2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
cnm nacizane fikrim idrar tit ve kultur de yaptir

benimkiler normal inek sütü içmeye başlayınca iyice tombiklediler. Çok seviyorlar sütü, kahvaltıda yarım biberon, öğlen bir full biberon akşam da bir full biberon içiyorlar. Deneyebilirsin.
Bende yaklasik bir aydir veriyorum ama formul mamayida veriyorum.cunku kulaklarinin arkasi kabuklandi.alerji olabilir diye yuklenmek istemiyorum.bu surede 800 gr.aldi.dogumundaki ilk iki ay disinda hiç bu kadar kilo alamamisti bir ayda.
Beyaz kan kureleri de 15.normalin ustunde cikti.B12 si yuksek,Dvit.i yuksek.hgb si 13.ama ferritin i alt sinira yakin,normal sinirda.sanirim demir depolari boş.ben de hic ilac vitamin kullanmadim.
İlk aylarda kaka sayisi fazlaydi.9. ayda dr.probiyotik onerdi.ben bunu kabizlikta ise yarar saniyordum,biraz kullandim.ablasi ve babasi na verdim kalanini cunku onlarda tam tersiydi.simdi ucu de normale döndü.
Yani ev yapimi yogurdu bile veremiyordum baslarda ufakliga.gunde bes-alti kirli bez aliyordum.simdi gunde bir bazenn iki oluyor.
Saclari dökülüyor bu aralar,kesmiştik oysaki.sizde var mi boyle durum.cinko,falan degerleri normal ama.dr.bisey demedi.

kefir denedinmi cnm.

mavimli bu kadar jnek sutu kansizlik yapar diye biliyorum.istersen dr una danis.ben donusumli inek sutu ve devam sutu kullaniuorum .evde degilde daha cok disarida veriykrum pratik oluyor

mavimli bu kadar jnek sutu kansizlik yapar diye biliyorum.istersen dr una danis.ben donusumli inek sutu ve devam sutu kullaniuorum .evde degilde daha cok disarida veriykrum pratik oluyor
ben devam sütünü 12. ayda bıraktım burda hiç tercih etmiyorlar. Süt verin dediler 12. ayda süte başladım günde yarım litre kadar gayet iyi dedi doktor sıkıntı yok.

yok su iciyo baska bırsey kabuletmıyo bardagıda doluyken bıden dikiyo kaafaya

kızlar benim kızda hala yürümedi, tutunarak yürüyor ama ellerini bırakınca ne yaparsam yapayım adım atmıyor öylece ayakta bekliyor, endiselenmelimiyim

t

teşekkür ederim öncelikle, 15 aylık olduğu için her şeyi yiyor ama çok düzensiz yani 2 gün aç 1 gün tok. tüm gün evdeyim üç farklı kahvaltı çıkarıyorum önüne... hepsi çöp ağzını açmayınca ne yapalım... bir de çatal kaşık her şeyi veriyorum kendi yiyor ama güzel yediği zamankinden çok daha az.. hala emiyor ama sütüm çok az gündüz doymuyor gece uyanıyor aynen zorladığımda işler çığrından çıkıyor o yüzden hiç zorlamıyorum ama çok üzülüyorum ben de vicdan yapıp yiyemiyorum

günaydın kızlar, 15 aylık bir kızım var.. çok az da olsa emmeyi hiç bırakmadı hem gece hem gündüz (tek meme) benim sizlere sorum şu: ben hala adet görmedim bir kıpırtı bile yok.. etrafımdaki herkes hemen doktora gitmemi söylüyor.. bir o kadar da aktif emziren adet görmeyebilirmiş.. sizde adet olmayan var mı???
bir de doktora gittiniz mi 12 aydan sonra rutin? teşekkürler

Biraz gec okudum.benim kizimda da enfeksiyon vardi kakada cikti bagirsak enfeksiyonu olmustu.kusma ishal ates hic kesilmedi cok halsiz dustu bu aeadada su kaybi cok yasadigi icin hastaneye yatirdik. Bir hafta kadar yatti

Benim kizimda 8.5 kilo ayrica hic disi yok 14 aylik tutunarak yuruyor bende ilk basta takiyordum ama her cocugun gelisimi bir degil sonucta

Benim kizimda 8.5 kilo ayrica hic disi yok 14 aylik tutunarak yuruyor bende ilk basta takiyordum ama her cocugun gelisimi bir degil sonucta
canım aslında takmamak gerek ilk olunca işte korkuyorum gerimi kalıyo bıde aynı emsal arkadas cocukları kosup oynarken pimpirik yaptım sanırım

canım ben degıl ama ablam olmamıstı dogumdan uzun zaman sonra oldu kendılıgınden arkadasımda dr gıttıı ilaçla oldu

bende olmadim cnm adet . tik yok ben epey aktif emziriyorum ben asli gitmek lazim dr a :)

sen kendin ye cnm.sutun azalmasin.zorlama ac olsa yer bence takilma.sen stres yapiyorsunn bence ben oyle anladim 3 degisik kahvalti nedir.birak yerse yer yemezse yemez.akisini birak zorlama hic .kabizligi varmi .idrar tetkiki yaptirmismiydin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…