2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Alerjisi fln olabilir mi acaba. Veya genetik nasil sen nasilmissin bebekken onlar etkileyebilir mi

Detaylı kan testi yapılmış mıydı canım.

Uzun zamandır bakamadım foruma maşallah bebişlere yürüyenler var,bizde tutunarak yürüyoruz tırmanıyoruz. Canım bende tam bunu yazacaktım,oğlumda gece saat başı kalkıp ediyo emzik veriyorum sinirlenip fırlatıyor.karnı tok ama kalkıyor sürekli emmek istiyor uykusuzluktan bitik bir haldeyim. 4-5 aydır bu durumdayız. İyice huy edindi. Kızımda böyleydi 3,5 yaşına kadar devam etti bu farklı olur sanıyordum. Uyku eğitimini bile düşünür oldum

25 mayısta bizimkide 1 yaş olacak şuan 8 kg kiloyu çok dert etme aynı şekilde tutunarak yuruyo evin altını ustune getiriyo için rahat etmediyse başka bi doktora daha göster

Kızlar çok kötüyüm nolur bana bir yol gösterin. 29 Nisa’n doğumlu Kızım. Kolikti gazdı işe başladığımda etkilenmesiydi derken hep zor bi bebek oldu. Sürekli çığlık atan bağıra bağıra ağlayan bi bebek. Bu gümlerde de zannediyorum bir yaş atağında. Ondaki bu olumsuz hal in dışında sebebini bilmiyorum bende iyi değişim. Sürekli gerginim. Bugün çok sinirlendim sürekli çığlık atıyordu kucağıma alıyorum çığlık atarak yere uzanıyor yere bırakıyorum tersini istiyor. Uyutayım diyor daha fena çığlık atıyor anlatamam size. En son gerçekten bunu nasıl yaptım bilmiyorum ama bütün vücudum kaskatı kesildi sanki canını yaktım çocuğumun. O an ama resmen öfkeyle bilerek yaptım. Yanaklarını sıktım. Nasıl görünüyordum bilmiyorum ama gerçekten çok korktu ve çok ağladı çok kötüyüm çok üzüldüm neden böyle oldu bilmiyorum nolur bişi söyleyin bana

Az cok hepimiz ayni seyleri yasiyoruz. Fakat sinirini bebekten cikarmak nedir? Bebek o bebek ! Sinirlerin bozuksa psikologa gidersin. Siddet kabul edilemez ve siddetin hiçbir mazereti olamaz

Hepimiz cok sikintili sureclerden geciyoruz, zaten yeteri kadar sende uzulmussundur diye daha da uzerine gidici yorum yapmayacagjm ama bence anneanne babaanne gibi birqz sana nefes aldiracak birilerini cagirsan yada sen bir yerlere gitsen, suan kendini suclamanin sana ve bebegine bir faydqsi olmayacak

Zor cocuklarin ne kadar zor oldugunu bilirim.Allah kolaylik versin.
Sizin istediginiz degil de birazcik onu istediklerine ağirlik verin.cok cabuk birseylere dikkat kesiliyorlar.o durumu kullanin.
Mesela son zamanlarda uyumak icin yattiginda kizim,tum oyunlarini sergiliyor.gina geliyor bazen.neyse ki giysilerdeki yaka etiketleri ilgisi alaninda .hemen bir etiketli giysisini veriyorum.incelerken etiketi uyuyakaliyor.

25 mayısta bizimkide 1 yaş olacak şuan 8 kg kiloyu çok dert etme aynı şekilde tutunarak yuruyo evin altını ustune getiriyo için rahat etmediyse başka bi doktora daha göster
Aaa benim kızımdan zayıflatda varmiş bende cok korkuyordum, 8.3 kilo 18 mayısta 1 yaşını dolduracak.

K8zlar bi konudafikriniz3 ihtiyacim var kayınvalidem sali gunu umreden donuyo tek başimayim temizlik yemek falan yapilacak kizim hiccv durmuyo temizligi bugun aksamdan yapacagim.
Yemek konusunda cok kararsizim benimle hicbir sekilde bu konuda konusmadan gitti kalabalkmi olacak bilmiyorum.
Neler yapsam acaba

Canim şimdi ahkam kesen cok olur bende tekim hic yardimcim yok inan ayni sekilde kizim yemez uyumaz hep aglar rahat bi bebek değil canini yakmasamda yemek yedirmeyr calisirken biraz sert davrandigim oldu akabinde saatlerce agladigim..sinirlerim alt ust durumda ve dogumla artan rahatsizligim dahada sinir yapti sakin olup bol dua okumaya çalışıyorum rabbim yardimcimiz olsun gececegine inanark sabirli olmaya caliş umarim duzelir kisa zamanda havalarda güzel bol bol park bizi bekliyor; )(hiç bir anne bebeginin canini yskmaz yakmak istemex)

Malum havalar ısındı bebekler de hareketli. Gün içinde ne giydiriyorsunuz? Uzun kol, kısa kol? Peki yatarken? Ben çok kararsız kalıyorum çok terliyor oğlum.

Malum havalar ısındı bebekler de hareketli. Gün içinde ne giydiriyorsunuz? Uzun kol, kısa kol? Peki yatarken? Ben çok kararsız kalıyorum çok terliyor oğlum.
Gece birazda olsa serin yine ince uzun giydiriyorum. Disariya tisört giydirmek isterim ama cesaret edemiyorum:) evdede yine ince uzun gündüz terlemiyor ama gece cok terler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…