• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Cok sükür atesi cikmiyor daha. Ama hala öksürügü ve balgami var. Ihlamur yapip veriyorm ne zamandir gecer diye öksürük ve balgam zten 2 aydir var gecmiyor bi türlü. Antibyotigini saatnde ver gecirmemeye calis canim insallah seninkide bi an önce düzelir :( vallah anne olmak cok zor
Ya veriyorum ama hep dışarı atıyor bi şekilde şırınga ile iç yanağa da döksem azar azar yine atıyor artık çarşamba günü gideceğim olmadı iğne falan versin ilaçlar boşa gidiyor..sanırım bende grip oldum Bi kızım hapşırıyor bi ben bu döngü surmesin ya

Ya veriyorum ama hep dışarı atıyor bi şekilde şırınga ile iç yanağa da döksem azar azar yine atıyor artık çarşamba günü gideceğim olmadı iğne falan versin ilaçlar boşa gidiyor..sanırım bende grip oldum Bi kızım hapşırıyor bi ben bu döngü surmesin ya
Bende üsüt hapsiriyom burnum akiyor esimde biraz rahatsizlandi. Allahtan iki gecedir yine rahat yatiyor yoksa halimiz kötü olurdu bizde uykusuz kalinca. Sizede gecmis olsun

sutunu sag icine ilaci koy siringayla bebesine ver oyle tadini fark etmez gecmis olsun

sutunu sag icine ilaci koy siringayla bebesine ver oyle tadini fark etmez gecmis olsun
Düşündüm onu da zaten biri katılıp verilebiliyor oda bi çay kaşığı verilmesi gerekiyor partiküllu bişi biberonun kenarlarına yapışır diye yapmadım ...sağol canım bebek hasta oluncada sıkıntılar apayrı oluyor

oglum 4 gundur parmagini emiyor meme emmiyor memede agliyor cok stres yapiyorum :kızgın:
valla biz 2 aydir oyleyiz. stres yapma uyurken emzirmeyi dene. bir de az emiyirsa mutlaka pompayla çektir yoksa sut bayagi azaliyor. Zaten memeler terbiye doneminde bir de az emince hic sut uretmiyor

merhaba arkadaşlar
3,5 aylık oğlum var. Yarın diş tedavisi olmam gerekiyor. Doktoruma göre yapacagı ıgnenın hiçbir sıkıntı yaratmayacagındna kaynaklı emzırmemde sorun yok. Diş doktoru başka bir arkadaşım da sutunu sag bırak, 2 saat emzırme dedı. Bende nasıl yapacagımı bılemedım. Internette farklı yazılar okudum. Sagıp atan da var, sadece sureyı doldurup emzıren de. Benzer durumu yasayan arkadaslarım,

Ikı saat sonunda yıne sutumu sagıp dokmelımıyım? Ne kadar sagmalıyım? Yani gogsumu tamamen bosaltmalımıyım? Ya da sadece belırlı bır sure beklemek yeterlı oluyor mu?
canim gecmis olsun. ben de dolgu yaptirmistim doktorum ( dayimin kizi) amstezi sute geciyor sutunu dag ve dok demisti. ben de sagip topraga doktum. sonucta sutumuz kiymetli lagama gitsin istemedim

Kizlar uyku düzeniniz nasil? Benimki gece 12 de uyuyo genelde gece bir defa uyaniyo emiyo geri yatiyor bazen 7 bazen 8 e kadar. Gündüzde her 2 saatte bir uyumak istiyor ma az uyuyo yarim saat fln. Yatma saatini erken almak istiyorum nasil yapcam bilmiyorum. Sizde durumlar nasil

Oğlum 26 mayısta doğdu sağlık ocağı kan ilacı verilecek dedi. Kendi dr test yaptırdı kansızlık çok yok önümüzdeki ay başlanılacak dedi. Sağlık ocağında ki hemşire mutlaka kullansın yoksa dr değiştir dedi kafam karıştı. Zaten hasta grip olmuş ondan bana geçti uykusuzdu artık burnu tıkalı öksürüyor hiç uyumuyor bi burun spreyi verdi. Öksürük şurubu vermiyorum dedi.

Kan ilacı kullananlar 4 at biter bitmez mi verdi dr. Bide inek sütü alerji testi yapıldı bilgisi olan ya da yaptıran arkadaşlar bilgi verebilir mi acaba

Oğlum 26 mayısta doğdu sağlık ocağı kan ilacı verilecek dedi. Kendi dr test yaptırdı kansızlık çok yok önümüzdeki ay başlanılacak dedi. Sağlık ocağında ki hemşire mutlaka kullansın yoksa dr değiştir dedi kafam karıştı. Zaten hasta grip olmuş ondan bana geçti uykusuzdu artık burnu tıkalı öksürüyor hiç uyumuyor bi burun spreyi verdi. Öksürük şurubu vermiyorum dedi.
4. ayda sağlık ocağı bize de demir damlası kullanmamızı söyledi. Doktorumuz ise eğer bebek sadece anne sütü alıyorsa ve annenin rezervleri iyiyse demir eksikliği oluşmaz dedi. Ben kendi kan değerlerime baktırdım her şey normal çıktı. Damla kullanımına da 8. ayda bebeğin kan değerlerine baktıktan sonra gerekirse başlayacağız. Sizin tahlil de yapılmış üstelik, eksik yoksa niye ilaç kullanacaksınız ki? :)

4. ayda sağlık ocağı bize de demir damlası kullanmamızı söyledi. Doktorumuz ise eğer bebek sadece anne sütü alıyorsa ve annenin rezervleri iyiyse demir eksikliği oluşmaz dedi. Ben kendi kan değerlerime baktırdım her şey normal çıktı. Damla kullanımına da 8. ayda bebeğin kan değerlerine baktıktan sonra gerekirse başlayacağız. Sizin tahlil de yapılmış üstelik, eksik yoksa niye ilaç kullanacaksınız ki? :)
Bende yokta oglumda biraz eksiklik var

Merhaba arkadaslar,
Artik bebeklerimize alismisizdir diy tahmin ediyorum bebegime oyuncak almak istiyorum ama ne alsam karar veremiyorum. Sizinkilerin en sevdigi oyuncak nedir su siralar???

Merhaba arkadaslar,
Artik bebeklerimize alismisizdir diy tahmin ediyorum bebegime oyuncak almak istiyorum ama ne alsam karar veremiyorum. Sizinkilerin en sevdigi oyuncak nedir su siralar???
Bizm bi cingiragimiz var 2 aylikken almistim onu cok seviyor. Onu görünce cok mutlu oluyor baska oyuncaklarin yüzüne bile bakmiyor :D aynisindan aldim yine yedekte duruyo bunu kaybedersek fln

Kizlar uyku düzeniniz nasil? Benimki gece 12 de uyuyo genelde gece bir defa uyaniyo emiyo geri yatiyor bazen 7 bazen 8 e kadar. Gündüzde her 2 saatte bir uyumak istiyor ma az uyuyo yarim saat fln. Yatma saatini erken almak istiyorum nasil yapcam bilmiyorum. Sizde durumlar nasil
uyku duzeni mi gunduz iki saatte bi gözlerini 5 dk abartmıyorum 5 dk kapatıyo sonra kucağımda yere iinmek yok akşam 7-8 gibi uyuyo 3 saati gecmeden emmek için uyanıyo sabah 5 de apartman da dahil olmak üzere uyanıyoruz ve kucak maceramız başlıyo :)

25 mayıs doğumlu kızım a da sağlık ocağı kan ilacı verdi kan ilacı hakkında bissürü şikayet okudum nette korktum vermeye doktora saordum perşembe günü muayenede verim mi başlamadım diye kan testi yaptı kan değerleri gayet iyi dedi şimdi verme 9. ayda tekrar bakar duruma göre verirsin dedi ...aynen bizimkide oksuruk burun akıntısı gece tıkanıyo basıyo çığlığı buruno döküp aspiratörle açıyoruz bi hafta oldu iyileşemedi ilaçları da içmiyo yarın kontrolu var bakalım ne yapıcaz

25 mayıs doğumlu kızım a da sağlık ocağı kan ilacı verdi kan ilacı hakkında bissürü şikayet okudum nette korktum vermeye doktora saordum perşembe günü muayenede verim mi başlamadım diye kan testi yaptı kan değerleri gayet iyi dedi şimdi verme 9. ayda tekrar bakar duruma göre verirsin dedi ...aynen bizimkide oksuruk burun akıntısı gece tıkanıyo basıyo çığlığı buruno döküp aspiratörle açıyoruz bi hafta oldu iyileşemedi ilaçları da içmiyo yarın kontrolu var bakalım ne yapıcaz
Biraz uykusu vardı 2 hafta kadar gece 3 saat uyurdu şimdi hiç yok hastalandigindan beri zaten gündüzde yoktu uyku memede sadece indirince ciyar ciyar sürekli agliyor bazen gerçekten sinirden oturup ağlıycak gibi oluyorum hatta ağladığım bile oldu onunla. Dr bişey yok test yapalım dedi neden uyumayıp sürekli ağladığı için test yaptırdık sonuçları bekliyoruz bakalım inek sütü alerji 3 4 günü bulurmus. Sanırım seninkine uykusuz benimkide anca kucakta geziyor :KK12:

kizlar havalar sogumaya basloyor. ben geceleri besigin ustune yuzine degmeyecek sekilde tulbent ortuyorum. nefesiyle isinsin diye cunku gece emzirmek icin kalktigimda yuzu biraz soguk geliyor. hapsurmaya başlamıştı simdi iyi sukur

Back