2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Sagolun kızlar çok teşekkür ederim :KK200:@patitis@endleslove sağlıklı sıhhatli hayırlı bebişlerimizle inşallah güzel günler görürsünüz :KK46:

Hamile olan arkadaşlar hayırlı olsun.
Benimde 20haziran -15temmuz ve son olarak 10ağustos adet tarihlerim, bu ay ilk defa korunmayı bıraktık sabırsızlıkla 5eylülü bekliyorum,
oğluma ilk ay hamile kalmıştım inşAllah kardeşi de bekletmeden gelir:rapci:

Hamile olan arkadaşlar hayırlı olsun.
Benimde 20haziran -15temmuz ve son olarak 10ağustos adet tarihlerim, bu ay ilk defa korunmayı bıraktık sabırsızlıkla 5eylülü bekliyorum,
oğluma ilk ay hamile kalmıştım inşAllah kardeşi de bekletmeden gelir:rapci:
hadi inşallah güzel haberini bekliyoruz

Kızlar malesef kırmızılar bu ay bugun geldi dün çok yıprattım kendimi 1 gün önce geldi çok üzlsemde elden bişey gelmiyor Allah ne derse o olur .. Hayat işte nasip diyorumm ..İnşallah bizimde bi gün bizinde olur.
canım ALLAH meleğiğnin geliceği zamanı tayin etmiştir hayırlısı böyleymiş inşallah haziran ayında olur çok yakın arkadaşım 7. tüp bebek denemesinde bebeğine kavuşmuştu o herzaman hayırlısı derdi sabretti bekledi ve aldı bebeciğini kucağına sende pes etme eşinle el ele ver bir dahaki aya inşallah

Kızlar mutlu huzurlu müjdeli bir hafta bizlerle olsun:dua: benim bata 8 gün kaldı belirtinin b si yok :deli: bu ayda olmadı sanırım :110: Rabbim en kısa zamanda hepimizin yüzünü güldürsün:dua:

Bende de belirti namına hiç birşey yok ama ilkinde de hiç olmamıştı erken döllenmeydi bata 5gün varken idrar testiyle çok silik görmüştüm ama şimdi yapmıcam 5eylüle kadar beklicem☺️

Bende de belirti namına hiç birşey yok ama ilkinde de hiç olmamıştı erken döllenmeydi bata 5gün varken idrar testiyle çok silik görmüştüm ama şimdi yapmıcam 5eylüle kadar beklicem☺️
Canım benim umutlandırdın bak beni :KK49: kırmızıları gormeden umudu kesmek yok o zaman :duduk: insallah müjdeli haberlerimizi paylaşırız :KK19:

kizlarr guzel bi hafta olsun:KK200: benimde bat 5 eylul bendede hic belirti yok sadece gecen hafta 3-4 gun kahverengi akintim oldu neden oyle oldu anlamadim iyi mi kotu mu:110: hepimizin batlar yakin:anneadayı:

Sat için son 1 gün sanırım. Sanırım diyorum çünkü ben kontrol hapi kullanırken bayramda bi bıraktım kanamam geldi 5 gün arayla tekrar başladım bu yüzden bat sat karıştı sanırım
Sat 26 temmuzdu bat 23 ağustostu benim bulantılarım var gibi ilk hamileliğimde de böyle olmuştu su içerken kokuyor gibi geliyor yumurtlama haftası çalışma yapmadık aslında ama yanlış hesaplamışım eğer tutuysa tek denemede geldi yarın sağlık ocağına gideyim

oyy masallahh 8 haftalik olmus ya:KK200: bende iyiyim canim napiyim bebis icin denemeler devam ediyo:oops: senin bulantilarin nasil oldu? sende seviliyosunn:KK54::KK54::KK36:
Yarın 9 a giriyoruz büyüdük biz bayağı :anne:
Bulantılarımı hiç sorma cnm , hayattan soğuttu beni , dışarı bile çıkamıyorumm hep evdeyim hayatım koltukta geçiyor , koltukla bütünleştim resmen :KK45: Gece uyku bile uyutmuyor , ama bunlar geçici şeyler , yeter ki bebeğim iyi olsunn katlanırım ben :eek:
Unutulmamak güzel cnm , çok mutlu oluyorum sen yazdıkça :21:

deli_mavi_59 deli_mavi_59 ay canim benim bende sizinle konustukca mutlu oluyorum:KK200: bulantilarin insallah en kisa zamanda gecer 12. haftadan sonra falan geciyodu diye okumustum senin minigin saglikli olsunda:dua::anneadayı: opuyorum cokk:KK15:

bat i eylulun ilk haftasi olan kizlar neler yapiyosunuz bi belirtiniz vs var mi yao_O denemelere devam mi:oops:

Back
X