hıııı dıceklerbir bilsem ama içimde kalan bir isyan var ofke dogum yaptim 3 gun eim gidemediginden kimlik cikartmaya ben gittim sgk icin dikislerimden geberiyordum agrilardan ve kayinpeder sirf otopark parasi vermemek icin arabayi taaa cehennemin dibine park etmisti ve hic utanmadan yurutmustu o gunden beri belim agriyor.halen aklima geldikce cildiriyorum insan bu kadar mi dusuncesiz olur edepsiz adam insallah kendi kizinada aynisi yapilir
Kızlar bazen uyku o kadar tatlı geliyor ki. Ne zaman deliksiz uyuyacak bizim kuzular?
Yani bizimde bazen kalkıyor bazende 4 saati buluyor ama gece kalkmak gerçekten zor zombi gibi oluyor insanAynen iki saate bir kalkıyor hiç birşey anlamıyorum uykudan tam dalacam ağlama sesi
Benimki sancılanmıyo normal hayatına devam ediyo.
Maşallah kızınaaaaa :)) bir önceki gece de benim oğlan saat başı kalktı sağolsun dün hayalet gibiydim ama bu gece 2 kere kalktı.Günaydın kızlar gece dört kez emzirmeye kalkmamış sabahın altısında çocuk gibi pantolon soran koca tarafından uyandırılmamış ve güne enerjik başlamışım gibi düşünün
Normal benmki son iki seferdir 5 gün arayla yapıyo. Ki dün doktorla görüşüp fitil verdim öle yaptı anne sütünde 1 haftaya kadar normal karnı sertleşir çok kusarsa getir dedikizlar oglum en son cuma tuvaletini yapti ve halen cikaramadi sizce normalmi sadece anne sutu aliyo
Valla saat dokuz gibi yattık şuan kalktık yataktan kızımla :)) ne yapalım artık bugünde böyle olsunMaşallah kızınaaaaa :)) bir önceki gece de benim oğlan saat başı kalktı sağolsun dün hayalet gibiydim ama bu gece 2 kere kalktı.
Olsun sanada iyi gelmiştir öyle fırsatların varsa değerlendirValla saat dokuz gibi yattık şuan kalktık yataktan kızımla :)) ne yapalım artık bugünde böyle olsun
Cidden iyi geldi arada istiyor insanOlsun sanada iyi gelmiştir öyle fırsatların varsa değerlendir
aynen oyle ikisi yakin oturuyorlar .sirayi bindirdim.gunduz kv gece annem kaliyordu.zaten 15 gune ayaga kalktimCanım yanlış anlama eleştirmek haddine değil ama annenden en az kv kadar şuçlu şu durumuna kv gıcık olabilir ama sen kızısın annen acımazsa kimse sana acıyıp arkanda durmaz bende kız kardeşimin kv hiç hoşlanmam ama ne hamileliğinde yalnız bıtaktım ne doğumunda kadın deli oldu kırk gün orda kalınca gözleriyle yedi resmen rahatsız etti ama ne duydum ne gördüm inan sonra pes eden o oldu kırk gün kaldım yanında bebek üç aylık olana kadarda ara ara gittim kardeşimi muhtaç etmedim o kadına yazdıklarımı yanlış anlama sen onların gelinisin kızı değilsin seni kızları gibi düşünüp sarıp sarmalamalarını bekleme
Birde bebekle Yanyana yatmak gerçekten çok keyifli onun kokusu burnumun dibinde olması çok güzelCidden iyi geldi arada istiyor insan