Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Hamile olan arkadaşlar hayırlı olsun.
Benimde 20haziran -15temmuz ve son olarak 10ağustos adet tarihlerim, bu ay ilk defa korunmayı bıraktık sabırsızlıkla 5eylülü bekliyorum,
oğluma ilk ay hamile kalmıştım inşAllah kardeşi de bekletmeden gelir
Hamile olan arkadaşlar hayırlı olsun.
Benimde 20haziran -15temmuz ve son olarak 10ağustos adet tarihlerim, bu ay ilk defa korunmayı bıraktık sabırsızlıkla 5eylülü bekliyorum,
oğluma ilk ay hamile kalmıştım inşAllah kardeşi de bekletmeden gelir
Kızlar malesef kırmızılar bu ay bugun geldi dün çok yıprattım kendimi 1 gün önce geldi çok üzlsemde elden bişey gelmiyor Allah ne derse o olur .. Hayat işte nasip diyorumm ..İnşallah bizimde bi gün bizinde olur.
canım ALLAH meleğiğnin geliceği zamanı tayin etmiştir hayırlısı böyleymiş inşallah haziran ayında olur çok yakın arkadaşım 7. tüp bebek denemesinde bebeğine kavuşmuştu o herzaman hayırlısı derdi sabretti bekledi ve aldı bebeciğini kucağına sende pes etme eşinle el ele ver bir dahaki aya inşallah
Kızlar mutlu huzurlu müjdeli bir hafta bizlerle olsun benim bata 8 gün kaldı belirtinin b si yok bu ayda olmadı sanırım Rabbim en kısa zamanda hepimizin yüzünü güldürsün
Kızlar mutlu huzurlu müjdeli bir hafta bizlerle olsun benim bata 8 gün kaldı belirtinin b si yok bu ayda olmadı sanırım Rabbim en kısa zamanda hepimizin yüzünü güldürsün
Bende de belirti namına hiç birşey yok ama ilkinde de hiç olmamıştı erken döllenmeydi bata 5gün varken idrar testiyle çok silik görmüştüm ama şimdi yapmıcam 5eylüle kadar beklicem
Bende de belirti namına hiç birşey yok ama ilkinde de hiç olmamıştı erken döllenmeydi bata 5gün varken idrar testiyle çok silik görmüştüm ama şimdi yapmıcam 5eylüle kadar beklicem
kizlarr guzel bi hafta olsun benimde bat 5 eylul bendede hic belirti yok sadece gecen hafta 3-4 gun kahverengi akintim oldu neden oyle oldu anlamadim iyi mi kotu mu hepimizin batlar yakin
Sat için son 1 gün sanırım. Sanırım diyorum çünkü ben kontrol hapi kullanırken bayramda bi bıraktım kanamam geldi 5 gün arayla tekrar başladım bu yüzden bat sat karıştı sanırım
Sat 26 temmuzdu bat 23 ağustostu benim bulantılarım var gibi ilk hamileliğimde de böyle olmuştu su içerken kokuyor gibi geliyor yumurtlama haftası çalışma yapmadık aslında ama yanlış hesaplamışım eğer tutuysa tek denemede geldi yarın sağlık ocağına gideyim
Yarın 9 a giriyoruz büyüdük biz bayağı
Bulantılarımı hiç sorma cnm , hayattan soğuttu beni , dışarı bile çıkamıyorumm hep evdeyim hayatım koltukta geçiyor , koltukla bütünleştim resmen Gece uyku bile uyutmuyor , ama bunlar geçici şeyler , yeter ki bebeğim iyi olsunn katlanırım ben
Unutulmamak güzel cnm , çok mutlu oluyorum sen yazdıkça