2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Kizlar gece kalkip bebeginizi kontrol ediyormusunuz? Ben kalkmaya calisiyorum ama hic ne tlf alarmini duyuyorum ne bisey ölü gibi yatiyorum. Ama o nasil kimildaninca saat gibi ayaktayim hemen nasil bisey bu :)

Kizlar gece kalkip bebeginizi kontrol ediyormusunuz? Ben kalkmaya calisiyorum ama hic ne tlf alarmini duyuyorum ne bisey ölü gibi yatiyorum. Ama o nasil kimildaninca saat gibi ayaktayim hemen nasil bisey bu :)
Her 3 saatte bir uyandırıyor...analık dediklerii şey bu işte

Merhabalar oglum 4ay 21 gunluk oldu cok sukur. 4. Ayı 8kg ile bitirdi. Ek gıdaya gecis icin 6. Ayı beklemeliyiz sizce. Bugun havuc verdim eline biraz oyalandi onunla. Ilk ne vererek baslamayi dusunuyorsunuz. Tabi 5. Ay kontrolunde doktorundan da onay alıp baslıcam ama bazı seyleri tattır yavastan diyo anneler???

Merhaba rica etsem pilli aspiratörü nereden aldığınızı ögrenebilirmiyim.

Ay canim bizim bi arkadasin yegeni dogum yapmis daha bebek 40 günlük olmamis pekmezi sulandirip veriyolarmis bebege sok oldum.. bende 5 aylik olunca baslamak istiyorumda bakalim. Baslarsam sebzeyle baslamayi düsünüyom meyve tatli onlari sebzeden daha cok sever diye sonra vermel istiyom. Bakalim hayirlisi :)

Hanimlar oglumun atesi cikti cok degil ama endiseliyim 38.3 .. daha bu sabah doktora götürdüm öksürügü gecmedigi icin. Ordada 37.4 idi hafif isinmisiz dedi doktor. Simdide atesi cikti. Badiyle biraktim simdi tek ve bir cay kasigi carpol verdim. Simdi uyuyo insallah düzelir acaba niye böyle oldu. Atesi olmasina ragmen keyfi yerinde oynuyo gülüyo

Bizimki de grip oldu sanırım burnu akıyor öksürüyor yarın muhtemelen doktora gideceğiz bununda nesesi yerinde bilemedim ki ilaç veriyorlar mı bebek gribine

Bizimki de grip oldu sanırım burnu akıyor öksürüyor yarın muhtemelen doktora gideceğiz bununda nesesi yerinde bilemedim ki ilaç veriyorlar mı bebek gribine
Sanirim atesi cikmadigi sürece vermezler veya enfeksyn gibi bisey degilse. Bizde bu gece nöbet tutcaz Allah herkese sifa versin

Aksam hastaneye gittik oglumun atesi yükseldi fitil ve suruba ragmen 39 lari gördük. Gece tekrar yükseldi düsüremedik ve ilik banyo yaptirdik öylece biraz rahatladi.

Acaba dis cikarma moduna mi girdi

rengarenkli geçmiş olsun canım bizde bugün gittik doktor a öksürüğü vardı ciğerler kotu durumda dedi film çekti kan verdik enfeksiyon yoktu çok şukur ilaç verdi oksuruk şurubu antibiyotik bir hafta sonra gel dedi hava verip vermeme konusuna değindik duruma göre makinesini alacağız bebeklerde öksürük onemliymiş varsa hiç beklemeden gidin ...bu arada kan değerleri iyi çıktı kan damlasını kullanmana gerek yok dedi

Bide reflusu vardır ondan kusardır dedi hatta kilo almaması da ondan dır dedi ...sadece anne sutu veriyorum dedim bebelac ar anti reflu diye bi mama numunesi verdi diyabetik bişi az önce bi tane yaptım içirdim itiraz etmedi günde iki kez yapıp vereceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…