- 12 Ocak 2013
- 4.452
- 3.237
- Konu Sahibi endless love
- #58.701
O cesareti bende kendimde görunce kesecemkendimi bir garip hissediyorum dertlesemeye geldim.dun itibariyle kizimi memeden kestim.hem sucluluk hem uzuntu hem agrilar hepsi bir yandan
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
O cesareti bende kendimde görunce kesecemkendimi bir garip hissediyorum dertlesemeye geldim.dun itibariyle kizimi memeden kestim.hem sucluluk hem uzuntu hem agrilar hepsi bir yandan
hayirlisi cnm.bekledigim gibi olmadi. kizim hic meme diye tutturup aglamadi.bygun 12 gun ooldu birakali o rahat ben rahatO cesareti bende kendimde görunce kesecem
Evet bizim de ön azı dişlerinin hepsi birlikte gelmişti, gerçekten çok huzursuz oluyorlar o dönemde. Şimdi sadece arka azılar kaldı.Azi disleri cikaran varmi aranizda? Benm oglumun disler birer birer degil ucer ucer geliyor surekli aglamakli huzursuz asla ayrilmiyor benden uyumuyor aranizda boyle olan var mi
canım tecrubelerını yazarmısın nasıl basladın neler yaptın. hamıleyım bende bırakacagım ama bebegım memeye asık nasıl yapacagım bılmıyorumhayirlisi cnm.bekledigim gibi olmadi. kizim hic meme diye tutturup aglamadi.bygun 12 gun ooldu birakali o rahat ben rahat
Nutrigen kullaniyorum d,k vitamini l-arginin icerikli. Bi cay kasigi veriyorum gundeslm kızlar balık yagı ne kullanıyorsunuz
Sadece hamilelikten dolayı mı bıraktırmak istiyorsun? Hamileyken emzirilebilir, bu şekilde yapan birçok anne var. Eğer başka sebebin yoksa bence bıraktırmacanım tecrubelerını yazarmısın nasıl basladın neler yaptın. hamıleyım bende bırakacagım ama bebegım memeye asık nasıl yapacagım bılmıyorum
Sadece hamilelikten dolayı mı bıraktırmak istiyorsun? Hamileyken emzirilebilir, bu şekilde yapan birçok anne var. Eğer başka sebebin yoksa bence bıraktırma
İnternette tandem emzirme diye aratırsan hamilelikte ve hatta bebeğin doğduktan sonra da ikisini birlikte emzirebileceğinle ilgili yazılar bulabilirsin. Doktorların çoğu da maalesef bunu bilemeyebiliyor. Kendi içinden gelen sesi dinle, ayırma bebişini :)bende bırakmayım dıye dusunuyorum ınsallah en az suata kadar emsın ıstıyorum. dr ozellıkle ırak falan derse dıye stres oldum. ınsallah hayırlısı
ıcımdekı ses devam dıyor:) ozmn devam edeyım:)İnternette tandem emzirme diye aratırsan hamilelikte ve hatta bebeğin doğduktan sonra da ikisini birlikte emzirebileceğinle ilgili yazılar bulabilirsin. Doktorların çoğu da maalesef bunu bilemeyebiliyor. Kendi içinden gelen sesi dinle, ayırma bebişini :)
hic aklimda yokken ve de tasarlamadan biraktirdim bant yapistirdim ben benim kizimda asikti ama cok kolay oldu aramadi pek ilk 2 gun acip acip bakti kapatti.sonra da acmak istemedi zaten.bu arada emzir bencefe hamilelik engel degil emzirmeye.ama kardesi dogmadan bir sonconce biraktir. hem kardes hem memeden ayirma zor olurcanım tecrubelerını yazarmısın nasıl basladın neler yaptın. hamıleyım bende bırakacagım ama bebegım memeye asık nasıl yapacagım bılmıyorum
BEN:)Mayis anneleri nasılsınız aranızda hamile olan var mi
TAMAM CANIM TESEKKUR EDERIMhic aklimda yokken ve de tasarlamadan biraktirdim bant yapistirdim ben benim kizimda asikti ama cok kolay oldu aramadi pek ilk 2 gun acip acip bakti kapatti.sonra da acmak istemedi zaten.bu arada emzir bencefe hamilelik engel degil emzirmeye.ama kardesi dogmadan bir sonconce biraktir. hem kardes hem memeden ayirma zor olur
HEMEN DUSUN DERIM:) ZAMAN HIZLI GECIYOREvet aynen ya zaman su gibi akti:)) 2. bebisi düsünen varmi acaba?? Ben cok beklemek istemiyorum
Aşı yapılırken çok ağladı mı? Artık bence olaylardan fazlasıyla etkileniyorlar ve hafızaları da geliştiği icin hatırlıyorlar yasadıklarını. Belki o anı hatırladıgı icin aglıyordur.Y Yesilelma90 Çok geçmiş olsun.umarım bir sıkıntı yoktur.benim kızımda azı dişlerini çıkartırken böyle birşey olmadı.doğrusu anormal bir durum mu bilemedim.
Bende pazartesiden beri uykusuz günler geçiriyorum.18 ay aşısını olduğundan beri geceleri sık uyanıyor.bazen canı açıyormuş gibi ağlıyor.sürekli ayağımda sallıyorum.yatağa koyduğum an ağlıyor.ne zaman normale dönecek acaba kızım.
Bizim asi daha olmadi aama aynen anlattigin gibi. Uc gundir cildieiyorY Yesilelma90 Çok geçmiş olsun.umarım bir sıkıntı yoktur.benim kızımda azı dişlerini çıkartırken böyle birşey olmadı.doğrusu anormal bir durum mu bilemedim.
Bende pazartesiden beri uykusuz günler geçiriyorum.18 ay aşısını olduğundan beri geceleri sık uyanıyor.bazen canı açıyormuş gibi ağlıyor.sürekli ayağımda sallıyorum.yatağa koyduğum an ağlıyor.ne zaman normale dönecek acaba kızım.