Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
oğlumdan yıllar sonra ikinci son adet şubat idi kazayla kalmıştım ama maalesef kalbi durdu kürtaj oldum hayırlısı buymuş biraz korkuyorum Allah sağlıklı ve hayırlısı versin inşallah
oğlumdan yıllar sonra ikinci son adet şubat idi kazayla kalmıştım ama maalesef kalbi durdu kürtaj oldum hayırlısı buymuş biraz korkuyorum Allah sağlıklı ve hayırlısı versin inşallah
Sat için son 1 gün sanırım. Sanırım diyorum çünkü ben kontrol hapi kullanırken bayramda bi bıraktım kanamam geldi 5 gün arayla tekrar başladım bu yüzden bat sat karıştı sanırım
Sat 26 temmuzdu bat 23 ağustostu benim bulantılarım var gibi ilk hamileliğimde de böyle olmuştu su içerken kokuyor gibi geliyor yumurtlama haftası çalışma yapmadık aslında ama yanlış hesaplamışım eğer tutuysa tek denemede geldi yarın sağlık ocağına gideyim
Asabiyet belirtiden sayılıyormu
3 haftalıkken öğrenmiştim oğlumu 6-7haftaya kadar gaz dışında hiç bir belirti olmamıştı bende, yine yok bakalım hayırlısı ama sabırsız davranıp test almamak için zor dayanıyorum
Eczaneden aldığım test negatif çıktı bu ay istemiyordum zaten çünkü kadın doğuma gittiğimde çok enfeksiyon var adeti bekle antibiyotik iç demişti ben Dr u dinlemedim ne de olsa değilimdir diye içtim. Sonra vicdan yapardım ilaç kullandım diye.. ama regli de olmadım belirtisi de yok hafta sonu inanılmaz karın ağrım olmuştu geçti kafam karıştı açıkcası
Senin ki hayırlı olsun sağlıkla inşallah
Kızlar malesef kırmızılar bu ay bugun geldi dün çok yıprattım kendimi 1 gün önce geldi çok üzlsemde elden bişey gelmiyor Allah ne derse o olur .. Hayat işte nasip diyorumm ..İnşallah bizimde bi gün bizinde olur.
Canimmmmm biliyorum üzülme demek boş bu duyguyu biliyorum ama sabır Rabbim inşallah en tez en hayırla sağlıcakla hayırla kavustursun miniğine katından Salih evlatlardan ñasip etsin