- 11 Şubat 2013
- 4.942
- 11.629
- Konu Sahibi Citolesgen
- #42.761
Bende öyle deniyim sağolasınBardakla veriyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende öyle deniyim sağolasınBardakla veriyorum
Bende dün bir kez emzirdim sabah kalktığında aç kalktı ve güzel emdi gün içinde de iyi emdi aç olsa kalksa ok emzirin ama alışkanlık tamamen kızımın ki doktorda de emzirme aralığını aç emdiği zaman en az on beş dakika emsin ki yağlı sütü alsın diye sürekli emince en fazla beş dakika emiyor sonra bırakıyor
Ciddi misin kırk beş dakika eeee nasıl yetmiyor sütün mama istiyor senin cadı15 dakika mı ? Yaw benimki 45 dakika emiyor, telef ediyor beni. Ağzından memeyi zor alıyorum. Damaklarının arasına kıstırıyor. Bir gün göğüs ucum kopucak
Ciddi misin kırk beş dakika eeee nasıl yetmiyor sütün mama istiyor senin cadı
Haaaa keyif yapıyor senin ki bende süt emiyor sandımBenimki biraz oburiks :)) 180 cc mama içen bebeğe süt yeter mi :)) Benden 90 cc anca çıkar, 10 dakikada boşaltıyorsa memeyi kalanı keyif anlayacağın. Memede uyumayı çok seviyor ben de kıyamıyorum napayım.
Cnm ek gıdaya geçmn bna kalırsa cok erken olmuş,senın bebeğin kıloluydu sanırsm.ztn herzmn 1kılo 500gr alırsa obez olur.kılolu bebişler kndılerını dengelemeye alıolar.en az 1ay dha beklesydn enazndn bağırsakları gelişirdiKizlar oglumun kilo alimi durdugu icin 1 ayda 160 gr almis hatta bi ara 200 gr vermisdi bu 1 ay icinde bizde bugün ek gidaya basladik ilk yemegimiz havuc püresiydi cok sevdi masallah ogluma bide biberon emmiyor diye suluk aldim eline veriyorum kendi kendine icmeye calisiyor bazen basarili bazende üstüne dökuyor biraz erken oldu ek gida ama ilk aylar cok kilo aldi bu ayda böyle az alinca baslamak zorunda kaldik:)
Cnm ek gıdaya geçmn bna kalırsa cok erken olmuş,senın bebeğin kıloluydu sanırsm.ztn herzmn 1kılo 500gr alırsa obez olur.kılolu bebişler kndılerını dengelemeye alıolar.en az 1ay dha beklesydn enazndn bağırsakları gelişirdi
Maşallah ama kılo alımı durup boyu uzasa yeterli çnkü şuan bıle 6aylık bebek kılosunda yıne dr.nuza danışın ama bağırsak sındırım sıstemı için cok erken.bnm oğlumada 4aylkkn başla dedi dr.mz başlamadm iikide başlamamışım dha snr dha kötü snçlar çıkabılıo.Canim zaten huzursuzdu gece 7 saat kesintisiz uyuyan bebek 3 saatde bir kalkmaya basladi doktor baslayin dedi zaten ek gidaya 1 kilo degilde bari bi 500 gr alsaydi diyorum 160 gr cok az 1 ay icin bide bir ara zayifliyordu iyiki o durdu 12 günde 30 gr almis. Evet kiloluydu suan 4 aylik ve 10 günlük 8 kilo
Daha neler:) böyle şeyleri kim çıkarıyorGünaydın hanımlar
Sabah sabah nereden çıktı bu soru diyeceksiniz ama aklıma takıldı. Büyüklere de soramadım çekindim..
Diyelim eşimizle birlikte olduk. Ve daha banyomuzu yapamadan bebek uyandı ağladı. O şekilde kucağımıza alırsak bebeğin vücudunda yaralar çıkarmış. Böyle söyleyenler var bu doğru mu? Siz böyle bir şey duydunuz mu? Böyle bir şey yaşamadım da duydunuz mu diye merak ettim. Üstü kapalı sordum ama anlamışsınızdır :)
günaydın kızlar
11 haftalık hamileyim bende Allah nasip ederse sanırım mart gibi doğum yapacağım. aklıma birsey takıldı 2 gün önce otobüsten indim eve doğru yürürken çok şiddetli bir ağrı hissettim kasıklarımda tam bilmiyorum ama sanırım 30 sn 1 dk kadar sürdü.dünde daha kısa süreli kasılma oldu 1 kez az önce de 5 sn filan kasık ağrısı oldu yine biraz şiddetli. bunlar normal mi sizce?sizde de oluyor mu ya da oluyor muydu?
İlk defa duydum ben böyle birşey tuhaf vücudunda Yok yara çıkmadı o zaman gayrimüslşmlerin çoçukları yara içinde kalması lazım dimiGünaydın hanımlar
Sabah sabah nereden çıktı bu soru diyeceksiniz ama aklıma takıldı. Büyüklere de soramadım çekindim..
Diyelim eşimizle birlikte olduk. Ve daha banyomuzu yapamadan bebek uyandı ağladı. O şekilde kucağımıza alırsak bebeğin vücudunda yaralar çıkarmış. Böyle söyleyenler var bu doğru mu? Siz böyle bir şey duydunuz mu? Böyle bir şey yaşamadım da duydunuz mu diye merak ettim. Üstü kapalı sordum ama anlamışsınızdır :)
Ben 4. Aydan beri su veriyorum haftada bir kakasını yapardı çok şükür su ile normale döndü.su içirmemide tanıdık bir çocuk doktoru söyledi bende sakınca görmedim bir aydır içiyo bir sorun olmadı hatta emmek istemediği zamanlarda ishal olduğunda susuz kalmasını engellemiş oldumKızlar yemek konuşulmuş bende soracaktım siz su içirmeye başladınız mı yada ne zaman vermeyi düşünüyorsunuz ben daha sadece süt veriyorum başkalarına kalsa çoktan vermem lazımdı
Oyyy masallah brrnim kiz daha 6 kg olamadiCanim zaten huzursuzdu gece 7 saat kesintisiz uyuyan bebek 3 saatde bir kalkmaya basladi doktor baslayin dedi zaten ek gidaya 1 kilo degilde bari bi 500 gr alsaydi diyorum 160 gr cok az 1 ay icin bide bir ara zayifliyordu iyiki o durdu 12 günde 30 gr almis. Evet kiloluydu suan 4 aylik ve 10 günlük 8 kilo
Bende başlayım vermeye ufak ufak o zaman ne kadar veriyorsun belli bir miktarı var mıBen 4. Aydan beri su veriyorum haftada bir kakasını yapardı çok şükür su ile normale döndü.su içirmemide tanıdık bir çocuk doktoru söyledi bende sakınca görmedim bir aydır içiyo bir sorun olmadı hatta emmek istemediği zamanlarda ishal olduğunda susuz kalmasını engellemiş oldum
Ben hala vermiyorum antalya sıcağında :)Bende başlayım vermeye ufak ufak o zaman ne kadar veriyorsun belli bir miktarı var mı
Çay kaşığı ile günde 6 kez verebilirsin ilk başlarken bi kaşık.ben bşberonun ucuna bastırıyorum fışlıyo ağzına hoşuna gidiyor biberon ememiyo boğuluyo hep su için suluk aldım ama çekmeyi bilmiyo oda oomadı ben de ağzına fışlatıyorum ilk içtiğinde çok şaşırmıştıBende başlayım vermeye ufak ufak o zaman ne kadar veriyorsun belli bir miktarı var mı