2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Arkadaşlar isteyen dileyen herkese Allah'ım bu mutlu haberi almayı nasip eylesin hayırlısıyla inşAllah:dua: Hamilelerin duası kabul olur derler:KK200::KK200:
Bat günleriniz gelmeden kendinizi fazla dinlemeyin , hatta keyfini çıkarın bu zamanların , sonra pek mümkün olmuyor , istisnalar dışında zorlu geçiyor bu hamilelik dönemi :KK73:
Mesela benim sol kasığımda batmalar olmuştu , ordan anlamıştım birşeylerin olduğunu , birde lekelenmelerim olmuştu bata 4-5 gün kala.
Asıl belirtiler 6. hafta itibari ile başlıyor , şimdilik herşeyin tadını çıkarın:KK39:
patitis patitis Herşey gönlünce olsun canımm ve buradaki tüm arkadaşların :KK36:
canım sen ne tatlısın:nazar: senin yazdıkların bana çok iyi geliyo:KK200: dediğin gibi yapmaya çalışıyorum ama işte bazen elimde olmuo bata 12 gün kaldı bakalım kısmet:anne: senin bebiş büyümüş Allahım sağlıkla kucağına almayı nasipetsin inşallahhh:dua::anneadayı:

Bilmiyorum ki balım aslında kulak vermemeye çalışıyorum vücuduma geçen ay onu çok dinledim beni üzdü :KK43: bi tek şey dikkatimi çekti yapışkan beyaz akıntı geldi bugün biraz acaba mantar filan mı oldum yoksa anca mi yumurtlucam ki ??
Sen de durumlar nasıl canım ne var ne yok??
aynı canım bende dinlememeye çalışıyorum.. hiçbi belirti yok zaten. hayırlısı:dua:

iyi akşamlar kızlar bende geceleri bir uykusuzluk başladı birde sabaha kadar dönüp duruyorum işte tam karışık bir dönem:işsiz:

Kızlar benim bir sorum olucak bugun dün benim regl bitti 3 gün sürdü tabiki ve benim merak ettiğim okuduğum soğan suyu iyi geliyor diyolar geçen ay incir kürü kullandım ama olmadı bu ay da soğan kürü uygulayım diyorum demem o ki ben pazar akşamı tatile çıkıyorum 15 gün kullanmak gerekiyormuş acaba kullansam mı kullanan var mı orda da yapmak istiyorum nasıl olucak bilmiyorum ..:110:

Kızlar benim bir sorum olucak bugun dün benim regl bitti 3 gün sürdü tabiki ve benim merak ettiğim okuduğum soğan suyu iyi geliyor diyolar geçen ay incir kürü kullandım ama olmadı bu ay da soğan kürü uygulayım diyorum demem o ki ben pazar akşamı tatile çıkıyorum 15 gün kullanmak gerekiyormuş acaba kullansam mı kullanan var mı orda da yapmak istiyorum nasıl olucak bilmiyorum ..:110:
canim ben sogan kurunu ibrahim saracoglundan duymuştum bide formlarda okudugum kadariyla corekotu bal tarcin mi tam hatirlamiyorum oyle bi kürün faydasini gören cok olmus bi arastir istrsen:KK9:

canım ben soğan kürünü bilmiyorum ama çörek otu ve bal karışımını duymuştum bir onu araştr istersen

canim ben sogan kurunu ibrahim saracoglundan duymuştum bide formlarda okudugum kadariyla corekotu bal tarcin mi tam hatirlamiyorum oyle bi kürün faydasini gören cok olmus bi arastir istrsen:KK9:
canım ben soğan kürünü bilmiyorum ama çörek otu ve bal karışımını duymuştum bir onu araştr istersen

Günaydıııın kızlar nasıldınızzzz tamam kızlar bakayım bnde soğan kürü iyi geliyor falan diyolar da ondan sordum ikisinin arasında nasıl bir şey var ama ikiside zararı yok:KK15: sanırım.

Back
X