• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
IMG_6881.PNG IMG_6882.PNG IMG_6882.PNG IMG_6874.PNG
Halen adet olmayan anne var mi
Ben !
Bende tam bunu düşünüyordum sanırım 1 yaşa kadar normal biraz daha bekleyip bir kadın doguma gidicem
Blw ciler nasıl gidiyor ? Biz ilerledik baya ama yogun ek gıdacı değiliz emme yoğun ;) bu aralar dişlerden büyük koparıp onu vıkarcam diye kusuyor bende pıncıklayıp önüne koyuyorum yiyebiliyor artık
Bu görsellerdeki bisikletlerden kullanan var mı ya da fikri olan?

Ben !
Bende tam bunu düşünüyordum sanırım 1 yaşa kadar normal biraz daha bekleyip bir kadın doguma gidicem
Blw ciler nasıl gidiyor ? Biz ilerledik baya ama yogun ek gıdacı değiliz emme yoğun :KK66: bu aralar dişlerden büyük koparıp onu vıkarcam diye kusuyor bende pıncıklayıp önüne koyuyorum yiyebiliyor artık

Bizimle doguranlar 2.yi doguracak biz daha adet olamadik :)
bizim blwcinin istah sifir. Hiç yemiyor bu işin sonu nereye gidecek bilmiyorum emzirmek nereye kadar yeterli olur. Kasiga cok ilgi duyuyor onun hatrina az yogurt yiyor sadece

Eki Görüntüle 2137840 Eki Görüntüle 2137841 Eki Görüntüle 2137841 Eki Görüntüle 2137842
Ben !
Blw ciler nasıl gidiyor ? Biz ilerledik baya ama yogun ek gıdacı değiliz emme yoğun :KK66: bu aralar dişlerden büyük koparıp onu vıkarcam diye kusuyor bende pıncıklayıp önüne koyuyorum yiyebiliyor artık
Sanki bu bisikletler daha büyük Çocuklar için canım ya hareket halinde giderken üstünde sabit duramaz devrilirler bence yani en azından kendini atarlar sağa sola o bilinç oluşmadı henüz en azından bizimkinde yok.

Eki Görüntüle 2137840 Eki Görüntüle 2137841 Eki Görüntüle 2137841 Eki Görüntüle 2137842
Ben !
bende kizima dusundum almayi.ama yakindan inceleyince pek begenemedim

Bizimle doguranlar 2.yi doguracak biz daha adet olamadik :)
bizim blwcinin istah sifir. Hiç yemiyor bu işin sonu nereye gidecek bilmiyorum emzirmek nereye kadar yeterli olur. Kasiga cok ilgi duyuyor onun hatrina az yogurt yiyor sadece
benim kizimda duru pek yok ek gida konusunda . kusuncaya kadar yer.o yuzden pek ek gida hazirlamiyorum artik biz yari blw ciyiz eline verilcekleri veriyorum yesin ama tabi kontrolumde disleriyle cok buyuk parca koparabilio.bizim pek corbayla isimiz yok hayurlisi bakalim.tek duzenli ek gidamiz kahvaltimiz :))) anne sutu varken ek gidayla doymasina karsiyim.memeyi kesince mecbur yicek aceleye mecal yok

Kızlar cık bunalımdayım kızım 1yasına gırwcek 7kilo hâla arada bı guzel yemek yesede cogunlukta az yiyo bazen bi kac gun hıcbir şey sadece koltuktan tutunarak yuruyo yuvarlanıp eyrafında dönüyo cok zayıf ve ufak cokk üzülüyorum ne yapacagım bilmiyorum dr.goturdum kansız şurup kullanıyor

Back