- 16 Mart 2016
- 2.711
- 2.549
-
- Konu Sahibi Citolesgen
- #42.841
Daha yeni gittik bişiyi yok sağlığı yerinde dişlerde şişmeler var dedi doktor havadan mı mevsimden mi ne bilim artık kafam durduBir derdimi var acaba bir yerimi ağrıyor yada dış geliyor olabilir bir doktora göstersen
Zamanla yoluna girmez sorumluluk artar bebek büyüdükçe daha çok yorar.bence bu duruma alışmalıyız hayatımızı çocukla birlikte en güzel şekilde yoluna koymalı keyif almayı öğrenmeliyizYa kızlar bizde özel hayat diye bir şey kalmadı. Anne babalığa çok fazla vakit ayırıp karı koca olduğumuzu unuttuk resmen. Kızı uyuttuktan sonra gece pestilimiz çıkmış oluyor, özel hiç bir şeye ne vakit ne güç kalmıyor. Bunu nasıl düzelteceğiz, zamanla herşey yoluna girer mi acaba
bende yemek olayını babası gelince Ancak yapıyorum hele gündüz terden ölüyorum akşam ancak duş alabilirsem uyumadan şükrediyorum pilim bitiyor resmenKızlar ne iş yapabiliyorum ne yemek hazorlayıp yiyebiliyorum ne lavabo ne dinlenme.aşırı huysuz zorla uyuyo oda hep sallamam lazım yoksa hemen kalkıyor uykusunu alamıyo huysuzluğu artıyo.hiç bişiyle mutlu olmuyo napacamı şaşırdım yemek desen oda yok
artık büyüdükçe düzeltiriz inşallahZamanla yoluna girmez sorumluluk artar bebek büyüdükçe daha çok yorar.bence bu duruma alışmalıyız hayatımızı çocukla birlikte en güzel şekilde yoluna koymalı keyif almayı öğrenmeliyiz
Beş ay sonra işe döncem onunda sitresi var üstümde napacam bilmiyorumbende yemek olayını babası gelince Ancak yapıyorum hele gündüz terden ölüyorum akşam ancak duş alabilirsem uyumadan şükrediyorum pilim bitiyor resmen
artık büyüdükçe düzeltiriz inşallah
Bende 6 ay ücretsiz izin aldım şimdiden nasıl bırakacağım diye düşünüyorum içim el vermiyor hele su serviste unutulan çoçuğu duyunca iyice kötü oldumBeş ay sonra işe döncem onunda sitresi var üstümde napacam bilmiyorum
Kızlar ben bazen çok bunalıyorum. Hayatım eskisi gibi olmayacak niye çocuk yaptım diyorum. Sonra bu düşüncem için çok pişman oluyorum. Hala depresyondan çıkamadım.
Ben kızımı koyuyorum arabasına yada kanguraya takılıyoruz yoksa çok daralıyorum çık gez bir sokak öteyede gitsin senin için değişiklikKızlar ben bazen çok bunalıyorum. Hayatım eskisi gibi olmayacak niye çocuk yaptım diyorum. Sonra bu düşüncem için çok pişman oluyorum. Hala depresyondan çıkamadım.
Canım eve kapanma beni 40 gün evden çıkamadılar bi çıktım dışarıya yaz gelmiş herkes dışarıda düğünmü var niye bukadar kalabalık demiştim herkes gülmüstü bana .şimdi her akşam geziyoruz yemekten sonra hop dışarı çık iyi geliyor bana oksijen havam değişiyor .sitenin içindeki bakkal eşime siz ne kadar çok geziyorsunuz öyle demiş.ne yapalım bütün gün evdeyim zaten esimde sağolsun yorgunum deniyor gezdiriyor biziHakikatten lohusalıkta yaşamadığım bunalımın içerisindeyim. Bütün stresimi eşimden çıkarıyorum resmen, adam stres topu oldu. Her daim şükrediyorum ama niye böyle bunalıyorum. 9 ay hamileliğim çok zor geçti evden dışarı çıkamadım. Bebek doğdu hala aynı. Sanırım ev beni boğuyor..
Ah yavrum içim parçalandı benimde rabbim tüm çocukları korusun çalışan anne olmak istemiyorum ama başka seçenek yokBende 6 ay ücretsiz izin aldım şimdiden nasıl bırakacağım diye düşünüyorum içim el vermiyor hele su serviste unutulan çoçuğu duyunca iyice kötü oldum
Canım eve kapanma beni 40 gün evden çıkamadılar bi çıktım dışarıya yaz gelmiş herkes dışarıda düğünmü var niye bukadar kalabalık demiştim herkes gülmüstü bana .şimdi her akşam geziyoruz yemekten sonra hop dışarı çık iyi geliyor bana oksijen havam değişiyor .sitenin içindeki bakkal eşime siz ne kadar çok geziyorsunuz öyle demiş.ne yapalım bütün gün evdeyim zaten esimde sağolsun yorgunum deniyor gezdiriyor bizi
Bende 6 ay ücretsiz izin aldım şimdiden nasıl bırakacağım diye düşünüyorum içim el vermiyor hele su serviste unutulan çoçuğu duyunca iyice kötü oldum
Bebek arabası sorunu bizde de vardı baktım olmuyor uygun hafif bir araba aldım rahatım şimdiBenim eşim 9 a doğru eve geliyor ki, o saatten sonra yemek ye saat 10 oluyor. O saatten sonra nereye gidelim? Gündüz de çıkamıyorum. Kızın arabası çok ağır geliyor bana aşağı indiremiyorum. İndirsem kullanmayı beceremiyorum. Kucağımda zaten taşıyamam belimde sorun var 7 kilo oldu bir de. Annemde dedemin vefatından sonra işine geri döndü çalışıyor. Ne zaman kızım yürücek elinden tutup öyle çıkıcam dışarı. Sabredicem ne yapalım..
Bebek arabası sorunu bizde de vardı baktım olmuyor uygun hafif bir araba aldım rahatım şimdi
Bizde hatayı yapan eşim oldu haberim bile yoktu arabayı almış kullanmam mümkün değil şimdi aldığımız mis gibi rahatça çıkıyorum dışarıYaa ben çok pişmanım böyle bir araba seçtiğim için. Görüntüsüne vuruldum. Ağırlığını hiç düşünemedim. Tecrübesizlik işte...
Canım iki güne bir bile yada hafta sonu olsada çık hiç üşenme araba hafif birşey bul yoksa böyle zaman geçmez ben sırf dışarı çıkmaya bahane olsun bir tur atıp geliyorum yoksa evde insan iyice bunalıyor birde bebeğe de iyi geliyor etrafı izle felan akşam daha rahat yatıyorHakikatten lohusalıkta yaşamadığım bunalımın içerisindeyim. Bütün stresimi eşimden çıkarıyorum resmen, adam stres topu oldu. Her daim şükrediyorum ama niye böyle bunalıyorum. 9 ay hamileliğim çok zor geçti evden dışarı çıkamadım. Bebek doğdu hala aynı. Sanırım ev beni boğuyor..
Yani düşünüyorum Allah anne babaya sabır versin gerçekten çok zor ne kadar büyük ihmalkarlık şimdi işi bıraksan olmuyor işte çalışınca sanki hep yarım kalacak gibi hissediyorum şimdiden düşünmeye başladımAh yavrum içim parçalandı benimde rabbim tüm çocukları korusun çalışan anne olmak istemiyorum ama başka seçenek yok
Artık ancak yakınına güvene bilecek durumdayız baksana insanlık kalmamış. Bebek için ablama yakın yere taşınmayı bile düşünüyorumAllah kolaylık versin akraban olsa çevremde için rahat olurdu bırakırken
en iyisini yapmışsın canım biraz daha bütünle en iyisi bastonlar olacakBizde hatayı yapan eşim oldu haberim bile yoktu arabayı almış kullanmam mümkün değil şimdi aldığımız mis gibi rahatça çıkıyorum dışarı
Bencede taşın ablan bakarsa en iyisiCanım iki güne bir bile yada hafta sonu olsada çık hiç üşenme araba hafif birşey bul yoksa böyle zaman geçmez ben sırf dışarı çıkmaya bahane olsun bir tur atıp geliyorum yoksa evde insan iyice bunalıyor birde bebeğe de iyi geliyor etrafı izle felan akşam daha rahat yatıyor
Yani düşünüyorum Allah anne babaya sabır versin gerçekten çok zor ne kadar büyük ihmalkarlık şimdi işi bıraksan olmuyor işte çalışınca sanki hep yarım kalacak gibi hissediyorum şimdiden düşünmeye başladım
Artık ancak yakınına güvene bilecek durumdayız baksana insanlık kalmamış. Bebek için ablama yakın yere taşınmayı bile düşünüyorum
Kv gelmezse öyle yapacağım sindi oturduğum yer işe yakın beş dk o avantajı var kv gelmezse mecbur artık taşınacazBencede taşın ablan bakarsa en iyisi
İnşAllah kv gelir daha rahat olur senin içinKv gelmezse öyle yapacağım sindi oturduğum yer işe yakın beş dk o avantajı var kv gelmezse mecbur artık taşınacaz