2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
Benim oğlanda 2 gündür böyle. Devamlı kucak istiyo. Kucağıma alsam bile bi memnuniyetsizlik bi afra tafra. Ya ben kocama bu kadar trip yapmıyorum yaw :) büyüme atağı haftasındayız sanırım

Sanırım atak haftası ben iki yaş sedromunu ergenliklerini düşünmek istemiyorum bunların
yandık o zaman ergenlikte felan. Ağlıyor ama beye ağlıyor onlarda bilmiyor böyle değişik haller

Bende diyorum çocuğum bi hallerde meğer herkesinki huysuzmuş kızlar çok yoruldum ya gücüm tükendi
Benim kolum ağrıyor altında dolaşmaktan yaa akşam o uyuyunca bazen onunla uykuya dalıyorum hiç halim kalmıyor söyle keyifle çay içmeyi özledim

Hepimiz huysuzluklarını anlatıyoruz, hepimizde aynı sıkıntı
Gündüz bir şeyi yoktu iyi de uyudu. Şimdi başladı fenalığa, memede sakinleştirebildim

Canim benimkide 2 yada 3 saat arayla uyaniyor emziriyorum.zaten bu aylar gece emmesi normal. Bebeklerin 6. Aydan sonra kesintisiz uykuya ihtiyaci var.

Kızlar ne iş yapabiliyorum ne yemek hazorlayıp yiyebiliyorum ne lavabo ne dinlenme.aşırı huysuz zorla uyuyo oda hep sallamam lazım yoksa hemen kalkıyor uykusunu alamıyo huysuzluğu artıyo.hiç bişiyle mutlu olmuyo napacamı şaşırdım yemek desen oda yok

Canım bir idrar tahlili yaptırdınız mı?

Bir derdimi var acaba bir yerimi ağrıyor yada dış geliyor olabilir bir doktora göstersen

Ya kızlar bizde özel hayat diye bir şey kalmadı. Anne babalığa çok fazla vakit ayırıp karı koca olduğumuzu unuttuk resmen. Kızı uyuttuktan sonra gece pestilimiz çıkmış oluyor, özel hiç bir şeye ne vakit ne güç kalmıyor. Bunu nasıl düzelteceğiz, zamanla herşey yoluna girer mi acaba

Ben kızımı sekiz buçuk gibi yatırıyorum hem ben dinleniyorum hem eşime zaman ayırıyorum senin anne yanında kızın mama alıyor bırak ona çıkın bir kahve için sinemaya gidin benim bırakacak kimsem yok maalesef olsa süper olur

Kızlar birş y sorucam. Ben 23 nisanda sezeryan oldum ve hiç kanama yaşamadım ilk 1 hafta lekelenmem oldu bi bitti hala daha tık yok. Başına böyle bişey gelen varmı? 5.gün kontrolde doktor ultrason cihazıyla bakıp içinde birşey birikmemiş dedi. Ama hala adet olmadım. Belki duyan eden biri vardır diye buraya sorayım dedim artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…