2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
kizlar ben evde degildim simdi gordum. canim bukadar dusunucegine bencede yarin git acile kanda baktir iliskiden 10gun sonra bile kanda cikiyor hele senin bata 4 gun kalmis kesin cikar aklin rahat olur ogrenmis olursun stres yapmazsin

Olsun cnm kızlar kafanızı da şişirdim kusura bakmayın yarın ilk işim bu olucak canım bu ay kırmızıları görmem bebişim benimledir beni bırakmaz dua edin çok ihtiyacım var buna bende size isteyen herkese versin evlat hasreti çektirnesin Rabbim :KK200::dua:

Olsun cnm kızlar kafanızı da şişirdim kusura bakmayın yarın ilk işim bu olucak canım bu ay kırmızıları görmem bebişim benimledir beni bırakmaz dua edin çok ihtiyacım var buna bende size isteyen herkese versin evlat hasreti çektirnesin Rabbim :KK200::dua:
canim benim o ne demek hepimiz birbirimize yaziuoruz soruyoruz destek oluyoruz en guzelide bu:KK200: ay git git bende senin yerinde olsam
dayanamaz giderim Allahim
knsallah hamilesindir ilk bebis haberi hayirliusa senden gelsin sonra hepimizden isteyen herkesten insallahh:dua: buarada kizlar benim hala akintm geliyo biraz daha koyulasti:KK17:

Gün aydınlar iyi haftasonlari benim 6 yasinda dünya tatlısı bir oğlum var o yüzden gün içinde çok fazla takip edemiyorum hadi güzel haberler gelicek

Öncelikle sizinle konuşup düşündükten en azından emin olmak için saglık ocagına gitmem gerektiğini düşünsün evet gittim sanslığım orada karşıma çıktı. .gidene kadar dua ede ede gittim kızlar herkese ezan okunuyordu bide .. neyse ben gttim doktor izne çıkmış hemen hemşire gördüm söledim demez mi bugun cuma günü almıyoruz şuan hiçbişy yapamam tabi ben üzüldüm ama çok iyiydi o ayrı ben erken olduğunu sölecelerini anladım neyse kadın sen şuan test Dr yapsan da kan da belli olmayabilir dedi şuan yerleşiyor olabilir dedi ama ancak ultrason da belli olur dedi ama gene emin olmak istersen sen git acile kadın doğuma dedi .. açıklama yaptı çok iyi şekilde neyse mecbur eve döndüm ama o sıcaktan mıdır ne dir bende baş agrsı mide yanması agrılarım devam ediyor tabi bu durumu eşime de anlatmış oldum gidelim desede ben gitsem de gitmesem de bilemedim ..:110::cry:
Ya canım çok heyecanlandım ben bile daha fazla beklemede git yaptır kan testi bak bende erkenden yaptırdım çıktı inşallah bebişin haberi gelicek

Benim göğüs ağrısı kasik ağrısı ve bel ağrısı devam ediyor birde çok sık idrar onun dışında bakalım eylül başını bekliyorum

Kızlar günaydın dün akşamda eşim le konuştuk şuan hastaneye gidiyorum dua edin kızlar bana

gunaydin kizlarr mutluhaftasonlari:KK200: ayy hadi bakalimhaber bekliyoruz

Bende çok tuhaf duygular içerisindeyim canım kan verdim saat 13.00 alıcam sonucu inşallah olmusz değildir inş gidene kadar dua ettim inş Rabbim duyar sesimi çıkar demi cnm varsa:KK17:

Bende çok tuhaf duygular içerisindeyim canım kan verdim saat 13.00 alıcam sonucu inşallah olmusz değildir inş gidene kadar dua ettim inş Rabbim duyar sesimi çıkar demi cnm varsa:KK17:
yarim saat sonra bekledigin guzel haberi alirsin insallahh canim:KK200: bat ina aaz kalmis cikartabi

Kızlar sonuç beta hcg 0,100 mIU/ml 5 kızlar doktor baştan sağma negatif desede nette okuduğum kadarıyla düşükte degil gibi sizce çok mu düşük negatif mi daha 4 güm kala çok kötü oldum nefes alamıyorum resmen :KK42::KK42:

X