• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
uzu
kizlar havalar sogumaya basloyor. ben geceleri besigin ustune yuzine degmeyecek sekilde tulbent ortuyorum. nefesiyle isinsin diye cunku gece emzirmek icin kalktigimda yuzu biraz soguk geliyor. hapsurmaya başlamıştı simdi iyi sukur
uzun kollu ve battaniye at ben antalyada kaliyorum dun ebenin yanina gittik 2 kat elbise ve bere ile uyut dedi biz fark etmiyoruz buuukleriz hep der bebeklere igne deliginden gecen hava onlari hasta ediyor

Bebegimin bogazi dolu dolu ve cikaramiyor agliyor bu yuzden burnu tikali cigerleri parcalanio sanki oksuruken doktor sadece buhar verdi. Ben pek ise yaradigini sanmiyorm . Zaten bogmacayla aylarca ugrastk astim kaldi bize. Yine ayni sekilde olmakran korkuyorm ya

Bebegimin bogazi dolu dolu ve cikaramiyor agliyor bu yuzden burnu tikali cigerleri parcalanio sanki oksuruken doktor sadece buhar verdi. Ben pek ise yaradigini sanmiyorm . Zaten bogmacayla aylarca ugrastk astim kaldi bize. Yine ayni sekilde olmakran korkuyorm ya
Gecmis olsun canim Allah hayirli sifalar versin :( benim bebegiminde 3 ay oldu ki balgam ve öksürügü gecmiyor kac kez doktora götürdüm korktum bronsit olur diye ama cigerleri temiz diyolar yolluyorlar. Gecer gecer diyip duruyolar daha ne yapacagimi sasirdim

Bizde de aynı ciğerleri kotu verti... İlacın adı böyle bişi yarım kullanıyoruz bakalım inşallah işe yarar 5 gün e geçmezse gel yine dedi

Kizlar komsum bana alinmis annem hastanede cocuklarina bebegi ellemeyin dedi diye. Sirf bu yüzden bir kere kapimi calmadi. Annem kötü niyetle söylemedi ve kötü bir ses tonlada demedi uyarmisti o zaman sadece.. bende daha yeni evime geldim kv gitmistim. Gelir gelmez bebegin hediyesini getirdi ve konusurken hic suratima bile bakmdi dogru düzgün. Bana göre biraz abartiyor yoksa

Kizlar komsum bana alinmis annem hastanede cocuklarina bebegi ellemeyin dedi diye. Sirf bu yüzden bir kere kapimi calmadi. Annem kötü niyetle söylemedi ve kötü bir ses tonlada demedi uyarmisti o zaman sadece.. bende daha yeni evime geldim kv gitmistim. Gelir gelmez bebegin hediyesini getirdi ve konusurken hic suratima bile bakmdi dogru düzgün. Bana göre biraz abartiyor yoksa
abartiyorlar canim benim komsumda bebegi oglumun kucagina ver ogluda 5 yasinda vermeyincede sanki senin tekmi cocugun var ne olmus diye orda burda beni kiniyirlar anlamiyorkar ya yere dusurse bide:KK12::KK12::KK12: bebekler erken enfeksiyon kapiyorlar

kızlar kızımın dün dişi çıktı :nazar::nazar: üstündeki eti atınca biraz kan falan korktum ama şimdi damakta bir tırtıl var

abartiyorlar canim benim komsumda bebegi oglumun kucagina ver ogluda 5 yasinda vermeyincede sanki senin tekmi cocugun var ne olmus diye orda burda beni kiniyirlar anlamiyorkar ya yere dusurse bide:KK12::KK12::KK12: bebekler erken enfeksiyon kapiyorlar
Aynen canim önüne gelene söylüyor yok onun annesi bana öyle yaptida bilmem neyde. Halbuki tüm arkadaslarim yapti öyle onlarda hic alinmadi nedense. Daha anlayis beklerdim ama herkes kendisine düsünüyor malesef

Galiba oglum midesini üsüttü cok sık kusuyor:KK43: artik kafayi yicem bisey bitiyor bisey basliyor :mad: ben mi bakamiyorum bu cocuga anlamadim gitti:KK42:

Bugün rotavirüs aşımızı. 2. dozunu olduk. Baya huysuzlandı ve ishal gibi kaka yaptı. Hala huzursuzluğu devam ediyor. Sanırım bu aşının 2. dozu böyle yapıyormuş biraz. Bilginiz olsun.

Back