2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Kızlar sonuç beta hcg 0,100 mIU/ml 5 kızlar doktor baştan sağma negatif desede nette okuduğum kadarıyla düşükte degil gibi sizce çok mu düşük negatif mi daha 4 güm kala çok kötü oldum nefes alamıyorum resmen :KK42::KK42:
Canım öncelikle hayırlısı olsun şimdi girebildim. Gelmemiş kırmızıdan ümit kesilmez. İnşallah Rabbim büyüktür hayırlısıyla nasip eder. Belki geç döllenme olmuştur inşallah tutunur miniğin ama olmasa da vardır bunda da bir hayır. Sağlıcakla hayırla gelsin insaAllah miniklerimiz :dua:

Merhaba kızlar :) bende bebeğimi Yen'i öğrendim mayıs annesiyim :)
Merhabalar Rabbim sağlıcakla kucağına almak nasip etsin hayırlısı olsun insaAllah :KK68: benim bat 5 eylül duana talibim cani Rabbim insaAllah bana burdakilere isteyen herkese nasip eder en hayırlı tez zamanda :dua:

Canım öncelikle hayırlısı olsun şimdi girebildim. Gelmemiş kırmızıdan ümit kesilmez. İnşallah Rabbim büyüktür hayırlısıyla nasip eder. Belki geç döllenme olmuştur inşallah tutunur miniğin ama olmasa da vardır bunda da bir hayır. Sağlıcakla hayırla gelsin insaAllah miniklerimiz :dua:

Canım allah razı olsun çok teşekkür ederim düşünlerin için bi umut evet ama bugunkü o anı o kareyi unutamam hiç belki evet herşey Allahtan ama çok zormuş tatlım tabiki bi umut sonrası nı nefes alamadım aglama krizine girdim evet en kötüsü eşimi de üzdüm bu çok dokundu istemezdim böyle olsun inşallah sizi haberlerinizi duyarım bende inşAllah..

Kızlar sonuç beta hcg 0,100 mIU/ml 5 kızlar doktor baştan sağma negatif desede nette okuduğum kadarıyla düşükte degil gibi sizce çok mu düşük negatif mi daha 4 güm kala çok kötü oldum nefes alamıyorum resmen :KK42::KK42:
Canım belki bu ay olmadı ama Allah kalbine göre vericek o zamanını ayarlamıştır böyle hayırlısı demekki üzme kendini olcak sen içini ferah tut

Bende bebek düşünüyorum önümüzdeki ay şu an sat 26 temmuz bat 23 ağustos duruma göre bu ay istemiyordum ama yumurtlamayı yanlış hesaplamışım :)

Canım allah razı olsun çok teşekkür ederim düşünlerin için bi umut evet ama bugunkü o anı o kareyi unutamam hiç belki evet herşey Allahtan ama çok zormuş tatlım tabiki bi umut sonrası nı nefes alamadım aglama krizine girdim evet en kötüsü eşimi de üzdüm bu çok dokundu istemezdim böyle olsun inşallah sizi haberlerinizi duyarım bende inşAllah..
Allah cümlemizden razı olsun canım. Üzülme sakın dicem ama biliyorum bu durumu geçen ay ben de çok umutluyum 34. Gün olmuştu Dr a gittim kan testi sonucu beklerken adet oldum :( aynen bende eşimi üzdüm ve en çok da onu üzdüğüm için üzüldüm sonra. Ama biz bayanlar daha duygusaliz.
İnşallah Rabbim hakkımızda en hayırlı olanını versin tez zamanda hayırlısıyla sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin bizede

canim benim bak sakin uzme kendini bebegin en hayirli zamani bekliyodur senin sagligin yerinde olsun yaparsin strese sokup yipratma kendini biliyorum insanin elinde olmaz ama hayirlisi boyleymis diye dusun Allahim en yakin zamanda sana bebisini nasip etsin insallah bu ay olmaz bidahaki ay olur insallahh:dua::dua:

Kızlar malesef kırmızılar bu ay bugun geldi dün çok yıprattım kendimi 1 gün önce geldi çok üzlsemde elden bişey gelmiyor Allah ne derse o olur .. Hayat işte nasip diyorumm ..İnşallah bizimde bi gün bizinde olur.

Kızlar malesef kırmızılar bu ay bugun geldi dün çok yıprattım kendimi 1 gün önce geldi çok üzlsemde elden bişey gelmiyor Allah ne derse o olur .. Hayat işte nasip diyorumm ..İnşallah bizimde bi gün bizinde olur.
canim benim :KK200: mayis annesi olmassin haziran annesi olursun sen iyi ol saglikli ol kendini esini bosuna uzme Allahim gonlune gore vericek insallah enn kisa zamanda:anneadayı:

Üzme kendini canım :(

MissMervee MissMervee endless love endless love kizlarr hosgeldinizz Allah saglikla kucaginiza almayi nasip etsin darisi bizeee:KK200::dua::anneadayı:

Amin canım sağol :)
Allah hepinizinde karınlarını doldursun inşallah tez zamanda :)

Back
X