2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Bu halka oyunu varya buyukten küçüğe üst üste diziliyor çocukalrınız onu yapabiliyor mu

yapmiyor daha dogrusu hic denemedi.oturup oyun oynamiyorki benim kiz . yurume ve yaramazlik cabalarinda hep
Evet keşif peşine kendi halinde ama ben bazen alıp oturuyorum beraber oynuyoruz oğretmeye çabalıyorum ama hiç umrunda değil ben dizince o dağıtmayı daha çok seviyo üzerine de 6+ yazıyor ya dedim acaba bizimki mi anlamıyo :)

Ek gida yediremiyorum sizler nasıl yediriyorsunuz kicinda geziyorum resmen elimde kaşık ağzına alirsada tukuruyor meme diyip ağlıyor delircem şimdi hasta bide burnu akıyor öksuruyor Dr da diyo yemesi lazım gelişim için neler yapmadım ki et suları organik tavuk suları paneller pureler irmikli pirinç unlu mamalar haşlayın eline verdim sebzeyi tutup atıyor bide arkasından düştü mu diye bakıyor

Lutfen bana yardimci olur musunuz.kizim kakasini yaparken cok zorlaniyor.hergun kaka yapabiliyor ama sert sekilde parca parca cikarabiliyor.kabiz yapmayacak yiyecekler yediriyorum ama banamisin demiyor.kakasini yaparken yavrumun canini nasil yaniyor

Lutfen bana yardimci olur musunuz.kizim kakasini yaparken cok zorlaniyor.hergun kaka yapabiliyor ama sert sekilde parca parca cikarabiliyor.kabiz yapmayacak yiyecekler yediriyorum ama banamisin demiyor.kakasini yaparken yavrumun canini nasil yaniyor
Kayısı hoşafı içir kendinide yedirebilirsin zeytinyağı bi çay kaşığı kat yediklerine devamlı

Devam sutu geldi aklıma en azından aç kalmaz..iştahsız çocuk zor...ben kendi eline veriyorum yediğini yiyo yemediğini savurup duruyo kafasına sürüyor temizlik yapmak dan yıkamaktan bıktım

Canım benimki de benzer şekilde zorlanıyor yaparken ama benimkinin yaptığı da afedersiniz çok katı değil, doktora sordum 1 kaşık zeytinyağı dedi ama kalıcı bir çözüm olmadı bende, bir çözüm bulursan benle de paylaşırsan sevinirim

Uzun süreli kabızlık alerjiyi gösterebilir aklınızda olsun yaşadık biz bunu yakınımızda ne zyagı ne kayısı ne kefir meğer cocuk süt alerjisi oldugu için bagırsaklar tolere edemeyince kabızlık o ürünleri yemeyince rahatladı

Internetten arastirdim hipp'in erik puresini verdim sanki biraz rahatlatti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…