2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
Aynen tarif ettiğin ağrılar bende de var.bende graves diye bir bağışıklık hastalığı var zaten .vücudunda bağışıklık hastalığı varsa diğer bağışıklık hastalıklarında yatkın oluyormuşsun zaten.

İnşallah hasarın geri dönüşü vardır.ilaçla tedavi edildikten sonra kontrol altına alınıyormuş sanırım.inşallah geçici birşeydir tekrar geçmiş olsun.
Benim ki belli artık birkaç romatizma çeşidinden şüphelendiler şimdi tam teşhis koymaya çalışıyorlar işte ilaçlarda ne kadar güvenilir korkuyorum içmeye tedavisi ağır diyorlar bana büyük travma oldu bu hastalık doğımdan sonra hala psikolojik kendime gelebilmiş değilim inşallah senin ki romatizma değildir geçmiş olsun doktora gidince beni bilgilendirirsen sevinirim...

Benim kayinpeder kızımı bildiğin yaliyo biz napam :)) sesimizi çikaramiyoz. Hatta en son dün düğünde beraberdik uyuyan çocuğu kaldırdı gezdirdi elini yüzünü yaladı (abartmıyorum kızlar gerçekten ıslatarak öpuyor çocuğun elini kendi ağzına sokuyor ) masaya dönduklerinde kızımın emziği kayinpederin ağzindaydi (ben napayım nerelere gideyim) düşmesin diye sağolsun ağzına almış. Eşim de kızıyor ama yaşlı insanlar bişey diyemiyoruz

Oyy deme seninki daha kötü :KK43: Niye normal sevmeyi bilmiyorlar ki ya, öpmek falan niye? Aslında uyarmamız lazım böyle sevmek olmaz.
yani senin kime yuh dicektim daha ileri taşıyanlar var ben herkese diyorum ellerini özellikle öpmeyin diye ağzına sokuyor valla görmemiş deselerde yapacak birşey Yok yani onlarda düzgün sevecekler :kk77: yemek yer gibi değil

Arkadaşlar ben tadımlara başladım. Dün şeftali suyundan tattırdım kızıma sevdi :)) Akşam yemeğinde de 3 çay kaşığı kadar ovmaç çorba içirdim, çok irkildi sanki limon yiyor gibi yaptı yüzünü ama yuttu çıkarmadı :KK70:Silikon kaşık kullandım, çay kaşığı damaklarına zarar verebilir diye.
Erken değil mi biraz daha bekleseydin keşke bizimkiden sürekli takipte ağzımıza götürüyoruz felan ama daha var iyice organları gelişsin annesi

neslim33 neslim33 bende alacağım baya güzel seyler paylaşıyor adam

Benim kızda bakıyor babasına kalsa verecek ben izin vermiyorum ne gerek var doktora sor bakalım ne diyecek ben arkadaşın bebeği senin kız gibi hem mama hem meme alıyordu doktor başlatmıştı bu aylarda

Annem sen Nazlı kadarken ben sana tabak tabak çorba yediriyordum diyor :dondurma:
Hem emiyormuşum dakika başı, hem gece biraz fazla uyuyayım diye mama da veriyormuş annem ( buna rağmen saat başı yine memeye kalkıyormuşum ) hem yemek sonuç 7 aylıkken 14 kiloymuşum :KK70:Annemin canına tak etmiş on buçuk aylıkken beni memeden kesmiş :KK20:
Bi doktora sorayım bakalım burada da paylaşırım dediğini.

Evet onu ben de duydum canım, ben biraz aceleyle daldım bu tattırma işine :KK73:Tecrübesizlik işte. Doktorla bi konuşacağım bakalım bu konuyu o ne diyecek? Belki de acele etme 6.ayın dolmasını bekle dicek. Ben birşey yerken öyle çok bakıyor ki azıcık tattırmadan edemiyorum :))
Ben 180 gün dolmadan tadimlara başlamayı düşünmüyorum

Arkadaşlar bebeğim bugün huzırsuzluk sınırlarını aştı sanki diş çıkartıyo bu kadar huzırsuz olmamıştı hiç emmede emmiyo yine iki tane çekiyo bıramıyo çekiyo bırakıyo zor uyuyo hemen uyanıyor.doktor şiş var demişti dişlerinde ama çıkarıyo bişi dememişti el attım ama sertlik yoktu önlerde yavrum bi huzur bulamadı

@minikincir canım kanlı kakanın bezi varsa atsana hatta bana özelden at bir istersen. Oğlum doğduğundan beri alerjiyle uğraşıyorum da çişten mi gelmiş kakadanmı gelmiş anlarım diye düşünüyorum

Canım eve geldik ilacı içtim heryerim uyuşmaya başladı karincalasmaya başladı ilaca alarjim varmiş doğru hastaneye yolda yüzüm bile uyustu ellerim kitlendi remen hala uyuşuk felç geciriyorum zannettim bebeğime doymadan ölecem zannettim kalbim sıkışti .tekrar serum taktılar .bebegimi süt sagdim evde bıraktım emmemiş biberon almiyor telefonda ağlama sesini duydukça kahroldum .doktor saat 8e kadar emzirme dedi zorla ağzına veriyorum mamayi emmiyor ağzında ndan çıkarıyor .çok zor saatlerdi.canım

gecmis olsun canim geldi gecti diyelim

mnt mnt benim kız da bugün çok huzursuzdu hiç olmadığı kadar. Büyüme atağı mıdır diş midir anlayamadım. Resmen 2 dk yanından ayrılamadım :KK43:

Benim kayinpeder kızımı bildiğin yaliyo biz napam :)) sesimizi çikaramiyoz. Hatta en son dün düğünde beraberdik uyuyan çocuğu kaldırdı gezdirdi elini yüzünü yaladı (abartmıyorum kızlar gerçekten ıslatarak öpuyor çocuğun elini kendi ağzına sokuyor ) masaya dönduklerinde kızımın emziği kayinpederin ağzindaydi (ben napayım nerelere gideyim) düşmesin diye sağolsun ağzına almış. Eşim de kızıyor ama yaşlı insanlar bişey diyemiyoruz

Ay şunu bir kafamda kurguladım da kahkaha attım :KK70:

Arkadaşlar bebeğim bugün huzırsuzluk sınırlarını aştı sanki diş çıkartıyo bu kadar huzırsuz olmamıştı hiç emmede emmiyo yine iki tane çekiyo bıramıyo çekiyo bırakıyo zor uyuyo hemen uyanıyor.doktor şiş var demişti dişlerinde ama çıkarıyo bişi dememişti el attım ama sertlik yoktu önlerde yavrum bi huzur bulamadı
yaa çok geçmiş olsun sürekli bir huzursuz bir oku sürekli canım bebeğini

Doktorun tavsiye ettiyse birşey diyemem o zaman. Çünkü bende bi okuyayım dedim de yasaklı içeceklerde yazıyordu o yuzden yazdm

Doğrudur dediğinde ben de bişey olmadı :)

Canım sen blw ile ek gıdaya geçiş yapmiyacakmıydın blw 180 günü tamamlaman lazım
Tam ek gıdaya geçmicez ufak tadımlar sadece. Öyle dedi doktor.

X