- 9 Nisan 2014
- 394
- 108
- 123
- Konu Sahibi endless love
-
- #58.301
sagolun sız neler yapıyorsunuz. nasıl pratik cozumler buluyorsunuz?Gün gerçekten çalışan hiçbir kadına yermiyor yalnız değilsiniz
calısmyaa ne zaman basladn cnm ? 10-11. aylarda ayrılık kaygısı başlıyor. ben geldıgımde uyutmakta cok zorlanıorm annem gunduz ıkı defa pispisla rahat uyutuyor. ınan butun bağırmaları nazları huysuzlukları bıze .... geldiğinde yeterince vakıt geçirip oynamıyoruz. uyumıolarKızlar bana bir akıl fikir verin Allah aşkına delirmek üzereyim. Koca sesli biraz kızım genetik herhalde bende öyleyim :)) o koca sesiyle öyle bir bağırıyor öyle bir ağlıyor ki. Her akşam. Bütün mesele uykusu gelip de odamıza gelmemiz. Ya her akşam mı uyumak istemez çocuk. Artık çözümleyemiyorum ve ayrıca çok mantıksız geliyor. Gündüz de odasında uyuyor. Gündüz de aynı şekilde uyuyor hiç ağlamıyor. 3 aylıktan beri böyleyiz gece uykusuna bir türlü geçemiyor çok ağlıyor uyumak istemiyor gibi davranıyor alıp içeri geçersem de huysuzlanıyor çok uykusu olduğu için. Şaşırıyorum ya neden olabilir sizce
Karanlık mı sevmiyo odayı acaba mümkünse beşiğinde beraber uyumayı deneyin bilemedim Allah yardımcın olsun atak donemi falan dır belki geçer bi sure sonraKızlar bana bir akıl fikir verin Allah aşkına delirmek üzereyim. Koca sesli biraz kızım genetik herhalde bende öyleyim :)) o koca sesiyle öyle bir bağırıyor öyle bir ağlıyor ki. Her akşam. Bütün mesele uykusu gelip de odamıza gelmemiz. Ya her akşam mı uyumak istemez çocuk. Artık çözümleyemiyorum ve ayrıca çok mantıksız geliyor. Gündüz de odasında uyuyor. Gündüz de aynı şekilde uyuyor hiç ağlamıyor. 3 aylıktan beri böyleyiz gece uykusuna bir türlü geçemiyor çok ağlıyor uyumak istemiyor gibi davranıyor alıp içeri geçersem de huysuzlanıyor çok uykusu olduğu için. Şaşırıyorum ya neden olabilir sizce
7 aylıkken başladım ilk zamanlar çok çok çok daha zordu gerçekten. Ve babaannesi de öyle söylüyor. Gün içerisinde hiç zorlanmıyorlar. Bilmiyorum ki artık şaşıp kalıyorum. Eve gelir gelmez önce ellerimi yıkayıp bi oturuyorum onunla pynuyorum. Arada emiyor gülüyoruz falan. Sonra bi mutfak yapıyoruz. Ben yemek koyarken o ara öğün yiyor. Şanslıysam o arada bi uyuyor. Bende ortalığı topluyorum. Sonra baba geliyor. Onlar vakit geçirirken ben akşam bulaşığını topluyorum. Derken. Bu kadar gün bitiyor hiç anlamıyorum yani. Ve çok vicdan azabı çekiyorum. Az vakit geçiyorum diyecalısmyaa ne zaman basladn cnm ? 10-11. aylarda ayrılık kaygısı başlıyor. ben geldıgımde uyutmakta cok zorlanıorm annem gunduz ıkı defa pispisla rahat uyutuyor. ınan butun bağırmaları nazları huysuzlukları bıze .... geldiğinde yeterince vakıt geçirip oynamıyoruz. uyumıolar
Doğduğundan beri aynı odada yatıyoruz. Ama beşiği hep ayrıydı. Bu huysuzluklarında denedim acaba birlikte yatmak mı istiyor siye. Daralıyor uyumuyor. Karanlık belki olabilir. Ama gece lambası olursa da gözleri kocaman açılıyor uyumak istemiyor tuhaf bir durumKaranlık mı sevmiyo odayı acaba mümkünse beşiğinde beraber uyumayı deneyin bilemedim Allah yardımcın olsun atak donemi falan dır belki geçer bi sure sonra
ben mayısda doğurdum aralıkta basladm cnm.aynı donemde başlamışız.10da gidip uce geldiğim ıcın zor gelmıodu yarım maas yarım gun calısıodum. ama su an beste cıkıorm 540 evde oluyorm sbah 0830 ıs bası zorlanıorm7 aylıkken başladım ilk zamanlar çok çok çok daha zordu gerçekten. Ve babaannesi de öyle söylüyor. Gün içerisinde hiç zorlanmıyorlar. Bilmiyorum ki artık şaşıp kalıyorum. Eve gelir gelmez önce ellerimi yıkayıp bi oturuyorum onunla pynuyorum. Arada emiyor gülüyoruz falan. Sonra bi mutfak yapıyoruz. Ben yemek koyarken o ara öğün yiyor. Şanslıysam o arada bi uyuyor. Bende ortalığı topluyorum. Sonra baba geliyor. Onlar vakit geçirirken ben akşam bulaşığını topluyorum. Derken. Bu kadar gün bitiyor hiç anlamıyorum yani. Ve çok vicdan azabı çekiyorum. Az vakit geçiyorum diye
Çorbalarına karıştırıyorumNutrigen ferromixin demir ilacı kullananlar tozu nasıl veriyorsunuz?
Benim kizim biraksam uyuyacak.hiç aramiyor.ama zayif oldugu icin,alarm kurdum.3 er dorder saat arayla kalkip uykuda besliyorum.Arkadaşlar slm benim bebişler gece en az 4 kere kalkıp (aynı saatlerde) aptamil içiyorlar hala. Vermesem, su versem mesela hemen anlayıp atıyorlar ve zırıl zırıl ağlıyorlar. Normal mi sizce? Gündüz iki kere aptamil veriyorum sadece. Gece niye böyle anlamıyorum. Bir de gece bir kalkıyoruz bazen iki saat oturuyoruz uyku falan yoktam birini zarar zor uyutuyorum diğeri kalkıyor. Var mı böyle gece bebişiyle oturan? Eşim sinir oluyor gece uykusuz kalmadı valla ikiz olunca. Üçüzü olanı düşünemiyorum bile
Offf off benimkiler ek gıdanın kralını yiyor yine de aptamilden vazgeçemiyorBenim kizim biraksam uyuyacak.hiç aramiyor.ama zayif oldugu icin,alarm kurdum.3 er dorder saat arayla kalkip uykuda besliyorum.
Gunduz icmiyor zaten.ek gidayi seviyor.
Yaa biryerlerden aklimda kalmiş,cocuklar gunduz öğrendiklerini gece tekrar ederlermiş.oyuna devam ederlwrmiş.Offf off benimkiler ek gıdanın kralını yiyor yine de aptamilden vazgeçemiyorgündüz uykularını da alıyorlar peki neden gece bu kadar kalkıyorlar bir bilen var mı
Biz son üç ayda iki kere taşındık düzen mi kaldı. Mayıs sonu bir daha taşınacağız. bebekler napsınYaa biryerlerden aklimda kalmiş,cocuklar gunduz öğrendiklerini gece tekrar ederlermiş.oyuna devam ederlwrmiş.
Eger izin verir pes edersek onlar kazanirmiş.israr edilirse yenik duserlermis. Ben son zamanlarda arada bir rezene- anason cayi demleyip suyla seyreltip biraz iciriyorum.yarim saate etki ediyor.
Bu cay yeni doganlarda da damla damla kullanabiliniyormuş.ben yeni kesfettim.evreka.
Sık kullanmadigim icin tam yorum yapamiyorum.herzaman ayni etkidemi diye.
Cunku genelde uyur.
Disari cikilmis,misafir gelmis,duzeni degismis zamanlarinda kullaniyorum.
Taşındık ama tam yerleşemedik. Yaza yerimizi bulacağız inşallah.mavimli yurtdisina gidecektiniz.yerlestiniz mi.bebisler alistilar mi.
Yok daha degil ama az kaldi diye düsünüyorum komtuklara tutunup kendini birakiyor ve adim atmaya calisiyor desteksiz :)bebislerden yuruyen varmi :)
bebislerden yuruyen varmi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?