- 8 Aralık 2010
- 627
- 249
-
- Konu Sahibi endless love
- #58.561
Decathlon dan aldık tişörtle sandaleti şapka da alıcaktık ama sevmedi. sandaletler çok renkli sevdi serin serin ayağından çıkartmadı. Ayakkabı giydiremiyorduk artık ayakları yanıyordu en son ter içinde kalınca hemen alalım dedik daha doğru düzgün yürüyemiyor gerçiNerden aldiniz acaba:)
bnm kizim tek uykuya gecti cnm. uzun uyuyor.gerci gectigimiz haftalarda hic uyymuyirdu ne gece ne gunduz.son 1 haftadir uyuyor hic yoktan duzene girdi gibi.duzenin kotusune bile sukreder oldum azi disleei cikyor.uykuau olsa dahi uyuyamiyor uyurkende inliyor kuzumKizlar bebeklerinizi nasil yatiriyorsunuz? Benimkii hamakta yatiyordu saolsunlar sallamaya alistirmislardi. Esim bazen uyutuncada tlf acip gösteripte yatiriyordur bi güzelde ona alisti. 1 hafta önce vazgecirmeye calisiyorum sallamayi. Zaten kendiside hamagi istemiyor. Ayakta istemiyor, memeyide istemiyor catlayasiya agliyor. Aradan 1-2 saat geciyor en sonunda memeyi kabul edipte uyuyor.
Ha ve bu aralar tek uykuya gecmekteyim erken mi bilmiyorum ama önceden 2 kez uyurdu gündüz simdi birini uyusa diyerini uyumuyo öylede cok huysuz oluyor. Sizler nasil yapiyorsunuz? Tek uykuya gecen varmi
Tek uykuya geçmemekte diretiyorum ama sonuç oyle olacak gibi görünüyor 18 ay mış tek uyku için amaKizlar bebeklerinizi nasil yatiriyorsunuz? Benimkii hamakta yatiyordu saolsunlar sallamaya alistirmislardi. Esim bazen uyutuncada tlf acip gösteripte yatiriyordur bi güzelde ona alisti. 1 hafta önce vazgecirmeye calisiyorum sallamayi. Zaten kendiside hamagi istemiyor. Ayakta istemiyor, memeyide istemiyor catlayasiya agliyor. Aradan 1-2 saat geciyor en sonunda memeyi kabul edipte uyuyor.
Ha ve bu aralar tek uykuya gecmekteyim erken mi bilmiyorum ama önceden 2 kez uyurdu gündüz simdi birini uyusa diyerini uyumuyo öylede cok huysuz oluyor. Sizler nasil yapiyorsunuz? Tek uykuya gecen varmi
Prematüre doğmuştu yaşında ki kontrolde boyu normalin bi altı kilosu iki altındaydı (74-8400)bu arada arkadaslar bizim dr sizun kullandiginiz ilaclrdan hic birinj demedi biz3.vitamin balik vs . hic bisi demedi. sizin cocuklarnizn boyu kilosu kac
Benim oglan saat 1 de basladi gözlerini ovalamaya aaaha saat 3 de yatti en son ayagimda salladim. Vallah 2 saat ugrastim kendisi yatsin diye ama yok.. en azindan hamakta yatmadi nefret ettim o hamaktan. Sizede kolY gelsin benimki daha yeni 5. disi patlatti cok yavas dis konusundabnm kizim tek uykuya gecti cnm. uzun uyuyor.gerci gectigimiz haftalarda hic uyymuyirdu ne gece ne gunduz.son 1 haftadir uyuyor hic yoktan duzene girdi gibi.duzenin kotusune bile sukreder oldum azi disleei cikyor.uykuau olsa dahi uyuyamiyor uyurkende inliyor kuzum
Vallah bilmiyom biz cok zorlaniyoruz tek uykuya gecmeye. Simdi 2 saat ugrastimki kendisi yatsin ama yok ayagimda salladim artik tlfnada bakarak 5 dkda yatti. Artik sinirden agliycak duruma geldimTek uykuya geçmemekte diretiyorum ama sonuç oyle olacak gibi görünüyor 18 ay mış tek uyku için ama
Denemişsiniz dir muhakkak ama yine de soylim dedim biberonda sut içerken uyutmayı denediniz mi bazen bizde işe yarıyoVallah bilmiyom biz cok zorlaniyoruz tek uykuya gecmeye. Simdi 2 saat ugrastimki kendisi yatsin ama yok ayagimda salladim artik tlfnada bakarak 5 dkda yatti. Artik sinirden agliycak duruma geldim(
Evet karanliktada denemisim yanina uzaniyom oksuyom. Gözleri kücülüyor arada kapatiyor ama ystmiyorDenemişsiniz dir muhakkak ama yine de soylim dedim biberonda sut içerken uyutmayı denediniz mi bazen bizde işe yarıyo
İsilik olmadığından emin misiniz genelde sonuç böyle çıkıyo çevrede duyuyoruz da....bi arkadaşın çocuğunda vardı peynir yoğurt sut yemiyordu emzirdiği için bu urunlerden uzak durunca duzelmişti çocukgnd arkadaşlar. ben 2018 Mayıs annesi yim. bebeğim 2 ay 11 günlük. bebegim de inek sutu allerjisi nden suupheleniyorlar.ankaradayim.bu durumu aranızda yaşayan var sa tecrübelerini aktarabilir mi.cok bunaldim ve zor durumdayım. ne yapacağım bilemiyorum
bende süt ve süt ürünlerini kestim.suanda diyet teyim. ama sıkıntısı devam ediyor. kaka da kan ve mukus.İsilik olmadığından emin misiniz genelde sonuç böyle çıkıyo çevrede duyuyoruz da....bi arkadaşın çocuğunda vardı peynir yoğurt sut yemiyordu emzirdiği için bu urunlerden uzak durunca duzelmişti çocuk
Merhabagenelde esmer bebeklerde olurmus. Bebeginiz esmer mi acaba?benim kiziminin kalcasinda da mongol lekesi var :) ilk gordugumde endiselenmistim
Test bise yapilmismi? Banada o zaman öyle dediler sonradanda hic bise cikmadi ama. Oglum cok cok gazliydi ikiniyordu cok ve kan gelmisti. Kakasida mukusluydu bi ara. Meger catlak varmis poposunda o yüzden öyle olmus alerji malerji yoktu. Iyice arastirin derim. Sizde ne sorun cikti ki alerji süphesi olustu???gnd arkadaşlar. ben 2018 Mayıs annesi yim. bebeğim 2 ay 11 günlük. bebegim de inek sutu allerjisi nden suupheleniyorlar.ankaradayim.bu durumu aranızda yaşayan var sa tecrübelerini aktarabilir mi.cok bunaldim ve zor durumdayım. ne yapacağım bilemiyorum
Kusura bakmayin sayfayi devambende süt ve süt ürünlerini kestim.suanda diyet teyim. ama sıkıntısı devam ediyor. kaka da kan ve mukus.
Uyutma kabusunu ciddi şekilde yaşayanlardanım bende. Kolik bebekti ve kucakta uyumaya alıştı. Bel ağrısına dayanamayınca memede uyutmaya basladim. Sonra meme ve kucak karısımı uyumaya basladi. Gece uykuları haramdı zaten. 11 kez uyuttugum gece oldu. Uyumayınca saymıstım!Kizlar bebeklerinizi nasil yatiriyorsunuz? Benimkii hamakta yatiyordu saolsunlar sallamaya alistirmislardi. Esim bazen uyutuncada tlf acip gösteripte yatiriyordur bi güzelde ona alisti. 1 hafta önce vazgecirmeye calisiyorum sallamayi. Zaten kendiside hamagi istemiyor. Ayakta istemiyor, memeyide istemiyor catlayasiya agliyor. Aradan 1-2 saat geciyor en sonunda memeyi kabul edipte uyuyor.
bebek küçük olunca test doğru sonuç vermez dediler.sadece diyet önerdi. makatta çatlak yok.mukus var ara ara nokta şeklinde kan varKusura bakmayin sayfayi devam
Edince gördüm. Ayni bizdede öyleydi . Hemen alerji diyolar diye endiselenmeyin bazen öyle olmaya biliyor. Cocuk alerji doktoruna basvurun. Orda gereken testler yapilir. En azindan iciniz rahat eder. Cok zor bende diyet yapmistim 2 hafta agliyordum dayanamiyordum. Karpuz ekmek yiyodum tek korkudan baska seylerdende cikar diye
Bizim alerjimiz 1 yasina girmeden gecti. Ama ben cok.cokk kati diyet yaptim cunku baska hastaligi vardi alerji tetikliyordu. 3 ay sadece patates ve bulgur yedigimi biliyormbebek küçük olunca test doğru sonuç vermez dediler.sadece diyet önerdi. makatta çatlak yok.mukus var ara ara nokta şeklinde kan var
O kan kan ilacindan ya da d vitamindende olyor. Ben kansiz olmasina ragmen kan ilaci kullanamadim alerjik bebekler hic kullanamio. D vit de wetwild marka vardi o iyidi alerjik bebekler icin. Bi de gizli kan testi yaptirmasi lazim doktorun.bebek küçük olunca test doğru sonuç vermez dediler.sadece diyet önerdi. makatta çatlak yok.mukus var ara ara nokta şeklinde kan var