- 11 Şubat 2013
- 4.942
- 11.629
-
- Konu Sahibi Citolesgen
- #42.821
Benim oğlanda 2 gündür böyle. Devamlı kucak istiyo. Kucağıma alsam bile bi memnuniyetsizlik bi afra tafra. Ya ben kocama bu kadar trip yapmıyorum yaw :) büyüme atağı haftasındayız sanırım
yandık o zaman ergenlikte felan. Ağlıyor ama beye ağlıyor onlarda bilmiyor böyle değişik hallerSanırım atak haftası ben iki yaş sedromunu ergenliklerini düşünmek istemiyorum bunların
Sanırım atak haftası ben iki yaş sedromunu ergenliklerini düşünmek istemiyorum bunların
yandık o zaman ergenlikte felan. Ağlıyor ama beye ağlıyor onlarda bilmiyor böyle değişik haller
Benim kolum ağrıyor altında dolaşmaktan yaa akşam o uyuyunca bazen onunla uykuya dalıyorum hiç halim kalmıyor söyle keyifle çay içmeyi özledimBende diyorum çocuğum bi hallerde meğer herkesinki huysuzmuş kızlar çok yoruldum ya gücüm tükendi
Bende deliksiz harika bir uykuyu özledimBenim kolum ağrıyor altında dolaşmaktan yaa akşam o uyuyunca bazen onunla uykuya dalıyorum hiç halim kalmıyor söyle keyifle çay içmeyi özledim
Galiba iki üç yaşına kadar ancak biraz rahatlayacağızBende deliksiz harika bir uykuyu özledim
Canim benimkide 2 yada 3 saat arayla uyaniyor emziriyorum.zaten bu aylar gece emmesi normal. Bebeklerin 6. Aydan sonra kesintisiz uykuya ihtiyaci var.Kızlar bana bir akıl verin kızım gece iki saatte bir uyanıp emmek istiyor ama aç olduğundan değil geçen ay kilo almadıgı diye doktor gece emzir demişti bende kaldırdım şimdi kızımda alışkanlık oldu doktorda artık gece emzirme dedi ama kızım istiyor gece emzirmesini kesmek için araştırma yaptım tracy hogg kitabında gece kalkınca uyutmayı deneyin istesede vermeyin hatta uyutma işini baba yapsın diye yazıyordu dün gece kızım saat on birde emdi sonra birde tekrar kalktı emzirdim gece üç gibi kalktı bu sefer emzirmeyip uyutmayı denedim dün ilk geceydi tam bir saatte uyudu ağlamadı ama göğsüme yaslanıp sarılıp öyle uyudu ve kendimi çok kötü hissettim öyle uyuyunca sanki ona haksızlık ediyormuşum güvenini sarsıyormuşum gibime geldi diğer taraftan baktığımda sabah kalktığında daha verimli emdi daha keyifliydi bende kesintisiz uyuyunca daha dinç kalktım haliyle ama bu akşam ne yapacam bilemiyorum kızımın sarılıp uyuması göğsümü ellemesi aklımdan çıkmıyor kötülük ediyorum sanki ona sizce ne yapmalıyım bana bir akıl verin devam etmelimiyim böyle yoksa ne zaman isterse emzirmelimiyim
Geçe yatırana kadar bende uyumuş kalmışım kp Gelmiş sabah birde kalkıp ona bakıyorum uykusuzluk vurdu beni
Kızlar ne iş yapabiliyorum ne yemek hazorlayıp yiyebiliyorum ne lavabo ne dinlenme.aşırı huysuz zorla uyuyo oda hep sallamam lazım yoksa hemen kalkıyor uykusunu alamıyo huysuzluğu artıyo.hiç bişiyle mutlu olmuyo napacamı şaşırdım yemek desen oda yok
Bir derdimi var acaba bir yerimi ağrıyor yada dış geliyor olabilir bir doktora göstersenKızlar ne iş yapabiliyorum ne yemek hazorlayıp yiyebiliyorum ne lavabo ne dinlenme.aşırı huysuz zorla uyuyo oda hep sallamam lazım yoksa hemen kalkıyor uykusunu alamıyo huysuzluğu artıyo.hiç bişiyle mutlu olmuyo napacamı şaşırdım yemek desen oda yok
Ben kızımı sekiz buçuk gibi yatırıyorum hem ben dinleniyorum hem eşime zaman ayırıyorum senin anne yanında kızın mama alıyor bırak ona çıkın bir kahve için sinemaya gidin benim bırakacak kimsem yok maalesef olsa süper olurYa kızlar bizde özel hayat diye bir şey kalmadı. Anne babalığa çok fazla vakit ayırıp karı koca olduğumuzu unuttuk resmen. Kızı uyuttuktan sonra gece pestilimiz çıkmış oluyor, özel hiç bir şeye ne vakit ne güç kalmıyor. Bunu nasıl düzelteceğiz, zamanla herşey yoluna girer mi acaba
Yok canım yapyıramadık bir türlüCanım bir idrar tahlili yaptırdınız mı?