- 14 Ocak 2016
- 583
- 259
- 53
- 35
- Konu Sahibi endless love
- #58.321
benim kizimda adim atmaya calisiyor bakalim hayirlisiYok daha degil ama az kaldi diye düsünüyorum komtuklara tutunup kendini birakiyor ve adim atmaya calisiyor desteksiz :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
benim kizimda adim atmaya calisiyor bakalim hayirlisiYok daha degil ama az kaldi diye düsünüyorum komtuklara tutunup kendini birakiyor ve adim atmaya calisiyor desteksiz :)
Ben!Halen adet olmayan anne var mi
yurumuyor oğlum daha smdılık tutunuyor sıralıyor tek elle tay tay yapıyoruz :)bebislerden yuruyen varmi :)
benHalen adet olmayan anne var mi
Ne yalan söyleyeyim ben de :)Ohhh :) biliyorum normal oldugunu ama yine de bi endiselenmeye baslamistim :)
Emzirme boyunca normal diye duyuyorum. Dr. 8. ayda ek gidaya fazla yonelince olursun demisti ama benim bebedeki emme potansiyeli buna müsaade etmediNe yalan söyleyeyim ben de :)
Peki ne zamana kadar normal sayılıyor biliyor musun?
Ahah bizde de durum aynı :)Emzirme boyunca normal diye duyuyorum. Dr. 8. ayda ek gidaya fazla yonelince olursun demisti ama benim bebedeki emme potansiyeli buna müsaade etmedi
Ben !Halen adet olmayan anne var mi
Ahah bizde de durum aynı :)
Bu performansla devam ederse, memeden kesene kadar regl olmayabilirim
Ben !
Bende tam bunu düşünüyordum sanırım 1 yaşa kadar normal biraz daha bekleyip bir kadın doguma gidicem
Blw ciler nasıl gidiyor ? Biz ilerledik baya ama yogun ek gıdacı değiliz emme yoğun bu aralar dişlerden büyük koparıp onu vıkarcam diye kusuyor bende pıncıklayıp önüne koyuyorum yiyebiliyor artık
Bu görsellerdeki bisikletlerden kullanan var mı ya da fikri olan?
Sanki bu bisikletler daha büyük Çocuklar için canım ya hareket halinde giderken üstünde sabit duramaz devrilirler bence yani en azından kendini atarlar sağa sola o bilinç oluşmadı henüz en azından bizimkinde yok.Eki Görüntüle 2137840 Eki Görüntüle 2137841 Eki Görüntüle 2137841 Eki Görüntüle 2137842
Ben !
Bende tam bunu düşünüyordum sanırım 1 yaşa kadar normal biraz daha bekleyip bir kadın doguma gidicem
Blw ciler nasıl gidiyor ? Biz ilerledik baya ama yogun ek gıdacı değiliz emme yoğun bu aralar dişlerden büyük koparıp onu vıkarcam diye kusuyor bende pıncıklayıp önüne koyuyorum yiyebiliyor artık
bende kizima dusundum almayi.ama yakindan inceleyince pek begenemedimEki Görüntüle 2137840 Eki Görüntüle 2137841 Eki Görüntüle 2137841 Eki Görüntüle 2137842
Ben !
benim kizimda duru pek yok ek gida konusunda . kusuncaya kadar yer.o yuzden pek ek gida hazirlamiyorum artik biz yari blw ciyiz eline verilcekleri veriyorum yesin ama tabi kontrolumde disleriyle cok buyuk parca koparabilio.bizim pek corbayla isimiz yok hayurlisi bakalim.tek duzenli ek gidamiz kahvaltimiz :))) anne sutu varken ek gidayla doymasina karsiyim.memeyi kesince mecbur yicek aceleye mecal yokBizimle doguranlar 2.yi doguracak biz daha adet olamadik :)
bizim blwcinin istah sifir. Hiç yemiyor bu işin sonu nereye gidecek bilmiyorum emzirmek nereye kadar yeterli olur. Kasiga cok ilgi duyuyor onun hatrina az yogurt yiyor sadece
Bunu konuştuktan sonra regl olmama ne demeli pekiYani 3 yaşına kadar
Biz yürüyoruz yaklaşık 2 3 haftadır 15 mayis doğumlu kızım 9 10 adımda bir düşebiliyorbebislerden yuruyen varmi :)
Aaa çağırdık resmen. Darisi basima. Adet olunca bikac kilo veriliyor diyorlar ya ben onu istiyorum.Bunu konuştuktan sonra regl olmama ne demeli peki
3 yaş bana hayal oldu