2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
bnm kizim tek uykuya gecti cnm. uzun uyuyor.gerci gectigimiz haftalarda hic uyymuyirdu ne gece ne gunduz.son 1 haftadir uyuyor hic yoktan duzene girdi gibi.duzenin kotusune bile sukreder oldum azi disleei cikyor.uykuau olsa dahi uyuyamiyor uyurkende inliyor kuzum

bu arada arkadaslar bizim dr sizun kullandiginiz ilaclrdan hic birinj demedi biz3.vitamin balik vs . hic bisi demedi. sizin cocuklarnizn boyu kilosu kac

Tek uykuya geçmemekte diretiyorum ama sonuç oyle olacak gibi görünüyor 18 ay mış tek uyku için ama

Benim oglan saat 1 de basladi gözlerini ovalamaya aaaha saat 3 de yatti en son ayagimda salladim. Vallah 2 saat ugrastim kendisi yatsin diye ama yok.. en azindan hamakta yatmadi nefret ettim o hamaktan. Sizede kolY gelsin benimki daha yeni 5. disi patlatti cok yavas dis konusunda

Tek uykuya geçmemekte diretiyorum ama sonuç oyle olacak gibi görünüyor 18 ay mış tek uyku için ama
Vallah bilmiyom biz cok zorlaniyoruz tek uykuya gecmeye. Simdi 2 saat ugrastimki kendisi yatsin ama yok ayagimda salladim artik tlfnada bakarak 5 dkda yatti. Artik sinirden agliycak duruma geldim(

Vallah bilmiyom biz cok zorlaniyoruz tek uykuya gecmeye. Simdi 2 saat ugrastimki kendisi yatsin ama yok ayagimda salladim artik tlfnada bakarak 5 dkda yatti. Artik sinirden agliycak duruma geldim(
Denemişsiniz dir muhakkak ama yine de soylim dedim biberonda sut içerken uyutmayı denediniz mi bazen bizde işe yarıyo

gnd arkadaşlar. ben 2018 Mayıs annesi yim. bebeğim 2 ay 11 günlük. bebegim de inek sutu allerjisi nden suupheleniyorlar.ankaradayim.bu durumu aranızda yaşayan var sa tecrübelerini aktarabilir mi.cok bunaldim ve zor durumdayım. ne yapacağım bilemiyorum

İsilik olmadığından emin misiniz genelde sonuç böyle çıkıyo çevrede duyuyoruz da....bi arkadaşın çocuğunda vardı peynir yoğurt sut yemiyordu emzirdiği için bu urunlerden uzak durunca duzelmişti çocuk

bende süt ve süt ürünlerini kestim.suanda diyet teyim. ama sıkıntısı devam ediyor. kaka da kan ve mukus.

Test bise yapilmismi? Banada o zaman öyle dediler sonradanda hic bise cikmadi ama. Oglum cok cok gazliydi ikiniyordu cok ve kan gelmisti. Kakasida mukusluydu bi ara. Meger catlak varmis poposunda o yüzden öyle olmus alerji malerji yoktu. Iyice arastirin derim. Sizde ne sorun cikti ki alerji süphesi olustu???

bende süt ve süt ürünlerini kestim.suanda diyet teyim. ama sıkıntısı devam ediyor. kaka da kan ve mukus.
Kusura bakmayin sayfayi devam
Edince gördüm. Ayni bizdede öyleydi . Hemen alerji diyolar diye endiselenmeyin bazen öyle olmaya biliyor. Cocuk alerji doktoruna basvurun. Orda gereken testler yapilir. En azindan iciniz rahat eder. Cok zor bende diyet yapmistim 2 hafta agliyordum dayanamiyordum. Karpuz ekmek yiyodum tek korkudan baska seylerdende cikar diye

Uyutma kabusunu ciddi şekilde yaşayanlardanım bende. Kolik bebekti ve kucakta uyumaya alıştı. Bel ağrısına dayanamayınca memede uyutmaya basladim. Sonra meme ve kucak karısımı uyumaya basladi. Gece uykuları haramdı zaten. 11 kez uyuttugum gece oldu. Uyumayınca saymıstım!
Gunduz uykusunu 11.ayda 1 e dusurdum. Zaten zor uyuyordu bende gunduz 1 uykuyu tam uyusun diye isi gucu birakip uyutunca yanina uzanip nobet tutuyorum. Uyaninca meme veya kucak uykuya dalmasini sagliyorum. Son zamanlar pıs pıs a alismaya basladi. Uyku dongulerinde pıs pıs yapınca yine daliyor.
Sabah 8 de uyansa 1 den sonra uykusu geliyo. En az 2 saat 3 olursa harika. uyuyo gunduz. Gece de 9 en gec 10dan once uyutuyorum. Ama ara uyanip meme emmeler devam.

kizlar ben bebegimi 1 ay emzirebildim sütüm olmadi cok az geliyordu mama veriyorum mecbur dogdugundan beri su an 14 ayligiz inek sütü de vermeye basladim paket sütlerden. ısıttıktan sonra ne kadar bekler bilginiz varmi mamayi direk döküyordum en fazla 1 saat bekleme suresi cunku ama sütü bilemedim bozulurmu acaba

bebek küçük olunca test doğru sonuç vermez dediler.sadece diyet önerdi. makatta çatlak yok.mukus var ara ara nokta şeklinde kan var

bebek küçük olunca test doğru sonuç vermez dediler.sadece diyet önerdi. makatta çatlak yok.mukus var ara ara nokta şeklinde kan var
Bizim alerjimiz 1 yasina girmeden gecti. Ama ben cok.cokk kati diyet yaptim cunku baska hastaligi vardi alerji tetikliyordu. 3 ay sadece patates ve bulgur yedigimi biliyorm ama mukus zor gecio ona taklma taklman gereken kakada kan var mi. 2 aya kadar yuzu hep sivilceydi alerjiden dedi doktor ama degilmis baktm cogu cocukta oldu kuzeniminkinde de oldu. Mukus anne sutu icen bebeklerde oluyor. Asiri degilse cok sorun etme

O kan kan ilacindan ya da d vitamindende olyor. Ben kansiz olmasina ragmen kan ilaci kullanamadim alerjik bebekler hic kullanamio. D vit de wetwild marka vardi o iyidi alerjik bebekler icin. Bi de gizli kan testi yaptirmasi lazim doktorun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…