2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Arkadaslar bebeklerınız gunde kaç saat uyuyor bizimki uyumuyor sabah 7 de uyandı ki gecede düzgün uyumadı saat 1 oldu hala uyumadı ağlıyor bağırıyor emiyor uyuyor yatırıyorum uyanıyor napcam şasrdım.gazı oluyor ondan mı acaba çok uykusuz hiç uyumasa olcak

Reçete ile mi satılıyor yoksa kozmetik mi bu

Arkadaşın bahsettiği kremi bana arkadaşım önermişti, o çok memnun kalmıştı hiç sezeryan yarası izi kalmadı gibi diyordu, ama benim doktor radiocare ı onerince internette de iyi yorumlar okuyunca ben ona başladım ama kesinlikle ikisi de çok iyi.

Sezeryan sonrasi yara izi ve çatlaklar için doktorum bana radiocare diye salyangoz içerikli bir krem önerdi biraz pahalı ama çok etkili yazıyor, dene istersen ?
Çatlaklar içinde etkili mi canım benim normal doğum ama çatlakların var çok sinir bozucu son 1 ayda çıktı bir yığın krem yağ kullanmama rağmen. Bide ne zaman başlanıyor

Çatlaklar içinde etkili mi canım benim normal doğum ama çatlakların var çok sinir bozucu son 1 ayda çıktı bir yığın krem yağ kullanmama rağmen. Bide ne zaman başlanıyor

Sende internette araştır bakalım, benim dün 8.günüm kontrolüne gitmiştim artık pansuman yapman gerek yok dedi, bu bahsettiğim kremi verdi günde en az ikin kez uygulayabilirsin dedi ki hem sezeryan izine hem de çatlaklarına uygula dedi

Hiç duymadım kremi nette genelde sivilce için kullanılıyor bide ameliyat dikis izi icinmiş nerden aldın sen netten satış sanirim

benimkide elleri açıksa uyumuyor. mecbur elliklerle yada çorapla kapatıyorum ellerini.

Kizlar umarim herseyler yolundadir çünkü snnelik cok güzel miş gece defslarca besikle yatak aradinda mekik dokuyorum bazen kiziyorum yatt kixim artik diye ama boncuk boncuk bskinca hiç umrunda olmuyor uykusuzluk Rabbim olmayan herkese tatlirsin

Normal doğum yapan arkadaşlar dikişleri ne alemde Bugün tam bir ay oldu dikişlerim tamamen düştü Bir iyileşti ama dış dikişlerimin az bir kısmında hala şişlik ve ağrı var acaba geçer mi ve( özel hayatınıza )ne zaman başlıyorsunuz

Ben sezeryanla dogum yaptim ve 31 günlügüz ama özel hayata:) baslayacagimiz zaman hic rahat olmiycam gibime geliyor.. su yönden bebek her an uyanabilir korkusuyla

Benim 23 gun oldu. Elimle dikisleri hissetmiyorum bilmiyorum dustu mu gitti mi. 40 gunden once cinsellik baslamiyor sanirim. Benim agrim sizim sancim yok. Sadece kaşıntım oluyor o da dikislerden degil. Mantar falan mi oldu bilmiyorum. Sebamed vajina sabunu var onunla yıkıyordum normalde sabun surmem o sabundandir belki de.

Ben sezeryanla dogum yaptim ve 31 günlügüz ama özel hayata:) baslayacagimiz zaman hic rahat olmiycam gibime geliyor.. su yönden bebek her an uyanabilir korkusuyla

Simdi bir de korunma olayi var. Biz ilk evlendigimiz andan itibaren cocuk istedigimiz icin hic korunmadik 2 yil sonra hamile kaldim. Korunma kültürümüz yok. Cocuk 6 aylik olmadan ben kesin hamile kalirim. Normal dogum yaptim dogurmaktan hic korkmuyorum da hamilelik aklima gelince tir tir titriyorum.

benim daha tam.dikislerim.dusmedi.birde uzerine enfeksiyon kapmisim krem kullaniyorum.simdi.hapla Krunuyorduk.daha once bmiom ne yapcZ.ayrica 2 ay yqsak.iliski diye biliom.en azindwn normal.dogum icin

Konak için sebeplerini ve tedavisini 5 sayfa kadar önce yazmıştım, alerji ile Konak'ı karıştırmayın, alerji yaygın olur Konak bölgesel.
Süt kanalı tıkanıklığı için de göğsünüze sıcak uygulayıp (sıcak su torbası,duş, saç kurutma vs) sonrasında sık sık emzirme ve sağma yaparak açabilirsiniz .
Korunma ile ilgili ; yaygın inanışın tam tersine emzirmek korumaz, etkili yöntem kullanılmazsa emzirirken hamile kalabilirsiniz , çok örneğini gördüm. Kendi vücut sağlığınız için de Yen'i hamilelikle Doğumunuzun arasında en az 1 yıl olsun , rahminizde vücudunuzda ancak toparlanabilir
Anne sütünün yerini hiçbir mama tutamaz , ancak herhangi bir sebepten dolayı mama vermek zorundaysanız ve gaz şikayeti varsa aptamil comformil mama gaz sancısını biraz azaltıyor, ancak sadece anne sütü alan bebeğe mama falan vermeyin , anne sütü çok kıymetli
Sağlıkla kalın anneler

Kizlar asiri hararetim var. Hararetim gecmiyor. İlk dogurdugum andan itibaren boyleyim. 2 gunde 1 karpuz bitiriyorum. Dinmiyor valla. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…