- 18 Kasım 2015
- 14.137
- 45.342
- Konu Sahibi endless love
- #58.761
Kulaktan daha rahat ölçülüyor bence.çok teşekkür ederim. son olarak ateş ölçer kulaktan mı yoksa koltuk altından mı almalıyım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kulaktan daha rahat ölçülüyor bence.çok teşekkür ederim. son olarak ateş ölçer kulaktan mı yoksa koltuk altından mı almalıyım
Çıktı.Büyük azı dişleri ciktimi cocuklarinizin
Merhabamerhaba mayıs anneleri ben 2019 mayıs annesi :) size bir sorum olucaktı.
beni bilgilendirirseniz sevinirim
- acaba mayıs ayında doğan bebeğinizle ağustos ayında tatile çıkan oldu mu?
- ne gibi zorlukları oldu? pişman mı oldunuz yoksa iyi ki gitmişim mi dediniz?
- nelere dikkat edilmesi gerekli?
- güneş kremi 6 aylıktan küçük bebeklere sürülmüyormuş güneşten nasıl korudunuz?
- tüm gün deniz kum güneş yaparken bebeğinizin yanınızda durmasında bi sakınca oldu mu yoksa odada mı geçirdiniz günü hep?
- denize ne kadar soktunuz?
- denizden çıkınca ne yaptınız?
bende emzirmeyi bıraktırmak istiyorum ama daha önce hiç yapmadım.büyük kzım emmedi beni.Merhabalar. Emzirme sürecini bıraktıranlar tecrübelerini paylaşabilir mi?
Ben ramazan girmeden bı gün once yaptım doğum günü nu Mayıs 25 de normalde bi tane izlediği çizgi film var çok seviyor o konseptde yaptım çok mutlu oldumerhaba mayıs anneleri malum doğum günleri yaklaşıyor neler yapıcaksınız fikir edinelimmi
biz 29/05/2017 doğumluyuz iki yaşını doldurucak ve çok heyecanlıyız
2 yaş aşısı var. Boy kilo bakıyorlar bir de.İki yaş kontrol u var mı Dr da nelere bakiyorlar bilgisi olan var mı
Bunları ASM de yapıyorlar zaten başka sormuştum da öğrendim kan sayımı falan...cvp için teşekkürler2 yaş aşısı var. Boy kilo bakıyorlar bir de.
Valla 6. Ayda odasını ayırmıştık biz biraz geç kalmissiniz odasına yeni yatak bişi aldıysanız onunla teşvik edebilirsinizkızlar odasını ayırma konusunda fıkrınıze ihtiyacım var 3 ay once sütten kestim bayramda odasını ayırayım diyorum nası yapacagım bılmıorum
Aslında size sinyal vermiş olmalı vermediysede yakında verecektir o anı kaçırmayın benim kızım bı gün hiç aramamisti öyle onu fırsat bilip kestim hiç zor olmadı sonra istedi ama başka şeylerle oyaladim biberonla süt verip de kesebilirsinkizlar doguma kadr yogun olark baktgm bu siteye sibralari ara ara daha sonra hic bakamaz oldm. oglum asiri derecede memeye ve bana bagli nasil memeden kesecesknz tavsiyeleirnz nelerdir
Bir video izlemiştim dil ve konuşma terapisti bayan yurtdışında eğitim almış, 1 yaşında mı ne tek kelimesi bile yoksa mutlaka dil ve konuşma terapistine gidin diyordu. Sanırım önce kbb'ye gidip dil bağını işitmesini falan kontrol ettirmek gerekiyor. Düzelir bekle diyenlere itibar etmeyin diyordu.kizlar sizde de cocugu tek kelime bile etmeyen var mi