- 9 Nisan 2014
- 394
- 108
- 123
- Konu Sahibi endless love
- #55.441
Hanımları bu Konak mı. Kızımın kaşında birkaç gündür vardı kabuk kabuk oldu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benimde oldu aynisi hoplatarak uyuttum kucakta 2 3 gün suruyor arada bi oluyorKızlar ben galiba artık deliriyorum sinirlerim hey heylerim hep tepemde. Arada bir yapıyordu ama şimdi her gün yapıyor kızım kafayı yemek üzereyim. Sabahları uyuyor kızım emiyor falan. üç dört civarı uyanıyor son üç gündür. Emiyor uykuya geçemiyor. Sancısı var gibi kıvranıyor ama bi yandan da sürekli emmek istiyor. Sütüm mü yetmiyor diyorum ama güzel emince yutkunuyor takip ediyorum. Altı temiz karnı tok. Memede uyuyor beş dakika sOnra çığlık çığlığa uyanıyor yoruldum artık ya. Var mı benim gibi olan. Tavsiyeniz var mı
Kızlar ben galiba artık deliriyorum sinirlerim hey heylerim hep tepemde. Arada bir yapıyordu ama şimdi her gün yapıyor kızım kafayı yemek üzereyim. Sabahları uyuyor kızım emiyor falan. üç dört civarı uyanıyor son üç gündür. Emiyor uykuya geçemiyor. Sancısı var gibi kıvranıyor ama bi yandan da sürekli emmek istiyor. Sütüm mü yetmiyor diyorum ama güzel emince yutkunuyor takip ediyorum. Altı temiz karnı tok. Memede uyuyor beş dakika sOnra çığlık çığlığa uyanıyor yoruldum artık ya. Var mı benim gibi olan. Tavsiyeniz var mı
Eki Görüntüle 2006178
Konak'a benziyor , hergün iyi kalite zeytinyağı ile silin, bebek küçük olduğu için doktor muayenesine de götürünüz , Konak'ın en sık sebepleri; hazır ıslak mendil havlular, şampuanın direkt deriye sürülüp köpürtülmesi (önce suyla bir kapta köpürtüp kullanılmalıdır) , şampuanlı bölgenin iyi durulanmaması, losyon vb kimyasalların kullanımına bağlı alerjidirEki Görüntüle 2006178
Yok yok çok şükür kakası normal. Kulak arkasında da Yok amaBebeginin alerjisi var ne yazik ki. Muhtemelen o yuzden huzursuz. Kakasi nasil mukuslu mu ? Kulak arkalarina da bi baksana var mi kabuk ? Bizde de var alerji Allah yardimcimiz olsun cok üzülüyorum
Islak mendil çok nadir gece alt değişirken kullanıyorum. Ki şimdi havalar ısındı hiç kullanmam. Ama sabunu bi bilemedim. Aile hekimi bilir miKonak'a benziyor , hergün iyi kalite zeytinyağı ile silin, bebek küçük olduğu için doktor muayenesine de götürünüz , Konak'ın en sık sebepleri; hazır ıslak mendil havlular, şampuanın direkt deriye sürülüp köpürtülmesi (önce suyla bir kapta köpürtüp kullanılmalıdır) , şampuanlı bölgenin iyi durulanmaması, losyon vb kimyasalların kullanımına bağlı alerjidir
Aynen vallah bende cok merak ediyorum acaba gercekten öyle oluyormuymus :)Dışarı çıkarken kalkanı kullanamıyorum ben de göğüs pedi kullanıyorum ama ona temasında bile bi garip oluyorum. Kalkana alışmak da kötü galiba, onsuz yapamıyorum :)
Bu 40'ı çıkmanın olayı nedir acaba çok merak ediyorum ben de :) bi çıksaydı da görseydik ne oluyormus. Birden çocuklara bi sey mi oluyormuş 40 çıkınca acaba :)
Benimkide aksam 8de basliyor 12 ye kadar bi kac gündür. Piskolojim iyice bozuldu sürekli agliyorum. Uyudugu zaman bile agliyorum artik kendimi kontrol edemiyorum aglama konusunda cok sükür annem yanimda bebegi o pispisliyor. Sürekli emmek istiyor agladiginda bende veriyorum anca o susturuyor ee gazi cikarmaya kalkisinca yine basliyor. Bi bes dakka daliyor sonea yine basliyor.Ya evet mutlaka geçecek ama ne zaman. Bazen tükeniyorum sabrım bitiyor. Ruh halim değişiyor her ne kadar vicdan azabı çeksem de. Ve biliyorum ki ben gergin olunca çocuğuma da yansıyor. Annenin olması büyük şans. Kayınvalidem oluyor bazen öyle zamanlarda benim yanımda. Ama o da ağlayınca ya hunharca sallıyor çocuğu içim gidiyor Benim ya da al kızım bu susmuyor deyip atıyor bana. Biz de dolanıyoruz öyle aptallaşmış bir halde evde.
Konak doktora goturdum benim oglumda da kaslarinda olustuEki Görüntüle 2006178
Sizde ki alerji belirtileri nelerdi oglumun kakasida bir kac gundur mukusluydu dun de yesil renkli gibiydi kakasi sadece anne sutuyle besleniyor doktor beslenmedendir onemli bisey degil dedi bebegimde baska huzursuzluk falan yok simdilik sadece kakasi farkliBebeginin alerjisi var ne yazik ki. Muhtemelen o yuzden huzursuz. Kakasi nasil mukuslu mu ? Kulak arkalarina da bi baksana var mi kabuk ? Bizde de var alerji Allah yardimcimiz olsun cok üzülüyorum
Aynı ya aynı durum. İşte keşke benim de annem yanında olsa neyse yine de sağolsun eşim ilgileniyor iftar sonrası. O zamana kadar kayınvalidem yardımcı olduğunu sanarak yanımda duruyor işteBenimkide aksam 8de basliyor 12 ye kadar bi kac gündür. Piskolojim iyice bozuldu sürekli agliyorum. Uyudugu zaman bile agliyorum artik kendimi kontrol edemiyorum aglama konusunda cok sükür annem yanimda bebegi o pispisliyor. Sürekli emmek istiyor agladiginda bende veriyorum anca o susturuyor ee gazi cikarmaya kalkisinca yine basliyor. Bi bes dakka daliyor sonea yine basliyor.
Ne önerdiler acaba. Aile hekimine götüreyim diyorum ben de. Bugün 40 ımız çıkacak inşallah sonrasında götürsem diyorumKonak doktora goturdum benim oglumda da kaslarinda olustu
Insallah olmaz. Cok zor bi durumYok yok çok şükür kakası normal. Kulak arkasında da Yok ama
Sizde ki alerji belirtileri nelerdi oglumun kakasida bir kac gundur mukusluydu dun de yesil renkli gibiydi kakasi sadece anne sutuyle besleniyor doktor beslenmedendir onemli bisey degil dedi bebegimde baska huzursuzluk falan yok simdilik sadece kakasi farkli
Ne önerdiler acaba. Aile hekimine götüreyim diyorum ben de. Bugün 40 ımız çıkacak inşallah sonrasında götürsem diyorum
Sadece kas kabuklanmasiyla mi soyledi bunu devam ederse baska doktora goturucem ama yiyecege falan alerji degil yaniInsallah olmaz. Cok zor bi durum
Benim bebegimde sadece anne sutu aliyor kakasinda sorun yok ama kaslari kabuklandi. Dr. alerjik egzama dedi sabun deterjan ne varsa hepsini degistirtti ki ben bübchen mustela kullaniyodum.
Tek basina kakada mukus sorun olmuyormus sanirim
Evet öyle oldu. Son banyoda biraz hafiflemişti sanki ana geri arttı gibi geliyor bilemiyorum. zeytinyağına devam demekki :)Zeytinyag sur dedi yumusayinca ovalayin yavasca dedi ama bence bir kac gun zeytinyag ve bebek yagi sur gozune getirmeden iyice yumasasin ovalama banyoyla birlikte yumasadikca kalkiyor ama tekrar olusma ihtimali yuksek
Canım gaz Sancısı dır.ilaç ne kullanıyorsunBenimkide aksam 8de basliyor 12 ye kadar bi kac gündür. Piskolojim iyice bozuldu sürekli agliyorum. Uyudugu zaman bile agliyorum artik kendimi kontrol edemiyorum aglama konusunda cok sükür annem yanimda bebegi o pispisliyor. Sürekli emmek istiyor agladiginda bende veriyorum anca o susturuyor ee gazi cikarmaya kalkisinca yine basliyor. Bi bes dakka daliyor sonea yine basliyor.
Hayatım sabır 3-4 aylık olunca birden kesiliyor o ağlamalar.gaz sancısıdır.oğlum günde 20 saat ağlardı ruh sağlığım bozulmuştu ama gecti 3,5 aylıktı birden kesildi karnını sıcak tut Bebeğin gaz masajı yap.bide acil sling al.nurse hurveys ve biogay ilaç kullanmıştık biz Dr sor istersen bir.acı elma Yağı karnına ve ayak altlarına masaj yap.seni en iyi ben anlarım sabah 5 te uyur dü.Kızlar ben galiba artık deliriyorum sinirlerim hey heylerim hep tepemde. Arada bir yapıyordu ama şimdi her gün yapıyor kızım kafayı yemek üzereyim. Sabahları uyuyor kızım emiyor falan. üç dört civarı uyanıyor son üç gündür. Emiyor uykuya geçemiyor. Sancısı var gibi kıvranıyor ama bi yandan da sürekli emmek istiyor. Sütüm mü yetmiyor diyorum ama güzel emince yutkunuyor takip ediyorum. Altı temiz karnı tok. Memede uyuyor beş dakika sOnra çığlık çığlığa uyanıyor yoruldum artık ya. Var mı benim gibi olan. Tavsiyeniz var mı
Bigaia verdi cnmCanım gaz Sancısı dır.ilaç ne kullanıyorsun