2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
Kızlar yarın öglen 4.ay aşilarimiz var ve boy kilo ölçümünü çok mrk ediyorum. Perşembe de dr kontrolü ve rota mız var. Geçen ay 580gr. Almıştık dr umuz az bulmuştu. Bu ayki hedefimiz 800gr. Di ama bakalım ulaşabildik mi. Kızım iştahsız iki aydır. Bu ay farklı bi dr a daha götürmeyi düşünüyorum çünkü 4 aydır aynı dr a gidiyoruz. Farklı bi göz daha görsün istiyorum. Sizde boy kilo durumları nasıl bu ay?

simarik83 simarik83 biz rotayı 30 Haziranda yaptırmıştık. Şimdi ikinci dozu 28 yada 29 Ağustosta yaptırsam olur mu geç kalmam değil mi? Sen geçenlerde yaptırdın ya ondan sorayım dedim.

simarik83 simarik83 biz rotayı 30 Haziranda yaptırmıştık. Şimdi ikinci dozu 28 yada 29 Ağustosta yaptırsam olur mu geç kalmam değil mi? Sen geçenlerde yaptırdın ya ondan sorayım dedim.
Ben 1 ay arayla yaptırdım. Zaten en AZ 1 ay olsun diyorlar bir de 6. aya girmeden yaptırılması gerekiyor sanırım. 4-5 günden bişey olmaz heralde ama sen sağlık ocağındaki hemşireyi ya da kontrole gittiğiniz doktoru arayıp sor istersen.

mnt mnt canım hastalıklar diş çıkarma falan üst üste gelince huzursuz yaptı çocuğu. Bir süre sonra düzelir inşallah minnak :)

pembepatiks pembepatiks canım kanlı kakanın bezi varsa atsana hatta bana özelden at bir istersen. Oğlum doğduğundan beri alerjiyle uğraşıyorum da çişten mi gelmiş kakadanmı gelmiş anlarım diye düşünüyorum
Sağol canım ılgın için ama bezi attıktan sonra aklıma geldi foto çekmek şimdi yok çok şükür dün kakasini katıydı ikinmaktanmi oldu sanırım .
gecmis olsun canim geldi gecti diyelim
Çok şükür geçti sağol canım

sagolsunlar bizimkiler mercimek corbasini bile emdiriyor daha 40 cikmadan basladilar
İyide yazık ama bebişe daha sindirim sistemi gelişmemiş. İlk zamanlar zaten iplik gibi oluyor bağırsakları yazık ya. İllaki yiyecek bu bebekler zamanı gelince erkenden verince noluyo? Tepki vermiyomusun? Ben oğluma en ufak bir müdahelede bulunsalar bile kim olursa olsun izin vermiyorum uyarıyorum. Oğluma bi de çorba falan emdircekler valla savaş çıkarırım evde

pembepatiks pembepatiks bugün nasılsın sütün nasıl cogalmistir inşallah. Biz asimizi yaptırdık bugün yeni geldik.

4. Ay aşısı elinden tuttum. Iki tane bacaklarından yaptılar. Nasıl ağladı yavrum ya ben de ağladım.

Kızlar 4. Ay asisisndan kac gun sonra banyo yaptirabilirim hemsireye sormayi unuttum.

kızımı deli gibi sivrisinek ısırmış.kızamık gibi olmuş bacakları.yüzünü kaşımaya çalışıyor eli kulağına doğru gidiyor.kaşınan yeri bile bulamıyor yavrum.kaşıntıyı alacak bir fikriniz var mı?

Kızlar 4. Ay asisisndan kac gun sonra banyo yaptirabilirim hemsireye sormayi unuttum.

Bu aşılarda sıkıntı yok bugünde banyo yaptırabilirsin. 2. ay verem aşısı oldukları için banyo yaptırmamıştık. Ben de aşıdan eve geldikten sonra hemşireyi arayıp sormuştum. Oğlan ağlayınca sormayı unutmuştum :) geçmiş olsun

Soramadım sağlık ocağındaki hemşirenin telefonunu silmişim niye sildiysem :/ Yarın kontrole götürücez kızı fakülteye, o zaman doktora sorarım diye düşündüm. 5 ay dolmadan yaptırın derse perşembe yada cuma hemen yaptırırım.

Doktora sor daha iyi :) bakalım minik nasıl gelişmiş :)

X