Konak için sebeplerini ve tedavisini 5 sayfa kadar önce yazmıştım, alerji ile Konak'ı karıştırmayın, alerji yaygın olur Konak bölgesel.
Süt kanalı tıkanıklığı için de göğsünüze sıcak uygulayıp (sıcak su torbası,duş, saç kurutma vs) sonrasında sık sık emzirme ve sağma yaparak açabilirsiniz .
Korunma ile ilgili ; yaygın inanışın tam tersine emzirmek korumaz, etkili yöntem kullanılmazsa emzirirken hamile kalabilirsiniz , çok örneğini gördüm. Kendi vücut sağlığınız için de Yen'i hamilelikle Doğumunuzun arasında en az 1 yıl olsun , rahminizde vücudunuzda ancak toparlanabilir
Anne sütünün yerini hiçbir mama tutamaz , ancak herhangi bir sebepten dolayı mama vermek zorundaysanız ve gaz şikayeti varsa aptamil comformil mama gaz sancısını biraz azaltıyor, ancak sadece anne sütü alan bebeğe mama falan vermeyin , anne sütü çok kıymetli
Sağlıkla kalın anneler
benim sütüm çok yeterli değil yavrucakta çok iştahlı.öle oluncada doymuyo sabah dolu olan göğüsler akşama kadar boşalıo inio. sağdan soldan duyduğum bitki kürleri kompsto sular herseyi deniyorum. doymaddğı için mecbur mama takviyesi yapıorum. mamalar hakkında da hiç bi bilgim yok. keşke ihtiyaç olmasa ama sizce hangisi iyi? hip combiotic nasıl acaba?