- Konu Sahibi endless love
- #58.721
Bende bugun basladim zincomega kasik balik yagi aldim.insallah iyi gelir.slm kızlar balık yagı ne kullanıyorsunuz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende bugun basladim zincomega kasik balik yagi aldim.insallah iyi gelir.slm kızlar balık yagı ne kullanıyorsunuz
Aşı yapılırken çok ağladı mı? Artık bence olaylardan fazlasıyla etkileniyorlar ve hafızaları da geliştiği icin hatırlıyorlar yasadıklarını. Belki o anı hatırladıgı icin aglıyordur.
Bizim aşılar da ayın 13'ünde yapılacak, aşının psikolojik etkisinden çok endişeleniyorum. Oldum olası doktoru ve aşıları sevmiyor zaten, kıyameti koparıyor her seferinde. Şimdi iyice bilinçlendi, nasıl olacak acaba
Çok zor ya dengem bozuldu 3 gündür uykusuzluktanBizim asi daha olmadi aama aynen anlattigin gibi. Uc gundir cildieiyor
Benim oğlum da öyle. Altını almak için yatırdığımda bile itirazlar başlıyor. Binbir ikna ile yatırıyorum. Aşı ve kontrollerde de çığlık kıyamet. Neyse inşallah biz de sorunsuzca atlatırızKızım normalde de en ufak şeye ağlayan bir çocuk.nazlı biraz :) aşı günü de daha aşı yapılmadan yatırdık diye ağlamaya başladı.kaldırır kaldırmaz sustu.etkilenmiş de olabilir tabi ama ağzı burnu da akmaya başladı dün.bir çok şey üstüste geldi onlarda rahatsız etti sanırım.neyse bugün biraz daha iyi...
Möllers veriyorum. İçeriği en temiz olan bu.slm kızlar balık yagı ne kullanıyorsunuz
Yemiyor.balik yagi niyr kullaniyorsunuz.cocuklaribiz balik yemiyormu
Slm bende tam 4 hafta önce bıraktırdim zamanla baktım kendisi artık azalttı tek uyku ya dalarken ve gece gece uyandgnda emiyordu gündüz bir kere isterdi onuda son hafta hiç istemedi dedim herhalde artık zamanı bırakmanın ve denedim ucuna sirke surdum ilk gün emdi uyudu ikinci gün yine surdum ağzına aldı ve kendisi bıraktı bende dedim artık Süt bozulmuş annem büyüyorsun ya dedim kapattı kendisi birdahada hiç istemedi bu aralarda hiç istemiyor şükür uykumuzda düzene girdi. O sana belli edecek annesi üzme kendini emzir istediği kadar bizimki kendisi bırakmak istiyormuş da benden bisey bekliyormuş gibi oldu pek ağlamadı gece uyandığında şu verdim içti 2 gün ağladı aradı yinede şükür atlattık.canım tecrubelerını yazarmısın nasıl basladın neler yaptın. hamıleyım bende bırakacagım ama bebegım memeye asık nasıl yapacagım bılmıyorum
ınsallah canım saol. dr kılosu az dedı 10 kılo. bence bırakır yemeye alıssın daha cok yesın dedı. karmakarısık oldumSlm bende tam 4 hafta önce bıraktırdim zamanla baktım kendisi artık azalttı tek uyku ya dalarken ve gece gece uyandgnda emiyordu gündüz bir kere isterdi onuda son hafta hiç istemedi dedim herhalde artık zamanı bırakmanın ve denedim ucuna sirke surdum ilk gün emdi uyudu ikinci gün yine surdum ağzına aldı ve kendisi bıraktı bende dedim artık Süt bozulmuş annem büyüyorsun ya dedim kapattı kendisi birdahada hiç istemedi bu aralarda hiç istemiyor şükür uykumuzda düzene girdi. O sana belli edecek annesi üzme kendini emzir istediği kadar bizimki kendisi bırakmak istiyormuş da benden bisey bekliyormuş gibi oldu pek ağlamadı gece uyandığında şu verdim içti 2 gün ağladı aradı yinede şükür atlattık.
Sen bilirsin içindeki sesi dinle bana herkes tuhaf tuhaf bakıyordu niye hala emzirion diye birsuru hurafeler çok canını sıkan olur ama hiç takmayacaksın ben oğlum 17 buçuk aylıkken bıraktırdim 18 olsun birakcam demiştim ama kendisi artık hiç istemiyordu bebeğinle senin aranda ama korkulacak gibi zor olmadı biraktirmakınsallah canım saol. dr kılosu az dedı 10 kılo. bence bırakır yemeye alıssın daha cok yesın dedı. karmakarısık oldum
benimkiler 14 kilo 85 cm ama biz ailecek biraz iriyiz. kızınızın boyu kilosu normal bence. buradan arkadaşlar da yazarlar herhalde.Kızlar bebeklerin izin kg ve boyunu yazar mısınız benin kızım 11 kg 82 cm kilosu normalin altında dedi Dr . Aşılarını yaptırdim sanki yüzünde minik minik sivilce oldu alakası var mı bilemedim
Cok gecmis olsun bizde rotadan bir hafta yattik hastanede insallah tez zamanda toparlanirBenim oglan 90 cm ve 11.5 kilo. Tam biraz kilo aliyordu rotavirusu kaptik yine zayifladi cocugum
Benim oglan 90 cm ve 11.5 kilo. Tam biraz kilo aliyordu rotavirusu kaptik yine zayifladi cocugum
Çok geçmiş olsun. Rota aşısı yaptırmış mıydınız?Cok gecmis olsun bizde rotadan bir hafta yattik hastanede insallah tez zamanda toparlanir
Cok saolun sizede cok gecmis olsunCok gecmis olsun bizde rotadan bir hafta yattik hastanede insallah tez zamanda toparlanir
tesekürler yok asimiz yoktuÇok geçmiş olsun. Rota aşısı yaptırmış mıydınız?
Geçmiş olsun asınız yok muyduCok gecmis olsun bizde rotadan bir hafta yattik hastanede insallah tez zamanda toparlanir