Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhabalar bende uzun zamandır girmedim buraya..arada aklıma geliyor bakıyorum ama devamı gelmiyor..büyüdü bebişler..@patitis bende oğlum okula başlayacak onu düzene soktuktan sonra tuvalet eğitimine başlamayı düşünüyorum.kızım uzun zamandır kakası geldiğinde söylüyor zaten tuvalete yapıyoruz..çişini ise bazen söylüyor bazen söylemiyor..Biraz üzerine düşersem hallolacaktır diyorum.sen hangi konuda yardım istiyorsun patitis
Merhaba hanimlar:) bizde 1 ay önce tuvalet egitime basladik arada tabi kazalar oluyor ama alistik sayilir:) daha zor bekliyordum.hergün parktayiz havalar sicakken tadini cikariyoruz
Bende mayis anesiydim nisanda dogum etmiştim ikinci bebegim oldu 20 gunluk biraz zor iki cocuk benden soylemesi benim oyle yani buyuk oglum cok kiskaniyor bebegi Allah yardimcimiz olsun
Bende mayis anesiydim nisanda dogum etmiştim ikinci bebegim oldu 20 gunluk biraz zor iki cocuk benden soylemesi benim oyle yani buyuk oglum cok kiskaniyor bebegi Allah yardimcimiz olsun
Amin canim sagol iki cocuklu olduk artik tatli taraflarida var zor tarafida tabi ama gercekten tek tavsiyem birini buyutup ikunciyi dusunun derim cunku ikiside kucuk olunca insan cok yipraniyor senin tosbik nasil ben hatirlayamadm seni
Amin canim sagol iki cocuklu olduk artik tatli taraflarida var zor tarafida tabi ama gercekten tek tavsiyem birini buyutup ikunciyi dusunun derim cunku ikiside kucuk olunca insan cok yipraniyor senin tosbik nasil ben hatirlayamadm seni