• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
kızlar oğlumda burun akıntısı var dr götürdük nemlendirin temizliyin dedi yapıyoruz güç bela nefret ediyor çok ağlıyor sizin bildiğiniz kolay yolu var mı uyuyamıyor emmekte zorluk çekiyor
Ben burun aspiratörle temizliyorum benimkide kiyameti kopariyor ama mecbur burnu cok tikaniyor o bir türlüde cikarsmiyom. Kücücük burundan neler cikiyor bazen hayret ediyorum :D önceden kücük tüplerde deniz suyu aliyordum simdi fisfislisini aldi esim cok güzel bisey burnu cok güzel nemlendiriyo cektigim gibi tüm sümükler geliyor. Tabi cok aglamakli geciyor bizim isimiz ama rahat ediyo ondan sonra

Ben burun aspiratörle temizliyorum benimkide kiyameti kopariyor ama mecbur bo
urnu cok tikaniyor o bir türlüde cikarsmiyom. Kücücük burundan neler cikiyor bazen hayret ediyorum :KK70: önceden kücük tüplerde deniz suyu aliyordum simdi fisfislisini aldi esim cok güzel bisey burnu cok güzel nemlendiriyo cektigim gibi tüm sümükler geliyor. Tabi cok aglamakli geciyor bizim isimiz ama rahat ediyo ondan sonra
o fisfislar icin ayimiz kucuk sanirim.dr oyle dedi bize

Ben burun aspiratörle temizliyorum benimkide kiyameti kopariyor ama mecbur burnu cok tikaniyor o bir türlüde cikarsmiyom. Kücücük burundan neler cikiyor bazen hayret ediyorum :KK70: önceden kücük tüplerde deniz suyu aliyordum simdi fisfislisini aldi esim cok güzel bisey burnu cok güzel nemlendiriyo cektigim gibi tüm sümükler geliyor. Tabi cok aglamakli geciyor bizim isimiz ama rahat ediyo ondan sonra
Sprey formları bebeklerde kullanılmıyor. Damla kullanılması gerekir bebeklere. 2-3 yaşlarında spreye geçiliyor.

o fisfislar icin ayimiz kucuk sanirim.dr oyle dedi bize

Sprey formları bebeklerde kullanılmıyor. Damla kullanılması gerekir bebeklere. 2-3 yaşlarında spreye geçiliyor.
malesef damla kullandigimdada bir iki damladan fazla kullaniyorum cünkü oglumun burnu acilmiyor ve cok dolu yarim tüp nerdeyse skiyorum her burun deligine. Fisfis daha iyi oldu ben doktor demesiyle almadim eczaci öyle verdi yinede bi doktoruma sorcam. Uyarlariniz icin saolun arkadaslar

kizlar ben kizima iki gune bir damla sıkıyor biraz yunusadiktan sonra burun pompasi ile cekiyorum. ama benim kizin burun deliklerinin maşallahi var nerde ne var net goruluyor.

Kizlar kizim 5.ayini doldurunca dr randevu alip diyete baslamak istiyorum iyice kilo aldim hamileyken 5kilo almistim aslında dogumdan sonra bi 5daha aldim ama cok iri bi kadin oldum aynaya bsktikca canim sıkılıyor dr.gozetiminde birwz verip yaza dogru eski kiloma dusmek istiyorum siz ne ysptiniz yada yapacsksiniz:halay:
Benimde sinirlerim bozuluyor artık 6 kilo gitti 6 kilo kaldı herkes spor yap diyo bebisle nasıl olacak enerJim ancak ona yetiyor siz ne zaman gitmeyi düşünüyosunuz:)

malesef damla kullandigimdada bir iki damladan fazla kullaniyorum cünkü oglumun burnu acilmiyor ve cok dolu yarim tüp nerdeyse skiyorum her burun deligine. Fisfis daha iyi oldu ben doktor demesiyle almadim eczaci öyle verdi yinede bi doktoruma sorcam. Uyarlariniz icin saolun arkadaslar
eger sutun varsa en iyisi anne sutu burnuna bir kac damla koy bir kac dakika sonra temizle en saglikli olani

Benimde sinirlerim bozuluyor artık 6 kilo gitti 6 kilo kaldı herkes spor yap diyo bebisle nasıl olacak enerJim ancak ona yetiyor siz ne zaman gitmeyi düşünüyosunuz:)
Ben bebis 1 yasina gelene kadar pek verecegimi sanmiyorum bekliyorum yürümeye baslasin nasil olsa kosturmaktan verilir o zaman :)

Ben burun aspiratörle temizliyorum benimkide kiyameti kopariyor ama mecbur burnu cok tikaniyor o bir türlüde cikarsmiyom. Kücücük burundan neler cikiyor bazen hayret ediyorum :KK70: önceden kücük tüplerde deniz suyu aliyordum simdi fisfislisini aldi esim cok güzel bisey burnu cok güzel nemlendiriyo cektigim gibi tüm sümükler geliyor. Tabi cok aglamakli geciyor bizim isimiz ama rahat ediyo ondan sonra
Xlear kids mi Dr onu vermişti bize. Oyribebe bide onunla çekiyoruz.

Kizlar ek gidaya gectiniz mi princ unu aldm nasl yapim bilmiyorm sutum yetersiz gelmeye basladi memede uzun sure kalmio gunduz meraktan birakio hep

Ben bebis 1 yasina gelene kadar pek verecegimi sanmiyorum bekliyorum yürümeye baslasin nasil olsa kosturmaktan verilir o zaman :)
Eskiler olmuyo kendimi mutlu hissedemiyorum :D herkes diyo Aa kilo almışsın bu bebek kimden çıktı diyesim geliyor :D bi de hamilelikten sonra Adriana lima oluyor da haberim mi yok demek istiyorummm:)

Mrb kızlar bugün 4 aylık oldu prematüre kızım benim :) aşısını yaptırdık huysuzluk mızmızlık ne ararsanız var ...diş lerde şişmiş bi çıkamadılar ....kızım bu ay 400 gr almış toplamda 5500 gr oldu 60 cm de boy ...az almış kilo ama yinede anne sutune devam edelim bi ay daha duruma göre önümüzdeki ay ek gıdaya başlayabiliriz dedi...bide bugün şu içine meyve koyulan kalın emzik gibi şeyler varya ondan aldım içine armut dilimi koydum ondan su çıkarmayı pek beceremiyor ama sanırım dişini iyi kaşıyo çok sevdi.....burun temizleme işine sıra gelince sanırım mevsimsel bebeklerde burunlar tıkalı biz buruno sıkıp pilli aspiratorle çekiyoruz muzikli müziği hoşuna gidiyor ağlamıyor da tavsiye ederim

Eskiler olmuyo kendimi mutlu hissedemiyorum :D herkes diyo Aa kilo almışsın bu bebek kimden çıktı diyesim geliyor :D bi de hamilelikten sonra Adriana lima oluyor da haberim mi yok demek istiyorummm:)
Bebeğim 6 aylık olmadan kilo vermeyi düşünmüyorum en azından gayret etmiyorum altı ay dolunca şu göbek için biraz boğazımı tutsam çocukda hareketlenir peşinde gider diye düşünüyorum şuan 6 kilo fazlam var bana da eskiler olmuyo herkes böyle bişin yok desede senin de dediğin gibi kendimi iyi hissetmiyorum ...ama herşeyin zamanı var

Vegaferon diye bi kan ilaçı verdi günde 4 damla istediğin zaman ver dedi farketmez siz nasıl veriyorsunuz

Kizlar ek gidaya gectiniz mi princ unu aldm nasl yapim bilmiyorm sutum yetersiz gelmeye basladi memede uzun sure kalmio gunduz meraktan birakio hep
Bebegim 5 aylik olsun ben baslamayi düsünüyorum. Kasigi görünce heycanlaniyor istiyor :D ihlamur yapip veriyorum seve seve iciyor.. o yüzden baslaya bilirim tabi önce bunu doktorumla konuscam

Back