2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Bizde öksürükten dolayi gitmistik biseysi yok dedi. Aksamda ateslendi kustu burnu akmaya basladi hemen götürdük faranjit dedi acildeki. Dedim daha sabah doktora gittik biseysi yoktu dedi o doktor nasil göremedi bunu. Cocuk doktorumu degistirmek istiyorum daha

Bi günde artmış olamaz heralde sen başka Bi doktor bak devlete gidiyorsan en kalabalık doktor genelde en iyisi oluyor bizim doktor ozelde gitmeye korkuyorum açıkçası her seferinde koca bi fatura ama ilgileniyo

Bi günde artmış olamaz heralde sen başka Bi doktor bak devlete gidiyorsan en kalabalık doktor genelde en iyisi oluyor bizim doktor ozelde gitmeye korkuyorum açıkçası her seferinde koca bi fatura ama ilgileniyo
Bizimkide özelde muayenesi 100 lira ama sanki bastan salma yapiyor. Yazik vallah güya oraya gidiyoz ki hem cok sira beklemeyelim ve daha iyi doktorlar vardir diye. Ama en iyileri yinede devletten cikiyor

oglumun kakasinin rengi koyu yesil ve gazida cok asiri kokuyor sadace anne sutu veriyorum sizce normal mi sizlerde boyle olan var mi
Yediklerindende olabilir. Ama bebegin cok cok karni agridiysada olabilir. Benimkininde hep mukuslu bazen ishal bazen kati bazen yesil bazen sari. Hep degisiyor cocugun keyfi yerindeyse sknti etme bidahaki kontrolde sor dr icin rahatlasin

Bizimkide özelde muayenesi 100 lira ama sanki bastan salma yapiyor. Yazik vallah güya oraya gidiyoz ki hem cok sira beklemeyelim ve daha iyi doktorlar vardir diye. Ama en iyileri yinede devletten cikiyor
Size hangi ilaçları verdi doktor bizim kiler işe yaramadı sanki

Sanırım biz yine gideceğiz zaten doktor ciğerleri çok kötü demişti bu ilaçlar hafif kaldı sanırım macrol diye bir antibiyotik ventolin diye oksuruk şurubu ....seni n bebek nasıl oldu

Sanırım biz yine gideceğiz zaten doktor ciğerleri çok kötü demişti bu ilaçlar hafif kaldı sanırım macrol diye bir antibiyotik ventolin diye oksuruk şurubu ....seni n bebek nasıl oldu
Cok sükür atesi cikmiyor daha. Ama hala öksürügü ve balgami var. Ihlamur yapip veriyorm ne zamandir gecer diye öksürük ve balgam zten 2 aydir var gecmiyor bi türlü. Antibyotigini saatnde ver gecirmemeye calis canim insallah seninkide bi an önce düzelir vallah anne olmak cok zor

merhaba arkadaşlar
3,5 aylık oğlum var. Yarın diş tedavisi olmam gerekiyor. Doktoruma göre yapacagı ıgnenın hiçbir sıkıntı yaratmayacagındna kaynaklı emzırmemde sorun yok. Diş doktoru başka bir arkadaşım da sutunu sag bırak, 2 saat emzırme dedı. Bende nasıl yapacagımı bılemedım. Internette farklı yazılar okudum. Sagıp atan da var, sadece sureyı doldurup emzıren de. Benzer durumu yasayan arkadaslarım,

Ikı saat sonunda yıne sutumu sagıp dokmelımıyım? Ne kadar sagmalıyım? Yani gogsumu tamamen bosaltmalımıyım? Ya da sadece belırlı bır sure beklemek yeterlı oluyor mu?

Gecmis olsun insallah kolaylikla atlatirsin. Ben senin yerinde olsam igneden hemen once emzirir, igneden iki saat sonra sutu bosalana kadar 20-30 dk sagar atardim. Bebegimin, sagdigim sutu attigimda icmesi icinde bir gun onceden bir ogun yetecek sut sagar dolaba koyardim. Belki birsey olmaz ama garanti olsun icin rahat etsin

6 saat emzirmemelisin. Bunu biliyorum
Bence 3. Saatte bi kere sağip at 6. Saatte emzirirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…