2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
kizlae grup almis basini gitmis okuyamiyorum burdan yaziyim size dedim
nasilsiniz bebisler nasil:KK200: Citolesgen Citolesgen @deli_mavi_59
patitis patitis ayyy tatlım bneim sağol. Sen nasılsın denemelere devam dimi. Bugun tam 8 haftayı doldurduk. Yatarak dinlenerek geciriyorum. Cok şükür mide bulantısı hiç yaşamadım. Halsizliğimde gidiyor yavaş yavaş. Canım benim seni biz de unutmadık. Unuttuk sanma haaa seviliyosun :KK200:
:anneadayı::nazar::nazar:

patitis patitis ayyy tatlım bneim sağol. Sen nasılsın denemelere devam dimi. Bugun tam 8 haftayı doldurduk. Yatarak dinlenerek geciriyorum. Cok şükür mide bulantısı hiç yaşamadım. Halsizliğimde gidiyor yavaş yavaş. Canım benim seni biz de unutmadık. Unuttuk sanma haaa seviliyosun :KK200:
:anneadayı::nazar::nazar:
ayy canim yaa 9 haftalik olmus ya bebisleriniz masallahh cok guzell:nazar::nazar::KK200: hamilelerin %25i mide bulantisiz gecirirkis demek ki sende o sanslilardansin masallah:) bende iyiyim canim denemelere devam ama esim 5-6 gunlugune yurtdisina cikti artik olduysa oldu:dua: sizde benim aklimdasiniz sen, deli_mavi bide elvaven vardi ama o kapamis hesabini:/ öpüyorum seni Allaha emanet olun hep guzel haberler aliriz insallah:dua::KK200::anneadayı::nazar:

Ayy batlarimiz aynı var mı bi belirtin ya bende hiç bise yok :110::110:
bende de yok canim ya:110: sadece uc gun falan kahverengi akintm oldu ilkdefa bole bisi olduo_O kendimi cok dinlememeye calisiyorum psikolojik olarak belirtiler gorcem diye:işsiz: neyse cogu bitti azi kaldi yakinda belli olucqk canim insallahh hayirli haberler alriiz:halay:

Kahverengi akıntı ne zaman oldu ki yumurta çatlama akıntısı mi bazen olabiliyormuş o şekil de benim de bel ağrım oldu üç gün sonra geçti şimdi de hiç bise yok dinlesem de belirti yok zati:110::110:
bende de yok canim ya:110: sadece uc gun falan kahverengi akintm oldu ilkdefa bole bisi olduo_O kendimi cok dinlememeye calisiyorum psikolojik olarak belirtiler gorcem diye:işsiz: neyse cogu bitti azi kaldi yakinda belli olucqk canim insallahh hayirli haberler alriiz:halay:

Kahverengi akıntı ne zaman oldu ki yumurta çatlama akıntısı mi bazen olabiliyormuş o şekil de benim de bel ağrım oldu üç gün sonra geçti şimdi de hiç bise yok dinlesem de belirti yok zati:110::110:
galiba 18inde basladi pazar gunune kadar devam etti pazar gunu baya yogun geldi gunluk ped takmistim hani adet bitince gelir ya oyleydi anlamadim bende batima daha baya oldugu icin pek umutlanmak istemedim:anneadayı: dun aksam sol kasigima igne batiyomus gibi oldu Allahim nolur bebis olmus plsun:dua::KK200:

bat i eylulun ilk haftasi olan kizlar neler yapiyosunuz bi belirtiniz vs var mi yao_O denemelere devam mi:oops:

Benimde 5eylül☺️
Hiç bir belirti yok bnde ilkinde de olmamıştı önemsemiyrm oyüzden

Çalışmada yok erken yumurtladığım için çalıştık sonuç bekliyoruz

o_Oo_O:hamarat:
ayyy insallahh:halay::halay:sende belirti var mi canim

Asabiyet belirtiden sayılıyormuo_O
3 haftalıkken öğrenmiştim oğlumu 6-7haftaya kadar gaz dışında hiç bir belirti olmamıştı bende, yine yok bakalım hayırlısı ama sabırsız davranıp test almamak için zor dayanıyorum:ıslık:

Back
X