2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Valla kuzum bende çok da bise yok sadece şu gibi akıntı geliyo arada yani geçen ay daha çok belirtim vardı bakalım bekliyorum 5 gün kala test yapmaya başlarım yine:))
onun için demedim kuzum yakınız diye söyledim:) şimdi girdim forumlarda bakıyorum batına 10 gün kalanların belirtileri nelermiş iyice sıyırdım:confused::confused:

Herkese merhaba. Uzun süredir takipteydim sizleri ve 2 gün önce mutlu haberi aldım:anne: inşallah her şey yolunda gider ve burada kalırım
ayy hoşgeldinnn:nazar::KK200: tebrik ederim canım Allah analı babalı büyütsün sağlıklı hayırlı bi evlat olsun:) darısı tüm isteyenlerin başına:KK15:

Her hamileliğin kaderi farklıdır canım inşallah bundan bi sorun olmayacak içini ferah tut strese girme bende ocakta kürtaj olmuştum hala bekliyorum ttlim hayırlı vakitte gelsin miniğim
27 yaşındayım 2 yıllık evliyim Mayıs ayında bebegimin kalbi durduğu için kürtaj olmak zorunda kaldım ilk çocuk olacak inşallah bir sorun olmazsa bu sefer:))

Her hamileliğin kaderi farklıdır canım inşallah bundan bi sorun olmayacak içini ferah tut strese girme bende ocakta kürtaj olmuştum hala bekliyorum ttlim hayırlı vakitte gelsin miniğim
İnşallah bende stres yapmamaya çalışıyorum ama doktora gitmeye korkuyorum yine de :KK43: heralde 7 hafta bitmeden gitmeyecegim. Allah isteyen herkese En hayırlı zamanda sağlıklı evlatlar versin

evet kizlar erkenden ogrenmekte iyi degil kese gorcez mi dis gebelik mi kimyasal mi diye onlara takiyoruz busefer ama iste sonlara yaklasikca dayanamiyo insan:KK17:

evet kizlar erkenden ogrenmekte iyi degil kese gorcez mi dis gebelik mi kimyasal mi diye onlara takiyoruz busefer ama iste sonlara yaklasikca dayanamiyo insan:KK17:
Aynen katılıyorum sana diğer sefer de ben çok erken ogrenmistim ve zman geçmek bilmedi bi doktor kimyasal olabilir dedi sonra gittim kese var bebek yok sonra bebek var derken bir kese daha gördü baska doktor mutlaka yine gel dedi 1 hafta sonra tekrar gittiğimde olanın da kalp atışı durmuştu :( o yüzden Allah hayırlısıni versin acele etmemek lazım ama ben yine çok erken öğrendim :işsiz: bu kez doktora gitmeyecem hemen

Aynen katılıyorum sana diğer sefer de ben çok erken ogrenmistim ve zman geçmek bilmedi bi doktor kimyasal olabilir dedi sonra gittim kese var bebek yok sonra bebek var derken bir kese daha gördü baska doktor mutlaka yine gel dedi 1 hafta sonra tekrar gittiğimde olanın da kalp atışı durmuştu :KK43: o yüzden Allah hayırlısıni versin acele etmemek lazım ama ben yine çok erken öğrendim :işsiz: bu kez doktora gitmeyecem hemen
evet canım zaten gitsende yine 2 hafta sonra falan çağırıyolar galiba burdan okuduğum kadarıyla:işsiz:

Back
X