2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Günaydın hanımlar...Uzun bir aradan sonra kk da dolaşırken acaba mayıs anneleri napıyor bir bakayım dedim.doğumdan sonra pek takip etme imkanım olmamıştı sonrasında da koşturmaca içinde aklıma gelmemiş.nasılsınız.minik prens/prensesler nasıl.yaramazlıklar başladı m? Benim kızım özgür kız..dışarı çıkmak zor oluyor onunla.elinden tutmamı istemez,pıtır pıtır koşar.bir de pek bir dilli, kız çocuğu olduğu belli yani :) bugünden itibaren fırsat buldukça muhabbetlerinize katılmak isterim...

Azi disleri cikaran varmi aranizda? Benm oglumun disler birer birer degil ucer ucer geliyor surekli aglamakli huzursuz asla ayrilmiyor benden uyumuyor aranizda boyle olan var mi

Azi disleri cikaran varmi aranizda? Benm oglumun disler birer birer degil ucer ucer geliyor surekli aglamakli huzursuz asla ayrilmiyor benden uyumuyor aranizda boyle olan var mi
Evet bizim de ön azı dişlerinin hepsi birlikte gelmişti, gerçekten çok huzursuz oluyorlar o dönemde. Şimdi sadece arka azılar kaldı.

canım tecrubelerını yazarmısın nasıl basladın neler yaptın. hamıleyım bende bırakacagım ama bebegım memeye asık nasıl yapacagım bılmıyorum
Sadece hamilelikten dolayı mı bıraktırmak istiyorsun? Hamileyken emzirilebilir, bu şekilde yapan birçok anne var. Eğer başka sebebin yoksa bence bıraktırma

Sadece hamilelikten dolayı mı bıraktırmak istiyorsun? Hamileyken emzirilebilir, bu şekilde yapan birçok anne var. Eğer başka sebebin yoksa bence bıraktırma

bende bırakmayım dıye dusunuyorum ınsallah en az suata kadar emsın ıstıyorum. dr ozellıkle ırak falan derse dıye stres oldum. ınsallah hayırlısı

bende bırakmayım dıye dusunuyorum ınsallah en az suata kadar emsın ıstıyorum. dr ozellıkle ırak falan derse dıye stres oldum. ınsallah hayırlısı
İnternette tandem emzirme diye aratırsan hamilelikte ve hatta bebeğin doğduktan sonra da ikisini birlikte emzirebileceğinle ilgili yazılar bulabilirsin. Doktorların çoğu da maalesef bunu bilemeyebiliyor. Kendi içinden gelen sesi dinle, ayırma bebişini :) :KK200:

canım tecrubelerını yazarmısın nasıl basladın neler yaptın. hamıleyım bende bırakacagım ama bebegım memeye asık nasıl yapacagım bılmıyorum
hic aklimda yokken ve de tasarlamadan biraktirdim bant yapistirdim ben benim kizimda asikti ama cok kolay oldu aramadi pek ilk 2 gun acip acip bakti kapatti.sonra da acmak istemedi zaten.bu arada emzir bencefe hamilelik engel degil emzirmeye.ama kardesi dogmadan bir sonconce biraktir. hem kardes hem memeden ayirma zor olur

hic aklimda yokken ve de tasarlamadan biraktirdim bant yapistirdim ben benim kizimda asikti ama cok kolay oldu aramadi pek ilk 2 gun acip acip bakti kapatti.sonra da acmak istemedi zaten.bu arada emzir bencefe hamilelik engel degil emzirmeye.ama kardesi dogmadan bir sonconce biraktir. hem kardes hem memeden ayirma zor olur
TAMAM CANIM TESEKKUR EDERIM

Arkadaslar oglum azi disi cikariyor az once dis yerinde damak yerinden ayrilmis biparcasi havada duruyor kopmus bildiginiz dis zorladi sanirim ve kan var biraz normal mi sizce basina gelen varmi

Y Yesilelma90 Çok geçmiş olsun.umarım bir sıkıntı yoktur.benim kızımda azı dişlerini çıkartırken böyle birşey olmadı.doğrusu anormal bir durum mu bilemedim.
Bende pazartesiden beri uykusuz günler geçiriyorum.18 ay aşısını olduğundan beri geceleri sık uyanıyor.bazen canı açıyormuş gibi ağlıyor.sürekli ayağımda sallıyorum.yatağa koyduğum an ağlıyor.ne zaman normale dönecek acaba kızım.

Y Yesilelma90 Çok geçmiş olsun.umarım bir sıkıntı yoktur.benim kızımda azı dişlerini çıkartırken böyle birşey olmadı.doğrusu anormal bir durum mu bilemedim.
Bende pazartesiden beri uykusuz günler geçiriyorum.18 ay aşısını olduğundan beri geceleri sık uyanıyor.bazen canı açıyormuş gibi ağlıyor.sürekli ayağımda sallıyorum.yatağa koyduğum an ağlıyor.ne zaman normale dönecek acaba kızım.
Aşı yapılırken çok ağladı mı? Artık bence olaylardan fazlasıyla etkileniyorlar ve hafızaları da geliştiği icin hatırlıyorlar yasadıklarını. Belki o anı hatırladıgı icin aglıyordur.

Bizim aşılar da ayın 13'ünde yapılacak, aşının psikolojik etkisinden çok endişeleniyorum. Oldum olası doktoru ve aşıları sevmiyor zaten, kıyameti koparıyor her seferinde. Şimdi iyice bilinçlendi, nasıl olacak acaba :KK17:

Bizim asi daha olmadi aama aynen anlattigin gibi. Uc gundir cildieiyor

X