- Konu Sahibi endless love
amin inşallah Allah bağışlasın benim oğlum mart doğumlu :)hadi inşallah bu sefer kucağına almak nasip olur benimde yine mayıs doğumlu 6 yaşında oğlum var seninde ikinci
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
amin inşallah Allah bağışlasın benim oğlum mart doğumlu :)hadi inşallah bu sefer kucağına almak nasip olur benimde yine mayıs doğumlu 6 yaşında oğlum var seninde ikinci
oğluma hamileliğimde de ilk önce bel ağrısı yaşamıştım inşallah seninde öyledirBende de dün akşamdan beri bel ağrısı başladı hayırlara çıksın bakalım test almamak için kendimle mücadeledeyim![]()
Allah bağışlasın abi olcaklar kısmetseamin inşallah Allah bağışlasın benim oğlum mart doğumlu :)
Canimmmmm biliyorum üzülme demek boş bu duyguyu biliyorum ama sabır Rabbim inşallah en tez en hayırla sağlıcakla hayırla kavustursun miniğine katından Salih evlatlardan ñasip etsin![]()
SedaUmut canım bende hiç hamileymişim gibi hissetmiyorum hiç belirti yok ama kırmızıları görürsem de üzülmem Allahım ne zaman kısmet ederse biz sağlıklı olalım da bebişler olur
![]()
Benim oğlumda 2013 mart doğumluamin inşallah Allah bağışlasın benim oğlum mart doğumlu :)
aynen bende öyle canım şimdide baktım bat yaklaştıkça kendimi dinlemeye başladım artık dedim kısmet olursa olur olmazsa bir ay daha kocamla ikimize kalıcakEvet canım anladım ki ne kadar kendimizi dinlersek o nkadar çok üzülüyoruz akışına bırakmam lazım sanırım ama bende onu yapabilsem keşke ama bu hafta sonu tatile çıkınca umarım biraz olsun şu stersten uzak kalıcam dünden beri fark ediyorum vucudum kasılıyor gibi oluyor bu ay sanırım çok üzüldüm ondan ne yapsam rahatlarım hiç bilmiyorumm ..![]()
oğluma hamileliğimde de ilk önce bel ağrısı yaşamıştım inşallah seninde öyledir
Evet canım anladım ki ne kadar kendimizi dinlersek o nkadar çok üzülüyoruz akışına bırakmam lazım sanırım ama bende onu yapabilsem keşke ama bu hafta sonu tatile çıkınca umarım biraz olsun şu stersten uzak kalıcam dünden beri fark ediyorum vucudum kasılıyor gibi oluyor bu ay sanırım çok üzüldüm ondan ne yapsam rahatlarım hiç bilmiyorumm ..![]()
Merve ilk bebek mı seninKızlar gerçekten kendiniz dinlemeyin. Bazı hamilelikler hiç belirti göstermiyor :) örneğin ben :) sadece adetime yakın sol kaşığımda ağrı değil batma değil ama rahatsızlık hissi vardı sadece buydu.
Evet canım ilk bebeğimMerve ilk bebek mı senin
maşallah senin bebişin büyümüş annesi Allah razı olsun iyi dileklerin için aynen dediğin gibi benimde ikinci hamileliğim olduğu için tadını çıkarıyorum şimdi annemin yanına geldik oğlumla şu kritik haftaları burda geçiricem kısmetseArkadaşlar isteyen dileyen herkese Allah'ım bu mutlu haberi almayı nasip eylesin hayırlısıyla inşAllahHamilelerin duası kabul olur derler
Bat günleriniz gelmeden kendinizi fazla dinlemeyin , hatta keyfini çıkarın bu zamanların , sonra pek mümkün olmuyor , istisnalar dışında zorlu geçiyor bu hamilelik dönemi
Mesela benim sol kasığımda batmalar olmuştu , ordan anlamıştım birşeylerin olduğunu , birde lekelenmelerim olmuştu bata 4-5 gün kala.
Asıl belirtiler 6. hafta itibari ile başlıyor , şimdilik herşeyin tadını çıkarın
patitis Herşey gönlünce olsun canımm ve buradaki tüm arkadaşların
![]()
canım Allah razı olsun ne güzel bir kalbin var seninde güzel haberlerini alıcaz inşallah bu haftasonu tatile gidiyormuşsun ne güzel gez toz dinlen kafanı boşalt rahatla stresini at enerji depola herşey daha güzel olcak iyi tatiller şimdidenAminnnn Teşekkür ederim canım çok sağol evet herşey Allahtan şimdi ezan okunuyor Allahta içimi biliyor ki böyle mutlu haberler aldıkça da ben mutlu oluyorum bi gün bende alırım Allah büyüktür isteyen dileyen herkese versinn![]()
Maşallah ne güzelmaşallah senin bebişin büyümüş annesi Allah razı olsun iyi dileklerin için aynen dediğin gibi benimde ikinci hamileliğim olduğu için tadını çıkarıyorum şimdi annemin yanına geldik oğlumla şu kritik haftaları burda geçiricem kısmetse
En güzeli tevekkül inan ki biliyorum zor ama çok arkadaşımda yaşadık beklediler üzüldüler ama şimdi öyle tatlı bebişleri oldu ki diyorlar ki nunca zaman Onun için beklemişim Rabbim hayırlısını versin inşAllah iyi günlerin geleceğine inanırsan rahatlayıp gevşeyeceksin![]()
canım Allah razı olsun ne güzel bir kalbin var seninde güzel haberlerini alıcaz inşallah bu haftasonu tatile gidiyormuşsun ne güzel gez toz dinlen kafanı boşalt rahatla stresini at enerji depola herşey daha güzel olcak iyi tatiller şimdiden
Bilmiyorum ki balım aslında kulak vermemeye çalışıyorum vücuduma geçen ay onu çok dinledim beni üzdü