2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Takip
aynen laf yetistirmeleri ayri bir sevimlilik zaten. kizim uyaninca beni hadi hadi diye diye durtuyor
Bizim deli oğlan kafa atıyor bize Arada yattığı için hatta tekme bile atıyor kim kalkarsa onun yerine yatıyor

Ben hic zorlamiyorum, zorlatmiyorum. Blw ile ilerledik hep zaten yerse yer yemezse aliyoruz onunden. Biraz bana naz yapıyor gibi geliyor 1 parmak bisey yese kar sayıyorum işte gerisi de anne sütü

yeme olayı bizde de sıkıntı bu ay hiç kilo almadı 10 kiloda kaldık bakalim, nerdeyse ek gıda hiç yok, sadece çorba iciyor gerisi hep ben, birde kızlar benim rengim falan çok soluk doğumdan sonra kendiniz için doktora gittiniz mi değerlerine baldıran var mı aramizda?

Ben 6. ay bitiminde baktirmistim b12 düşüktü biraz, aylık iğne vermişti doktor. Bir de arada hamilelikte içtiğim vitamine devam ediyorum.
Aslında yeniden bi gideceğim kontrole bu ara ama gitmedim. Bence sen de bi baktır, malum emzirme döneminde hala bizim depolar boşalıyor

Ben
ben :) hatta bi kere acile gittim. Tahliller yapıldı sıvı tüketimi bide beslenmene dikkat et dedi dedim edemiyorum çocuk durmuyor 1 dk bile diyorlar bırak ağlasın ama hala başarılı olamadım su da çok içemiyorum paşa wc ye bile yollamıyor çünkü

Ben hic zorlamiyorum, zorlatmiyorum. Blw ile ilerledik hep zaten yerse yer yemezse aliyoruz onunden. Biraz bana naz yapıyor gibi geliyor 1 parmak bisey yese kar sayıyorum işte gerisi de anne sütü
Bi ara bizim iyi gibiydi sabah kahvaltı öğle gibi meyve ikindi yoğurt akşam çorbaydı ama sadece tarhana başka yemiyordu bide arada pütürlü yemek yiyordu ama hastalandı bide diş geldi hastayken şurup içmesi zorlama şeklinde olunca kaşıktan nefret etti ardından yemeği kesti şimdi arada yoğurt yerse kar sayıyorum.

Gec olmuş cevap icin ama paylasayim.bu sayfada kalmisim en son da.biz yaş kontrolune gittigimizde 2 yasina kadar formul mamaya devam onetiyorum ben demisti.inek sutu kansizlik demir eksikligi yaparmis diye
Ben normalde emziriryorum da kilosu normalin altında olduğu için devam sutu veriyordum bi yaşına kadar şimdi yine emziriyorum ama devam sutu yerine inek sutu veriyorum

Televizyonla arası nasıl bebeşlerin? Ben en başından beri engelliyorum izlemesini ama aksamlari babayı engellemek ne mumkun! Reklamlara takılıyo benimki de tabi neyse gecen bi arkadas (2 yasinda kizi var) dediki ben hic kisitlamiyorum, renkleri ve ingilizcelerini tv den ogrendi cok faydasi oldu dedi hala tv konusunda fikrim ayni ama sizlere de sorayım istedim??

merhaba arkadaşlar, ben ağustos annesiyim, kızımın doğum günü için fikir arıyorum. ilk doğum gününü kutladınız mı? ne giydi bebeğiniz?nasıl bir konsept yaptınız? kaç kişi çağırdınız?

Merhaba canım biz kutladık 15 20 kişilik pasta yaptırdık bi Cafe de kutladık herkese kahvaltı ikrami ardından kahve pasta kesimi pasta Yanında çay gibi. Kısa kollu gömlek şort şortunda askıları vardı çok sıcaklamadı havadar bi yerdi

Ekranın bagımlılık yaptıgı bilinen bir gercek tv telefon tablet çok üzülüyorum minicik bebeler bebek arabasında elinde annenin telefonu babanın tableti algılar kapanıyor öğretmenim okudugunu anlamayan bir nesil var karşımızda nedeni ne acaba suclu onlar mı iki dakika kahve keyfi yapmak için tv ile karsıkarşıya bıraktığımız çocuklarımızın anne babaları mı?Sadece sorgulamanızı istiyorum. Renkleri siZ tv den daha iyi öğretebilrisiniz inanın sizinle oynamak siiznle ogrenmek ona daha anlamlı gelecek bağınız güçlenecek ileride sizi oturup dinleyecek anne gel yap boz yapalım diyecek ben şimdi ona kitap okuyorum bayadır ve bugun ne yaşadım kitabını aldım gel diyerek kitabı ve oturcağı yeri gösterdim nası mutlu oldu geldi kucagıma ve birlikte okuduk onceden kitap yırtardı şimdi inceliyor dinliyor

Bir öğretmenden alınabilecek en güzel yanıttı bu ben de sabırla hala engellemeye çalısıyorum yaşadığım ortama rağmen. Kitap okumaya bende başlıcam

Kizlar 1 yas asisini bayram da girince birqz gecikmeli olduk bugun, aksaminda hafif ates basladi gece cok artar mi ya uyunaya korkuyorum? Sizin nasil gecmisti

Kizlar 1 yas asisini bayram da girince birqz gecikmeli olduk bugun, aksaminda hafif ates basladi gece cok artar mi ya uyunaya korkuyorum? Sizin nasil gecmisti
Huzurla saglıkla gecsin insallah oglumun asılarında hic ates olmamisti taki 1 yas asisina kadar. 2 gun ates yapti. Her bebek farkli atlatıyor. Insallah siz rahat gecirirsiniz.

Huzurla saglıkla gecsin insallah oglumun asılarında hic ates olmamisti taki 1 yas asisina kadar. 2 gun ates yapti. Her bebek farkli atlatıyor. Insallah siz rahat gecirirsiniz.

Insallah ya, internette farkli farkli bilgiler var hatta haftasinda bile yuksek ates yapti dokuntu oldu gibi yazilari gorunce sorayim dedim, simdilik anormal ateslere yukselmedi ama yavrum elini kolunu kaldiramadi aksam cok huysuzdu insallah artik biraz toparlar

kızlar ateşi bugün 39lari gördü, gece daha da artıyor; bu asi kızımı çok etkiledi ya insallah bu gece daha da artmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…