• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
ben cok istiyom ayri odaya. Ama oglum sürekli tikaniyor balgamli korkuyom uykusunda kusar fln duymam diye Allah korusun. Ve sanki birazda kiyamiyom gibi :)
Ben bi yazı okumuştum boğulduktan sonra yanında da boğulur uykuda duymazsın diye 6 aylık olunca ayırmak lazım diyordu ...tabi sen çocuğunu daha iyi bilirsin sizin için ne zaman uygunsa o zaman ayır odasını

Lutfen bana yardimci olur musunuz.kizim kakasini yaparken cok zorlaniyor.hergun kaka yapabiliyor ama sert sekilde parca parca cikarabiliyor.kabiz yapmayacak yiyecekler yediriyorum ama banamisin demiyor.kakasini yaparken yavrumun canini nasil yaniyor
Yoğurt verin en etkili o olur.

Devam sutu geldi aklıma en azından aç kalmaz..iştahsız çocuk zor...ben kendi eline veriyorum yediğini yiyo yemediğini savurup duruyo kafasına sürüyor temizlik yapmak dan yıkamaktan bıktım
Denedik biberon tutmuyor alıştırma bardağı neler neler aldık bende denedim eline vermeyi ağzına bile götürmedi direkt yere atıyor çok zor ya artık sabrimda tükeniyor şimdi bide hasta sürüp vermem lazım çocuk resmen çığlık çığlığa :KK43:

Lutfen bana yardimci olur musunuz.kizim kakasini yaparken cok zorlaniyor.hergun kaka yapabiliyor ama sert sekilde parca parca cikarabiliyor.kabiz yapmayacak yiyecekler yediriyorum ama banamisin demiyor.kakasini yaparken yavrumun canini nasil yaniyor
bnm kizimda oyleydi cnm.daha once kayisi mamalr iyi geliyordu ama.sonra kesfettimki lifli gidalar lazimmis.hipp in yulafli mamasini yaptim yedi yumusadi kakasi

Ben bi yazı okumuştum boğulduktan sonra yanında da boğulur uykuda duymazsın diye 6 aylık olunca ayırmak lazım diyordu ...tabi sen çocuğunu daha iyi bilirsin sizin için ne zaman uygunsa o zaman ayır odasını
ya orasida öyle yatarken biraz zor duyarsin bide ben ölü gibi yatiyom. Ay allah korusun tüm bebisleri düsüncesi bile kötü

Oh ne güzel :)) onuda yapamiyorum cok deli ystiyor oglum bi bakiyorum gece ayaklari suratimda :KK70: yataktan düscek diye yanima almiyom ondan
benimkide cok deli yatiyor :) ama esimle aramizda yatiyor kizimiz.esim tek kisilik yatakta biz cift kisilikte yatiyoruz yataklari birlestirdik 3 kisilik yatak oldu :))) bazen bi bakiyorum babasinin yanina gitmis bazen ayaklari suratimda bazende gelmis gobegime yatmis uyumus oluyor

benimkide cok deli yatiyor :) ama esimle aramizda yatiyor kizimiz.esim tek kisilik yatakta biz cift kisilikte yatiyoruz yataklari birlestirdik 3 kisilik yatak oldu :))) bazen bi bakiyorum babasinin yanina gitmis bazen ayaklari suratimda bazende gelmis gobegime yatmis uyumus oluyor
Ay yerim ben onu:)) benimki bi gece üstümden gecmis ortamiza :D nasil basardi bilmiyom ve ben nasil fark etmedim :D

Ve bu ara kizlar bebekleriniz günde kac defa uyuyor? Benim oglan günde 2 defa yatiyor ne zaman tek uykuya geciliyor acaba

Ve bu ara kizlar bebekleriniz günde kac defa uyuyor? Benim oglan günde 2 defa yatiyor ne zaman tek uykuya geciliyor acaba
Bizde de durum aynı, 2 uyku şeklinde. Biri kısa biri uzun oluyor genelde.
Tek uyku için erken sanırım. Aklımda 15-18 ay arası diye kalmış. Tabi bebekten bebeğe değişir bu durum.

canım kan ılacı mı başladın? kabızlık yapıyor. ferromixin dene kan ılacını degıstır demır yani.ve armut püresi.bir cay kasıgı zeytınyagı mamasına yoğurduna. hemen ckartır.

kizlar aranızda calısan varmı? evde dengeyı duzenı nasıl sağlıyorsunuz? kaçta evde oluyorsunuz?
gunduz bebegıme annem bakıyor ve yaslı yokuşta oturuyoruz bebe karamız arazi arabası gbı kocaman kontrolü zor. bebegımı dışarı cıkaramıolar. anca taksiyle babaanneme gidip geliorlar. ben ıse basladm yorgun argın fgelıp bebegımı pusete alıp tur attırıyorm hasta olmasın dıye bagısıklıgı gulensn temız hava alsn dıye. tabı yemek camasır bunlara zaman kalmıor sız neler yapıosunuz? dun aksam 9da bebeğe köfte yoğurdum ılık suda pısırıp sona tereyağında kızarttım duşunun.

Kizlr bebegin odasini ayiran varmi?
biz ocak ayında ayırmıştık önce bikaç gün gündüz uykularında orda yatırdım dört gün sonra gece de yatırmaya başladım ama ilk gün pek istemedi yavaş yavaş alıştı tavsiyem geç olmadan ayırın artık herşeyi anlıyolar daha zor olabilir

kizlar aranızda calısan varmı? evde dengeyı duzenı nasıl sağlıyorsunuz? kaçta evde oluyorsunuz?
gunduz bebegıme annem bakıyor ve yaslı yokuşta oturuyoruz bebe karamız arazi arabası gbı kocaman kontrolü zor. bebegımı dışarı cıkaramıolar. anca taksiyle babaanneme gidip geliorlar. ben ıse basladm yorgun argın fgelıp bebegımı pusete alıp tur attırıyorm hasta olmasın dıye bagısıklıgı gulensn temız hava alsn dıye. tabı yemek camasır bunlara zaman kalmıor sız neler yapıosunuz? dun aksam 9da bebeğe köfte yoğurdum ılık suda pısırıp sona tereyağında kızarttım duşunun.
Gün gerçekten çalışan hiçbir kadına yermiyor yalnız değilsiniz

Back